Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mára ez jutott tőlem, nektek:
"Gonoszság és jóság különös testvérek, gyakorta felcserélik egymás gúnyáját, hogy megtréfálják az amúgy is elvakultakat." Horváth György
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Legutóbbi témák
» Szószék, ami mindenkié
Victor Vallente -elkelt EmptyCsüt. Dec. 22, 2016 11:47 am by Roy, a hatalmas

» Trouble Life
Victor Vallente -elkelt EmptyHétf. Feb. 10, 2014 9:03 am by Vendég

» White House Villa -Dolgozószoba
Victor Vallente -elkelt EmptyVas. Dec. 08, 2013 3:09 pm by Remus

» Teniszpálya
Victor Vallente -elkelt EmptyHétf. Nov. 04, 2013 2:03 pm by Jose Tomson

» Odú
Victor Vallente -elkelt EmptyPént. Okt. 25, 2013 3:13 pm by Richard Carter

» Csontok Földje
Victor Vallente -elkelt EmptyHétf. Szept. 23, 2013 5:39 pm by Folami Monfort

» EOF - Empire of Fantasy
Victor Vallente -elkelt EmptyPént. Szept. 06, 2013 7:21 pm by Vendég

» John Paul Jones Street 17. - Rose White
Victor Vallente -elkelt EmptyKedd Júl. 30, 2013 3:45 pm by Jose Tomson

» John Paul Jones Street 11. - Noel Wyard
Victor Vallente -elkelt EmptyVas. Júl. 28, 2013 8:12 am by Noel Wyard

