Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mára ez jutott tőlem, nektek:
"Gonoszság és jóság különös testvérek, gyakorta felcserélik egymás gúnyáját, hogy megtréfálják az amúgy is elvakultakat." Horváth György
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Legutóbbi témák
» Szószék, ami mindenkié
Sztáziskamra - energiaellátás üzemel, használatba vehető EmptyCsüt. Dec. 22, 2016 11:47 am by Roy, a hatalmas

» Trouble Life
Sztáziskamra - energiaellátás üzemel, használatba vehető EmptyHétf. Feb. 10, 2014 9:03 am by Vendég

» White House Villa -Dolgozószoba
Sztáziskamra - energiaellátás üzemel, használatba vehető EmptyVas. Dec. 08, 2013 3:09 pm by Remus

» Teniszpálya
Sztáziskamra - energiaellátás üzemel, használatba vehető EmptyHétf. Nov. 04, 2013 2:03 pm by Jose Tomson

» Odú
Sztáziskamra - energiaellátás üzemel, használatba vehető EmptyPént. Okt. 25, 2013 3:13 pm by Richard Carter

» Csontok Földje
Sztáziskamra - energiaellátás üzemel, használatba vehető EmptyHétf. Szept. 23, 2013 5:39 pm by Folami Monfort

» EOF - Empire of Fantasy
Sztáziskamra - energiaellátás üzemel, használatba vehető EmptyPént. Szept. 06, 2013 7:21 pm by Vendég

» John Paul Jones Street 17. - Rose White
Sztáziskamra - energiaellátás üzemel, használatba vehető EmptyKedd Júl. 30, 2013 3:45 pm by Jose Tomson

» John Paul Jones Street 11. - Noel Wyard
Sztáziskamra - energiaellátás üzemel, használatba vehető EmptyVas. Júl. 28, 2013 8:12 am by Noel Wyard

Sztáziskamra - energiaellátás üzemel, használatba vehető

+7
Jose Tomson
Rose White
Bill Denton Jr.
Caecus Nemo
Végzet
Jeremy Pratt
Titoknok
11 posters

Go down

Sztáziskamra - energiaellátás üzemel, használatba vehető Empty Sztáziskamra - energiaellátás üzemel, használatba vehető

Témanyitás  Titoknok Csüt. Feb. 09, 2012 5:48 pm

Üdvözöljük a sztáziskamrában! Amennyiben határozott vagy határozatlan időre le szeretné magát fagyasztatni, itt megteheti, ha utána még szeretne felébredni, megteheti. Kérem jelezze az adminisztrátornak alább a kezelő felületen, várhatóan mennyi idő akar inaktív státuszba lépni. Biztosítjuk róla a vezérlő számítógépen nem Windows operációs rendszer fut, nem várható rendszerösszeomlás. Köszönjük, hogy cégünket választotta!

...avagy a hiányzások topicja
Titoknok
Titoknok
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 46

Vissza az elejére Go down

Sztáziskamra - energiaellátás üzemel, használatba vehető Empty Re: Sztáziskamra - energiaellátás üzemel, használatba vehető

Témanyitás  Titoknok Hétf. Márc. 19, 2012 7:48 pm

Nah rájöttem, hogy itt meg nem írtam be, de így erősen megkésve már ideje, szóval:
Nem tudom ki tudja, ki nem, de mondjuk, hogy családi okok miatt vagyok távol, nem írni, de helyenként úgy élni sincs kedvem, sem értelme sem haszna nem lenne a komolyabb játékokban sem magam, sem mást kínozni, így nem vagy ritkásan vagyok/leszek, nem tudom meddig. Valószínűleg közeli családtagom felépüléséig/haláláig. Aki megérti, annak köszönöm, aki nem, nos azt meg én értem meg, mostanában sok minden összejött. Sorry srácok, néha már gondolkodtam, hogy teljesen átadjam az oldalt Damnak, ő jobb gazdája neki, mindenesetre egyelőre most épp reménykedem talán, nah mindegy. Egyelőre a lényeg egy hiányzás bejelentése nem tudom meddig, milyen aktivitással. Mindenkinek csupa jót.
Titoknok
Titoknok
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 46

Sztáziskamra - energiaellátás üzemel, használatba vehető Empty Re: Sztáziskamra - energiaellátás üzemel, használatba vehető

Témanyitás  Jeremy Pratt Kedd Márc. 20, 2012 8:50 pm

Üdv!
Most, hogy így elkezdtem már-már napi szinten játszani újra, máris eltűnik megint. Csak pár napról van szó, a hét végén vagy a következő elején már jövök is vissza. Jó játékot mindenkinek!
Jeremy Pratt
Jeremy Pratt
Halandó
Halandó

Hozzászólások száma : 24

Témanyitás  Végzet Szomb. Márc. 24, 2012 6:41 pm

Bocsánat mindazoktól, akiknek lógok reagokkal, de a napokban csöppet elhavazódtam itthoni, illetve egyéb teendőimmel. A következő két napban sem nagyon tudok majd aktív lenni, de igyekszem legkésőbb keddig összehozni a kalandos reagomat.

