Mára ez jutott tőlem, nektek:
"Gonoszság és jóság különös testvérek, gyakorta felcserélik egymás gúnyáját, hogy megtréfálják az amúgy is elvakultakat."
Horváth GyörgyBelépés
Legutóbbi témák
Szószék, ami mindenkié
+27
Tim Harris
Claus Kroenen
Serena Leila Trevianso
Sylvia Sawyer
Izabo
Remus
Lara Houdson
Arabella Valdez
Alexandra Demostatis
Roy, a hatalmas
Jassie Sky
Rendező
Leonard Broderick
Charis Doyle
Miranna Luna
Bill Denton Jr.
Rose White
Noel Wyard
Joanna Bellini
Tom Hyde
Jeremy Pratt
Folami Monfort
Kaya Eaglethill
Jose Tomson
Caecus Nemo
Végzet
Titoknok
31 posters
41 / 44 oldal
41 / 44 oldal • 1 ... 22 ... 40, 41, 42, 43, 44
Re: Szószék, ami mindenkié
Rose White írta:Báli sorrendfrissítés:
Noel, Tim, José, Caecus, Rose, Serena, Remus, Mason, Rendező....
Aki szeretne változtatni, kérem szóljon:)
Nyáááj... elkeveredtem. xD Szóval akkor ki után jövök? (Ma nem hiszem, hogy írok, ha mégis, akkor később/későn.)
Serena Leila Trevianso- Viharmadár
- Hozzászólások száma : 161
Leírom a sorrendet, mert változott... azt hiszem.
Noel, Tim, José, Rose, Caecus, Serena, Remus, Mason, Rendező.
/Remélem, eltaláltam. xD/
Noel, Tim, José, Rose, Caecus, Serena, Remus, Mason, Rendező.
/Remélem, eltaláltam. xD/
Noel Wyard- Vámpír
- Hozzászólások száma : 235
Igen, Rose megelőzte Caecust, de Noel jól írta
Claus Kroenen- Falkavezér
- Hozzászólások száma : 71
Még követem, most még követem. xD
Richard Carter- Bőreváltó
- Hozzászólások száma : 84
Nah igen. Rose sietett kivinni Timet de ez lényegében nem borított semmit:)
Remus- Consul
- Hozzászólások száma : 232
Mondjuk annyiban jó lenne, ha haladni tudnánk, hogy világos lenne, ki mibe csöppent bele, mert újabb játékok indítása esetén nem mindegy, karakterek hogyan néznek a másik szemébe...stb. xD
Mason esetében pl. javítanom kellett kicsit, igaz, ez most csak engem érint, azt hiszem.
Mason esetében pl. javítanom kellett kicsit, igaz, ez most csak engem érint, azt hiszem.
Noel Wyard- Vámpír
Egyénenként meg tudjuk beszélni a dolgokat:) Mason nem feltétlenül fog írni, megbeszéltem vele, hogy ő félre fog vonulni, míg ez a kényes játék lemegy...
De ha gondoljátok úgy is lebeszélhetjük, hogy ezt átugorjuk, megbeszélve kiben mit váltott ki, privátban szívesen kijátszom mindenkivel külön-külön, és akkor tudunk tovább lépni, nem kell még egy kör ezzel "húzni" és akkor két körben be tudom fejezni...
Véleményeket kérek, hogy ne nyúljon el nagyon, főleg az én hibámból:(
De ha gondoljátok úgy is lebeszélhetjük, hogy ezt átugorjuk, megbeszélve kiben mit váltott ki, privátban szívesen kijátszom mindenkivel külön-külön, és akkor tudunk tovább lépni, nem kell még egy kör ezzel "húzni" és akkor két körben be tudom fejezni...
Véleményeket kérek, hogy ne nyúljon el nagyon, főleg az én hibámból:(
Remus- Consul
Engem sem így, sem úgy nem zavar, de szívesen alkalmazkodok. Részemről ha kijátsszuk sincs gond, de szívesen privátolok is Remus-sal, már van benne gyakorlatunk
De, hogy ne toporogjunk sokáig, pöröghet is
De, hogy ne toporogjunk sokáig, pöröghet is
Arabella Valdez- Méregsámán
- Hozzászólások száma : 62
Na pont ezért jó az ilyet egyeztetni, mert újonc vámpírom nem biztos, hogy túlságosan felhőtlenül fog cseverészni Masonnal ebben az esetben. Sőt. xD
Tim matt részed, az más kérdés, de azt majd ugye rendezzük a bál után, az ő esetében nem érdekes annyira.
