Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mára ez jutott tőlem, nektek:
"Gonoszság és jóság különös testvérek, gyakorta felcserélik egymás gúnyáját, hogy megtréfálják az amúgy is elvakultakat." Horváth György
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Legutóbbi témák
» Szószék, ami mindenkié
Gregory Thompson EmptyCsüt. Dec. 22, 2016 11:47 am by Roy, a hatalmas

» Trouble Life
Gregory Thompson EmptyHétf. Feb. 10, 2014 9:03 am by Vendég

» White House Villa -Dolgozószoba
Gregory Thompson EmptyVas. Dec. 08, 2013 3:09 pm by Remus

» Teniszpálya
Gregory Thompson EmptyHétf. Nov. 04, 2013 2:03 pm by Jose Tomson

» Odú
Gregory Thompson EmptyPént. Okt. 25, 2013 3:13 pm by Richard Carter

» Csontok Földje
Gregory Thompson EmptyHétf. Szept. 23, 2013 5:39 pm by Folami Monfort

» EOF - Empire of Fantasy
Gregory Thompson EmptyPént. Szept. 06, 2013 7:21 pm by Vendég

» John Paul Jones Street 17. - Rose White
Gregory Thompson EmptyKedd Júl. 30, 2013 3:45 pm by Jose Tomson

» John Paul Jones Street 11. - Noel Wyard
Gregory Thompson EmptyVas. Júl. 28, 2013 8:12 am by Noel Wyard