Köszi a türelmet. Smile
Végzet
Végzet
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 618

https://csontkronikak.hungarianforum.com

Témanyitás  Caecus Nemo Szomb. Márc. 31, 2012 7:37 pm

Bár úgy volt, hogy majd csak kedden fújok visszavonulót két hétre egy amerikai út miatt, ám nem várt elfoglaltságok miatt már most hibernálnom kell magam. Úgyhogy elnézést José és Rose, hogy ezt így levágtam most, nem szándékoztam. Rolling Eyes
Legközelebb várhatóan április végén leszek ismét, mert az utazás után még egy svéd csoportot kell majd pesztrálnom Bp-n és még vizsgáim is lesznek, juppí. De ha sikerrel túlélem az aktív heteket, jövök is vissza. Smile
Addig is jó játékot mindenkinek!! Wink
Caecus Nemo
Caecus Nemo
Aedilis
Aedilis

Hozzászólások száma : 215

Témanyitás  Végzet Kedd Ápr. 03, 2012 5:54 pm

Előre jelezném, hogy előreláthatólag péntektől hétfő estig egyáltalán nem leszek, szóval felügyelő tekintet nélkül lesztek kénytelenek meglenni. Azért óvatosan vandálkodni, mert visszatérek és jajj lesz azoknak akik felől rosszat hallok, látok. Smile
A hét további felében, mától kezdve szintén elvétve lesz egy kis időm felkukkantani, de mielőtt elutaznék igyekszem pótolni a tartozásaimat, mind a kalandba, mind pedig a casinóban való játékba. Persze addig is, közben is lehet zargatni pm-ben, amint tudok és netközelbe kerülök válaszolok. Visszatértemig pedig türelmeteket kérem.

Ja és sok locsolót a csajoknak (lehetőség szerint, hogy el ne hervadjanak jövő húsvétig... Smile - vagyis bőségesen) a fiúknak meg állóképességet az elfogyasztott alkoholmennyiség után... Smile Egyszóval vagy kettővel: Kellemes Húsvétot! albino (ez most nyuszi vagy nem nyuszi?)

Dam
Végzet
Végzet
Admin
Admin

Témanyitás  Bill Denton Jr. Szer. Ápr. 04, 2012 6:24 pm

Üdv mindenkinek! Én is igénybe venném a sztáziskamrát, holnap reggel indulok Erdélybe rokonokhoz, vidékre, ahol anno tavaly egy ideig fogtuk a kórház netjét, de előbb-utóbb rájöttek a dologra, és levédték jelszóval. Smile Csak kedden érek haza, addig is Kellemes Húsvétot, és jó játékot mindenkinek!
Bill Denton Jr.
Bill Denton Jr.
Bőreváltó
Bőreváltó

Hozzászólások száma : 36

Témanyitás  Végzet Csüt. Ápr. 19, 2012 5:12 pm

Nos továbbra is türelmét kérném azoknak, akiknek hozzászólással tartozom. Mostanság kicsit zsúfoltabbak a napjaim és nem mellesleg úgy érzem picit feltöltődésre van szükségem, hogy a reagjaim ne csupán kötelességből írjam, hanem szórakozás is része legyen. Azonban mostanság többek közt a fáradtság miatt ez nem megy. Persze más dolgok is közrejátszanak, amiket most nem szeretnék kifejteni, talán majd egyszer.

A lényeg, hogy fogok írni. Mindenkinek. Ha lehet minél előbb, de addig is türelmeteket kérem. Ettől függetlenül ahogy tehetem benézek, szóval bármi jellegű kérdésre válaszolok, segítek, ha gondoltok akadna vagy csak épp beszélgetnétek velem. Ami az időtartamot illeti - nos, egy vagy talán két hét.