Tim matt részed, az más kérdés, de azt majd ugye rendezzük a bál után, az ő esetében nem érdekes annyira.
Noel Wyard- Vámpír
Csinálhatunk mi egy olyan megoldást is, hogy mindenkinek van egy hely, ahová elvonulhat:) és akkor senkit nem zavar, hogy ki mit művel a továbbiakban:) Maradjunk ennél. Így senkinek nem kellemetlen, aki szeretné kijátssza, aki nem az nem...
Tehát ha mindenki írt, úgy fogok írni, hogy megszólal a porondmester, s mindenkit szobára küld
Keressünk megoldást, hogy senkinek ne legyen probléma, én tudok kompromisszumokat hozni, akár meg is nyitok ennek témákat, ha kell, vagy privátban játszzuk, vagy csak leírjuk, hogy megtörtént:)
Tehát ha mindenki írt, úgy fogok írni, hogy megszólal a porondmester, s mindenkit szobára küld
Keressünk megoldást, hogy senkinek ne legyen probléma, én tudok kompromisszumokat hozni, akár meg is nyitok ennek témákat, ha kell, vagy privátban játszzuk, vagy csak leírjuk, hogy megtörtént:)
Remus- Consul
Ó, nekem tökéletesen megfelel így, csak azért kérdeztem, illetve azért jeleztem, hogy jó lenne tudni, mi merre hány méter, mert lehet, idősebb fajtársaknak ez megszokott dolog, de mondjuk reálisan nézve Noelnek ez lehet, kínos. xDDD
Szívesen kijátszom, azért vagyok ennyire elvetemült, ettől nem kell félni, csak a vezetők és újak bemutatására ráncigáljátok vissza. :DDDD
Szívesen kijátszom, azért vagyok ennyire elvetemült, ettől nem kell félni, csak a vezetők és újak bemutatására ráncigáljátok vissza. :DDDD
Noel Wyard- Vámpír
Nem azért kérdeztem, mert felborult volna valami. CSak azért mert azthittem, hogy változott valami amiről lemaradtam. Noel szólt skype, csak addigra már írtam ide.
A játék folyamatához nem tudok hozzá szólni. Egyrészt nekem spec - és igen, tudom, elég baj ez, de; - nem kavar be, mivel nincs más játékom. Illetve ami van, az meg előtte van. Másrészt, Serenát sem igazán érinti a dolog ez a része, maximum fülig vörösödve megy ki levegőzni vagy "csatlakozik" Masonhoz a sarokba. xD (Márha hagyják, ki/elmenni onnan.)
Viszont, mindjárt kiderül... írok. De sok jót nem ígérek... két napja be van gyulladva az ínyem és az állandó karijaimmal sem tudtam értelmeset írni. :/ De igyekszem.
A játék folyamatához nem tudok hozzá szólni. Egyrészt nekem spec - és igen, tudom, elég baj ez, de; - nem kavar be, mivel nincs más játékom. Illetve ami van, az meg előtte van. Másrészt, Serenát sem igazán érinti a dolog ez a része, maximum fülig vörösödve megy ki levegőzni vagy "csatlakozik" Masonhoz a sarokba. xD (Márha hagyják, ki/elmenni onnan.)
Viszont, mindjárt kiderül... írok. De sok jót nem ígérek... két napja be van gyulladva az ínyem és az állandó karijaimmal sem tudtam értelmeset írni. :/ De igyekszem.
Hát akkor jobbulást neked.