Victor Vallente -elkelt

Go down

Victor Vallente -elkelt Empty Victor Vallente -elkelt

Témanyitás  Vendég Hétf. Feb. 13, 2012 3:36 pm

Név: Victor Vallente
Faj: halandó
Alfaj: halandó
Tulajdonos: -
Nem: férfi
Születési év: 1958. július 11. (53 éves)
Születési hely: Kolumbia, Barranquilla
Fizikai megjelenés: túl van már legszebb évein, ami már látszik is rajta. Érződik, hogy nem éppen egészségesen élt életében, arca kiélt, arcbőrén, fogain, szemén is visszaütközik az erős szeszek és a mértéktelen dohányzás hatása. A túlfűtött szexuális élet és a drogok kikezdték a szervezetét és az egészségét, de egyelőre még tartja magát. Félhosszú, göndör haja eredetileg gesztenyebarna, de már erősen őszül. Bajusza ad némi komolyságot az arcának. Karakteres arcát elsősorban tekintélyes méretű orra uralja. Testalkata vékony, de inas, néminemű erőt azért sejtet. A megjelenése karakteres, karizmatikus, könnyen megjegyezhető. Hangja dohánytól és alkoholtól reszelős, de mégsem kellemetlen, inkább csak jellegzetes.
Különleges ismertetőjegy: -
Mentális jellemzők: kifejezetten intelligens, gyors felfogó képességű, kíváncsi természet, aki szívesen szélesíti ismereteit a legkülönbözőbb témákban, ettől kicsit polihisztor is, rengeteg dologban vannak felületes ismeretei, de szinte semmiben sem mélyek. Nagyon optimista alkat, aki nem igazán esik kétségbe semmilyen nehézség kapcsán, mindig mindennek megtalálja a pozitív oldalát, de ebből kifolyólag meglehetősen felelőtlen alkat. Nagy nőbarát, kifejezetten szoknyabolond még így ötven felett is. Élvhajhász, semmilyen élvezetet nem vet meg. Vidám, szeret csevegni, vitázni. Szenvedélyes alkat, forró vérű délvidéki. Könnyen feldühödik, de hamar le is csillapszik. Kicsit öntelt és önelégült, de nem bántóan, nem érezteti ha nem dühöng.
Vallás: római katolikus
Filozófia: zsarnok
Beavatottság: grande magister (7. kör)
Iskolák: wicca, univerzalizmus, futhark, démonológia
Grimoare:
"Cupido Nyílvesszeje" - a mágus képes vonzalmat ébreszteni saját maga iránt a varázslat alanyában egy húsz perces koncentrálással. Nem, kor, faj mellékes, az alapvető ösztönöket is áthidalja a varázslat. Ha az alany önmagában félszeg vagy visszahúzódó, akkor a mágusnak kell úgymond "rájátszani" a szociális helyzetre, hogy az udvarolni kezdjen. A célpont nem veszti el a józan eszét teljesen, így például egy kiképzett zsoldos, aki meg akarja ölni a mágust valószínűleg nem állítható meg a segítségével, bár nehezen szánja majd rá magát. A varázslat hatóideje a legközelebbi éjközép, de utána még 24 órán át hat. Ha ez alatt az alany (aki már a normális érzelmeinek megfelelően viselkedik) önszántából megcsókolja a mágust, akkor elveszett. A hatóidő a varázsló akarata szerintire tolódik ki. Ekkor már őrjítő szerelemről beszélünk, a célpont nem árthat a mágusnak és minden kérését teljesíti. Saját patrónus idolánál leoldható egy legalább olyan hatalmú wicca által, mint aki a varázslatot létrehozta.
"Az Emlékek Tárháza" - a wicca megpróbálhat olvasni a célszemély emlékeiben. Ehhez 2 perces koncentrálás és folyamatos szemkontaktus szükséges. Csak az éppen aktív emlékek olvashatóak, így nem árt jól irányítani a beszélgetést hogy a célszemély azokra emlékezzen, ami a mágust érdekli. Ha az alany megpróbál ellenállni, akkor az emlékek elmosódottá válnak, az abban szereplő személyek nem vehetők ki jól, a beszélgetések csak lényegi dolgokra koncentrálódnak, nem szó szerintiek, főleg érzések maradnak meg erősebben. A célpont testrészét birtokolva (mely a varázs végére megsemmisül) a szemkontaktus elhagyható.
"Érzelemvihar" - a wicca egy 10 perces koncentrációval elérheti, hogy az alany a jelenleg legerősebb 3 érzelmének őrületébe kerüljön egy órán át. Ezen a három érzelmen kívül minden más megszűnik a számára a varázs hatóideje alatt, azok azonban az őrületig fokozódnak, minden józan megfontolást elsöpörnek. Ha a wicca birtokolja a célpont egy testrészét (ami a varázs végére megsemmisül) akkor egy óra helyett egy napig sodródik a célpont érzelmei viharában. Saját patrónus idolánál leoldható egy legalább olyan hatalmú wicca által, mint aki a varázslatot létrehozta.