Üdv: Dam
Végzet
Végzet
Admin
Admin

Témanyitás  Rose White Csüt. Ápr. 19, 2012 5:20 pm

Jó pihenést, feltöltődést kívánok.
Rose White
Rose White
Vérbáb
Vérbáb

Hozzászólások száma : 286

Témanyitás  Jose Tomson Csüt. Ápr. 19, 2012 5:54 pm

Én is! Regenerálódj Dam! Aztán megújult erővel várunk vissza Very Happy
Jose Tomson
Jose Tomson
Vérbáb
Vérbáb

Hozzászólások száma : 651

Témanyitás  Leonard Broderick Szomb. Május 26, 2012 5:35 pm

Én is sztázisba helyezem magam pár napra, előreláthatóan jövő hét vége felé térek vissza.
Leonard Broderick
Leonard Broderick
Podeszta
Podeszta

Hozzászólások száma : 75

Témanyitás  Rose White Csüt. Jún. 14, 2012 7:54 pm

Kb vasárnapig hullajelöltet játszom, kétlem, hogy tudok írni addig Very Happy
Rose White
Rose White
Vérbáb
Vérbáb

Hozzászólások száma : 286

Témanyitás  Arabella Valdez Csüt. Jún. 14, 2012 7:58 pm

Kitartás Rose, aztán túl leszel rajta Very Happy
Arabella Valdez
Arabella Valdez
Méregsámán
Méregsámán

Hozzászólások száma : 62

Témanyitás  Leonard Broderick Pént. Jún. 15, 2012 4:45 pm

No itt is jelzem, hogy szombaton leszek utoljára, aztán legközelebb csak következő hét szombaton lehet rám számítani errefelé.
Leonard Broderick
Leonard Broderick
Podeszta
Podeszta

Témanyitás  Caecus Nemo Hétf. Jún. 18, 2012 1:00 pm

Én is jelzem itt is, hogy technikai okok miatt (hazavágtam a laptopom, szerelőnél van) bizonytalan ideig nem tudok játszani. Sad
Caecus Nemo
Caecus Nemo
Aedilis
Aedilis

Témanyitás  Caecus Nemo Hétf. Júl. 16, 2012 8:04 pm

Úgy látszik ide én fogok a legsűrűbben írogatni. Embarassed Tehát akkor ahogy azt már a másik topicban írtam, 4 napra elutazom holnap. De lehet, hogy 6 lesz az a 4, ezt még nem tudni. Addig is jó pötyögést mindenkinek! Very Happy
Caecus Nemo
Caecus Nemo
Aedilis
Aedilis

Témanyitás  Leonard Broderick Kedd Júl. 17, 2012 5:45 pm

Sajnos eljött az idő, hogy én is írjak ide. Holnap reggel elutazom, és legközelebb egy hét múlva szerda este jövök, de addigra nem ígérek majd posztokat, szóval inkább azt mondom, jövő hét csütörtökön fogok majd újra írni azoknak, akik várnak rám. Ma megpróbálok mindenhová írni még egyet.
Leonard Broderick
Leonard Broderick
Podeszta
Podeszta

Témanyitás  Caecus Nemo Csüt. Aug. 02, 2012 6:39 pm

Talán már nem is olyan meglepő módon, de megint én írok ide. Very Happy Egy időre felszívódok határon túli vidékeken, ahonnan nem tudom pontosan mikor is fogok hazatérni, de egyes jóslatok szerint aug 14-én. Addig is szép nyarat, meg jó játékot mindenkinek!

U.I.: Rose-nak ma még próbálok írni egyet...
Caecus Nemo
Caecus Nemo
Aedilis
Aedilis

Témanyitás  Remus Szer. Aug. 29, 2012 4:33 pm

Netem nem lévén kb 10-éig még nem tudok lenni, mindenkitől elnézést kérek, aki vár rám Smile
Remus
Remus
Consul
Consul

Hozzászólások száma : 232

Témanyitás  Serena Leila Trevianso Csüt. Ápr. 18, 2013 7:38 pm

Üdv!

Nos, a képlet a következő; Hétfőtől melózom, egyenlőre csak a jövő hét a tuti, amit végig melózom. Utána meg majd kiderül mi lesz. ^^ Olyan délután 4-5 körüli az érkezésem és baromi korán kelek. Ezer éve keltem utoljára dél előtt és még régebben melóztam, nem tudom mennyire fogja az agyam megviselni. Így nem tudok ígérni reagot mindennap, mindenkinek és mindenhova. DE amelyikhez lesz agyam, azokat mindenképp megírom.
Szóval; Akit esetleg zavarna, ha kimaradna 1-2 nap mikor nem tudok írni, az jelezze és vasárnap reggelig zárjuk le a játékot.

Serena Leila Trevianso
Serena Leila Trevianso
Viharmadár
Viharmadár

Hozzászólások száma : 161

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.