Nahát, nahát. Most hirtelen elvörösödik a leányzó? Ne máááár. xD
De jobbulást neked, neked azt hiszem más már nem hiányzott. :/
De jobbulást neked, neked azt hiszem más már nem hiányzott. :/
Ó Noel, dehogynem... még a holnapi - és persze ma is melóztam - meló. :') 7. nap egyhúzamba, aztán meg kezdődik a Hétfő... szal. XD
Csak beírtam valamit, mert nem tudom, hogy miként reagál Sery... de jelenleg Lucius - vagy ki fene - hátsóját nézegeti, szal nem hiszem, hogy megy bárhova is. xD De majd számomra is akkor derül ki, ha végeztem vele. xD
EDIT: Jajj... Köszönöm Belle.
Csak beírtam valamit, mert nem tudom, hogy miként reagál Sery... de jelenleg Lucius - vagy ki fene - hátsóját nézegeti, szal nem hiszem, hogy megy bárhova is. xD De majd számomra is akkor derül ki, ha végeztem vele. xD
EDIT: Jajj... Köszönöm Belle.
Na basszus... és tényleg.
Oké, bár Luciust Noel lefoglalta... azaz reméli. xDDD Írjátok fel valahová, nem szűzen hal meg. :DDDDD
Oké, bár Luciust Noel lefoglalta... azaz reméli. xDDD Írjátok fel valahová, nem szűzen hal meg. :DDDDD
Noel Wyard- Vámpír
Tudom. xD De na... attól még nézhetem a hátsóját Ahogy csatlkaozhatok is hozzátok, ha akarok. xD
Na de, semmi ilyesmi nem történt, hála Remusnak... szóval nem fogom a kezed miközben átesel a tűzkeresztségen.
Na de, semmi ilyesmi nem történt, hála Remusnak... szóval nem fogom a kezed miközben átesel a tűzkeresztségen.
Ó, szerintem jelenleg amilyen állapotok uralkodnak, fel sem tűnne, hogy még van ott valaki. xDDD
Noel Wyard- Vámpír
Noel Wyard írta:Ó, nekem tökéletesen megfelel így, csak azért kérdeztem, illetve azért jeleztem, hogy jó lenne tudni, mi merre hány méter, mert lehet, idősebb fajtársaknak ez megszokott dolog, de mondjuk reálisan nézve Noelnek ez lehet, kínos. xDDD
Biztosítalak Noel, hogy ez mindenkinek új, az öregeknek is, szóval szerintem ők még jobban égnek, mint te
Akkor most végülis kijátsszuk közösbe, vagy sem?
Határozott válaszokat kérek!
Remus- Consul
Biztos így van, Remus, de ezt egy végeredményben kamasz kölyöknek próbáld megmagyarázni. xD
Simán. Mint mondtam, én vagyok annyira elvetemült.
Simán. Mint mondtam, én vagyok annyira elvetemült.
Noel Wyard- Vámpír
Akkor sorrendet frissítek, hogy ne kelljen visszalapozgatni. xD
Noel, Tim, José, Rose, Caecus (aki megfigyel, maximum Masonnal beszélget), Serena, Remus, Mason (aki most megfigyelő), Rendező
Noel, Tim, José, Rose, Caecus (aki megfigyel, maximum Masonnal beszélget), Serena, Remus, Mason (aki most megfigyelő), Rendező
Noel Wyard- Vámpír
Ezek szerint én következek. A megfigyelők ha szeretnének írnak, ha nem, nem...rátok van bízva:)
Remus- Consul
Caecussal írok, ha majd Mason is. De sima leírásnak nem nagyon látom értelmét addig, amíg csak monologizálok. xD
Csak hogy örüljetek nekem. xD
Noel Wyard- Vámpír
41 / 44 oldal • 1 ... 22 ... 40, 41, 42, 43, 44
41 / 44 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Csüt. Dec. 22, 2016 11:47 am by Roy, a hatalmas
» Trouble Life
Hétf. Feb. 10, 2014 9:03 am by Vendég
» White House Villa -Dolgozószoba
Vas. Dec. 08, 2013 3:09 pm by Remus
» Teniszpálya
Hétf. Nov. 04, 2013 2:03 pm by Jose Tomson
» Odú
Pént. Okt. 25, 2013 3:13 pm by Richard Carter
» Csontok Földje
Hétf. Szept. 23, 2013 5:39 pm by Folami Monfort
» EOF - Empire of Fantasy