"Münchausen Átka" - a wicca egy órán át koncentrál, majd kisüti a varázslatot a célpontra, akit a varázslat befejezésekor látnia kell. Az illető ez után egy napon át beteges hazudozóvá válik. A késztetés leküzdhetetlen, egy őszinte szava sincs senkihez, legyen az akármennyire is fontos neki, szeretne bár akármennyire igazat szólni. A célpont egy testrészét felhasználva a varázslat során a létrehívás ideje megfelezhető. Saját patrónus idolánál leoldható egy legalább olyan hatalmú wicca által, mint aki a varázslatot létrehozta.
"A Maya Istenek Átka" - meglehetősen speciális és ritka wicca varázslat, állítólag valaha a mayák sámánpapjai dolgozták ki, bosszúból a spanyol misszionáriusok ellen. A varázslatot létrehozni mindössze 10 perc, hatóideje pedig 3 óra alapvetően. A célpont meggyűlöli eddigi hitét, akármilyen isten felé irányuljon is, ezen időszak alatt szándékosan minden szituációban úgy köteles cselekedni, hogy az a lehető leginkább szembe menjen eddigi hite tanításaival. Az ateisták sem mentesülnek a hatása alól, ők automatikusan kötelesek választani egy hitet és ezen időszakban annak elvei szerint cselekedni minden szituációban (azt válaszd amit a karaktered legjobban ismer). Ha felhasználják a célpont egy testrészét akkor a hatóidő egy hétre (!!) nyúlik ki. Saját patrónus idolánál leoldható egy legalább olyan hatalmú wicca által, mint aki a varázslatot létrehozta.
"Hipnotikus Pillantás" - a legegyszerűbb wicca trükkök egyike, egyszerű gondolati paranccsal létrehívható, ható ideje 30 perc. Ahogy a mágus célpontja szemébe néz, foglyul ejti a pillantását, innentől az semmilyen indokkal nem fordíthatja el a szemét, kivéve ha közvetlen életveszélybe kerül. A varázslat alatt verbálisan irányítható a célszemély gondolkodása, hogy idézzen fel egy adott emléket a múltjából, amit a wicca körülír a célszemélynek, de leggyakrabban más varázslatok kiegészítésére használják, a szemkontaktus folyamatos fenntartásának biztosítására.
"A Megfáradt Vándor Öröme" - a mágus egyetlen egyszerű gondolattal azonnal egy a látómezejében takarásban nem lévő pontra teleportál minden általa viselt tárggyal együtt. Értelmes személyeket nem vihet magával.
"Az Orvgyilkos Trükkje" - az univerzalista ezen egyszerű kis varázs segítségével egyetlen gondolattal a látómezején belül bárhová elteleportálhat egy a kezében tartott, legfeljebb 20 dkg súlyú tárgyat. Ősidők óta az orvgyilkos jó barátja ételmérgek esetén.
"A Béke Korszaka" - egy legfeljebb olyan súlyú tárgy anyagát más anyaggá alakítja, amit a varázstudó kézben is elbír. Például egy kés acélpengéjét papírrá. Nemesfémekre és drágakövekre nincs hatással, s azokat nem lehet teremteni, ahogy sugárzó anyagokat sem és lélekkel bíró lények élőszöveteire is hatástalan. Nagyjából fél percnyi koncentráció szükséges. Az átalakított anyag 10 perc után visszaalakul, ha valamilyen formaváltozás történt ez idő alatt, azt megtartja.
"A Szolgáló Megidézése" - az egyik legártalmatlanabb idéző varázslat, mégis sok mágus szereti, aki ismeri a titkát. Egy egyszerű, fél órás rituálé és pár vércsepp feláldozása árán megidézhető a vércseppek számának megfelelő, de maximum 7 db szolgadémon, úgynevezett imp. Az impek nagyon alacsonyak, kb 70-80 centis magasságú, sovány, nagy szemű, hüllő szerű testtel bíró lények, az arcuk olyan, mint egy emberi arc elnagyolt karikatúrája. A csúnyácska kis lények egy meglepően hosszú, bojtos végű farokkal egyensúlyoznak, nemük megállapíthatatlan, ha egyáltalán van nekik, az emberi nyelveket, meglehetősen csipogó hangon, de beszélik. Az impek egy hétig maradnak a világunkban. Harcra teljesen alkalmatlanok, kíváncsiak és nagyon félénkek. Viszont az intelligenciájuk közepesnek mondható és a mágia biztosítja a hűségüket is. Az impek a démonvilág szolgái és e célra szokás leidézni őket a Földre is. Takarítás, mosás, mosogatás, stb. Egyedül főzésre ne kérjük őket, ha enni is akarunk. A legegyszerűbb idéző mágia és a legegyszerűbb megidézhető lények, mégis sokan szeretik őket.
Családi állapot: agglegény
Foglalkozás: a Mendellín Kartell első embere, drogbáró, hivatalosan külföldön fekvő földjeiből él. Havi bevétele megközelítőleg 10.000.000 $, megtakarítása nagyjából 200.000.000 $. Van vagy féltucat kocsija, általában luxus vagy sportmodellek, de van egy kiöregedett Fordja is, ha szegényebb környékre kell mennie.