Gregory Thompson

2 posters

Go down

Gregory Thompson Empty Gregory Thompson

Témanyitás  Gregory Thompson Szomb. Feb. 18, 2012 6:22 pm

Név: Gregory Eric Thompson
Faj: bőreváltó
Alfaj: arachnoid (kaszáspók)
Rang: -
Nem: férfi
Születési év: 1984. július 9. (27 éves)
Születési hely: Egyesült Királyság, Anglia, Dover
Fizikai megjelenés: kicsit viharvert külseje ellenére mondhatjuk, hogy jó képű férfi. Nagyjából 185 centi magas, kisportolt, szálkás testalkatú, látszik rajta a rendszeres testmozgás és az edzettség. Világosbarna haját általában kifésüli, legalábbis ha melóba indul, azon kívül hajlamos kisebb szénaboglyaként virítani a fején. Acélos pillantásának hangsúlyt ad sötét szemszíne. Állkapcsa igen erős, széles, erős kontrasztot adva vékony ajkaival. Szeme gyakran árulkodik kialvatlanságról, emiatt igen gyakran véreres, általában karikás a szeme alja. Markáns vonásaival legtöbbször kitűnik a tömegből, hajlamosak az emberek emlékezni rá.
Különleges ismertetőjegy: mindkét felkarján nonfiguratív tetoválások. Késvágás nyoma a derekán és az oldalán.
Mentális jellemzők: olyan férfi, aki sokra értékeli saját személyes élettapasztalatát. Mint minden arachnoid, ő is él-hal a tudásért, de ez esetében sokkal pragmatikusabb, mindennapi, életből jövő tudásra való törekvés, mintsem száraz, akadémiai ismeretek. Kellően jó, analitikus elme, jól tud átlátni helyzeteket és higgadt döntéseket képes ezek fényében hozni. Szakmai ártalom, hogy rengeteg féle emberrel ismerkedik meg, akik sok mindent elmesélnek neki, talán ezért is lett amolyan hobbija az emberismeret. Meglehetősen jól olvassa a nonverbális jeleket, szívesen von le messzemenő következtetéseket embertársairól, de ezek meglepő mód elég gyakran helytállóak. Látszatra, ha nem fajtársai között van, akkor erős férfi képében tetszeleg, némi macsóeffektussal. Sajátjai körében azonban a valós jellemét mutatja, ami viszont kifejezetten határozatlan, jól irányítható, könnyen behódol, elsősorban az arachnoid nőknek. Ennek ellenére nem ostoba, nem lehet felületes dolgokkal az orránál fogva vezetni.
Vallás: hivatalosan ateista, gyakorlatilag talán a pókkirálynőt övezi áhítatos tisztelettel
Filozófia: fogadott
Beavatottság: candidatus
Iskolák: méregmágia
Grimoare:
"Álmoknak Ideje" - a méregmágus könnyed koncentrációval a levegő oxigén illetve nitrogén tartalmának egy részét képes gyenge, altató hatású méreggé változtatni. A méreg halványsárga ködként jelenik meg, aki belesétál (vagy megidézésekor a célterületen tartózkodik) azonnal elalszik. Mély álomban rogy a földre, de a szokványos módszerekkel felébreszthető, de ekkor is kába marad egy ideig még (-2/-2/-4 a harci értékeire). A varázslat szükségképpen főképpen zárt terekben hatékony, a szabadban a felhő azonnal eloszlik (ha megidézésekor állt valaki a célterületen az elkábul, de ennél több nem történik). A méreg hatását a szervezet egészségtől, kondíciótól függően 5 - 10 perc alatt gyűri le. Élőholtak természetesen tökéletesen immuninsak a varázslatra. A varázslatot megidézni 5 percbe telik és a környezeti körülményektől (légáramlás) függ meddig marad meg a gázfelhő.
"Az Egér Szemével" - a mágiatudó képes saját testét és felszerelési tárgyait lekicsinyíteni legfeljebb 5 centiméteres magasságig. Ennek megfelelően el is gyengül a teste (harcértékei 0/0/0-ra módosulnak), de tömörségét megtartja, vagyis sérülékenyebb nem lesz. A változás arányos és az egész testet érintő, súlya csökken (kb 40 grammra minimális testméretnél). A mágia hat a karakter által viselt vagy érintett nem élő dolgokra is. Varázslási ideje mintegy 10 perc, hatóideje legfeljebb 10 óra hossza. Másokra csak 3 testrészük birtokában hathat ezen varázslattal, ez esetben is mindössze egy óra időtartamra.
Családi állapot: nőtlen, szülei már elhunytak
Foglalkozás: csaposként dolgozik a Dancing Cobrában, a pult alól könnyű party drogokat is árul, havi szinten kb 350 - 500 $ között keres. Van egy saját lakása Indiantearben és egy feltűnő, kanárisárga Pontiackal jár.
Befolyás: sokan megfordulnak a Cobrában, ismer ezt-azt, de valós befolyása nincs. Pár piti drogdiller, egy két strici meg persze egy csomó prosti is az ismeretségébe tartozik, ahogy néhány utcai zsaru is.
Szexualitás: heteroszexuális, szubmisszív
Függőség: nem valós függőség, de néha elmegy egy-egy joint, közepes erejű nikotin függés, enyhe alkohol függőség