Befolyás: az alvilágban aki számít, azt mind ismeri. A rendőri vezetőket oda-vissza megkente, részben békén hagyják őt és az embereit, másrészt szükség esetén bármiről információval látják el. Művészpártoló, mecénás, így sokakat ismer a kulturális életben is, na meg a helyi politikában is. Csempészek, határőrök szintén a zsebében vannak.
Szakértelmek:
Haladó Pénzügyi ismeretek
Haladó Diplomácia
Kezdő Jogi ismeretek
Kezdő Nyelvismeret (angol)
Haladó Etikett
Haladó Humán tudományok (történelem)
Kezdő Számítástechnika
Kezdő Sofőr
Szexualitás: heteroszexuális, közepesen erős nimfománia
Függőség: nikotin, leginkább szivar (nagyon erős), alkohol, leginkább tequila (erős), szerencsejáték (kontrollálható), szexualitás (kritikusan erős), marihuána (kontrollálható), kokain (alkalomszerű)
Képességek: okkultizmus
Gyenge pontok: -
Vonzalom: nők, szex, szépség, finom ételek, minőségi italok, jó szivarok, élvezet, titkok, érdekességek, tudás, gyerekek, vallás
Taszítás: önkínzás, megbízhatatlanság, unalom, perverziók, szadizmus, mások megalázása
Életcél: maximális élvezeti szinten leélni azt, ami még vissza van neki, a Kartell és a máguskör élére új vezetőket találni
Harci erő: 3/3/6
Önéletrajz:
- Mennyi van még hátra Miguel? - kérdeztem kicsit szuszogva.
- De Victor, hisz te is tudod, hogy van, aki felépül - kezdte az orvos lágyan, nyugtatóan. - Gazdag vagy és fizikailag még meglehetősen erős. Napi szinten történnek áttörések az orvostudományban és...
- Miguel - néztem rá szomorúan, miközben begomboltam az ingem nyakát. - Te most ábrándokat kergetsz, vagy azt akarod, hogy én kergessem őket, de nincs semmi veleje a szavaidnak.
- Komolyan mondom Victor, van aki felépül a tüdőrákból, egy rakat esetet tudnék felhozni. Még viszonylag korán megtaláltuk nálad, ha leteszed a bagót, az italt, a füvet és mérsékled a nőügyeidet akkor...
- Te ábrándokat kergetsz - szögeztem le. - Ismersz már mint a rossz pénzt. Tőlem tanultad a speciális tudományod Miguel. Tudhatod, hogy sansz nincs arra, amit mondasz. Ha mindezekről lemondok, egész pontosan minek éljek még 10-20 évet? Ugyan már! Addig bírjam ki, míg találok a magam helyére mást mindkét szervezet vezetésében...
Miguel Barrera megrázta a fejét:
- Inkább keress egy kellően erős nekromantát, megfelelő gyógymágiával. Vagy képezz ki egyet! Egyszerűen nem lehet a szögről hozzád hasonló mágusokat leakasztani és ezt te is tudod! - csóválta a fejét az orvos.
- Aha. Valld csak be te dagadt hájpacni, hogy hiányoznék neked - vigyorogtam a képébe.
- Ami azt illeti... tényleg a szívemhez nőttél te nagyképű s*ggfej - morogta csüggedten. - A mai napig nem értem, hogy lesz egy ilyen alakból mint te, drogbáró?
Vállat vontam:
- Odahaza, Kolumbiában, az egyetemen már érdekelt a történelem és az okkultizmus. A könyvekben amiket végignyálaztam találtam nagyon homályos utalásokat más könyvekre, végül mire kis híjján lábon megettem a caracasi nemzeti könyvtárat megtaláltam az Ordo Mayaticot. De mint minden egyetemista én is végigpörögtem az összes bulit aminek csak a közelébe kerültem. Először csak lőttem a narkót, majd árultam is. Szépen, lassan belsős lettem a Kartellban.
- Meg képzett varázsló...
- Segített is az előmenetelemben néhány jókor alkalmazott trükköcske - vigyorogtam.
- Hihetetlen! - dühöngött szolidan az onkológus. - Még mindig trükköknek titulálsz egy vérrel-verejtékkel elsajátított, hatalmas kreativítást és elszántságot, szorgalmat igénylő tudományt, ami...
- Higgadj már le Miguel. Trükkök. Hasznosak, de akkor se csodafegyver, oké?
- Én nem fegyverről beszélek Victor! El tudod képzelni mennyi csodára képes a mágia? Mennyivel megkönnyítheti az emberek életét?
- Nem - feleltem tömören. - Én azt tudom, hogy az enyém mennyiben könnyítette meg. A nagyobban való gondolkodás a ti pályátok fogadott. Én örvendek annak is, ha a saját dolgom leegyszerűsíti. Ennyi a lényeg részemről. Comprende?
- Persze, nem újdonság nekem a zsarnok filozófia.
- Szerintem egész jó és szép életem volt, így visszatekintve, Mind a mágia mind a munka terén messzebb jutottam, mint valaha reméltem. De ha amit felépítettem tovább akarom adni, jó lenne tudni, mennyi időm van hátra muchacho?
- Fél év - suttogta megtörten Miguel. - Legfeljebb egy.
- Na akkor nekem dolgom van - mosolyogtam és kezet nyújtottam egyik legelső tanítványomnak.

Vendég
Vendég

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.