Képességek: Normálfegyver immunitás, Megnövelt erő, Megnövelt gyorsaság, Regeneráció, Éles érzékszervek, Okkultizmus
Gyenge pontok: Ezüstérzékenység, A telihold hívása
Vonzalom: barátság, lelkierő, határozottság, nők, könnyű szeszek, cigi, buli, popzene, football
Taszítás: álszerénység, szenteskedés, vakmerőség, homoszexualitás, komoly zene
Életcél: biztonságot találni lelkileg és egzisztenciálisan is
Harci erő: 4/4/2
Önéletrajz:
Unottan törölgettem egy poharat és fürkészve néztem végig a korai órán még meglehetősen lightos tömegen. Csak a szokásos. Pár még élénkebb prosti kelleti magát az unott trógerek, ismertebben a munkásosztály prominens balf@szai előtt. Egy kövér marha támasztja a pultot a whiskeyje felett. Civil ruhás nyomozó, csak az nem tudja róla, akinek sosem volt vaj a füle mögött, de nem is érdekes a fickó. Arrébb a bőrdzsekis fazon csak arra vár, hogy végre lelépjen a nyomozó és teríthesse az áruját. Na igen... Kevés férfi dolgozik a Tartarosz Hölgyeinek, de az a pár jobban jár ha mindig, pontosan teljesíti Sedusa és Sylwia rátáját, különben még ennél is nehezebb napjai jöhetnek. Welcome in Stormhaven, this is a big happy family, my friend.... Bah...
Ilyen egy t@kony az egész város, mióta csak ismerem. Pedig az nem tegnap volt, mikor leugrottam a hajóról, amin idáig utaztam Angliából. A szüleim meghaltak autóbalesetben, én meg tizennyolc évesen elhittem a nagy amerikai álmot a filmekből, az ígéret földjéről, ahol minimum én leszek Bruce Willis, vagy Al Capone. Na persze... Asszem én vagyok az egyike azoknak a bevándorlóknak, akiknek sosem lett volna szabad zöld kártyát adni, ha a helyi fakabátokat kérdezik, pedig nem is volt olyan sok összeütközésem velük. Na jó, párszor bevittek. Egyszer még be is varrtak három hónapra, néhány gramm kokain árusításáért. Amikor másodszor akartak bevinni... na azt hiszem az volt a legrosszabb ötletem eleddig. Vagy a legjobb? Nehéz megmondani.
Mondjuk a két zsernyák gyönyörűen leszakadt rólam, mikor berohantam előlük a mocsárba. Kétségbeesetten rángattam ki a kokót zsebemből, hogy eldobjam, aztán már inkább a bicskám után kotorásztam, mikor valami árnyék megmozdult előttem. Semmi esélyem sem volt, pedig megéltem már pár balhét az életben. Letepert, de elrohant tovább, mindössze pár csúnya karmolást hagyva a mellemen. A következő napokban nagyjából minden bajom volt. Azt hittem elfertőződött a seb, de nem mertem dokihoz menni, hátha keresnek még a fakabátok. Inkább megpróbáltam aspirinnal kihúzni. Mielőtt átalakultam volna, akkor keresett fel Miranda, az egyik méregsámán és magyarázta el mi történt. Abból a lendületből akartam röhögve kivágni a kérómból, már amíg fel nem kent a legközelebbi függőleges felületre, minek hatására mindjárt jobban figyeltem rá.
Átalakultam. Nem csak fizikailag, az nem vészes. Mentálisan is. Azt hiszem mind hím arachnoid ilyen valamelyest, de akkor is meglepett. Sokkalta behódolóbb lett a személyiségem a következő hónapokban. De azért előnyei is voltak. Miranda egyik haverja segítségével kikapart a mocsokból és szerzett nekem állást itt a Cobrában. Na azért még űzöm az üzletet, de sokkal kisebb volumenben. Csak némi kis "hangulatcsináló" a srácoknak...
De hogy most mi lesz... A királynő és a sámánok halottak... Iszonyú helyzet. Ráadásul felettébb gyengének érzem magam mindahhoz ami jöhet ezek után. Kaszás vagyok, az én marásom nem mérgez. A mágiánknak is csak a legalapjait tanultam meg... Nehéz lesz, az már...
- FIGYELSZ RÁM, VAGY ÁLMODOZOL MÉG EGY DARABIG?!
Az üvöltésre feleszméltem és belebámultam a feka aranyifjú morcos képébe, majd mosolyt erőltettem a képemre:
- Minden figyelmem a magáé. Mit adhatok?

Régi emlék ez már nekem, ott, bizonytalanul a Cobrában. Igen, bizonytalanul. Mert hiába voltam tapasztalt csirkefogó, arachnoidként még közel sem voltam biztos magamban, a helyemben a világban, a klánban... Sok mindent megváltoztatott néhány találkozás az életemben, bár ezek közül mindenképpen kiemelkedik Arabella és Folami. Mindkettejüktől sokat tanultam és talán remélhetem, hogy egyet s mást tanítottam is nekik. Arabella és én egymástól tanulva ismertük meg mindazt, ami a lelkünk összeolvadását jelentheti a pókkal. Tőlem ismerte meg a mágia alapjait, hogy immár a nép méregsámánjaként tiszteljem. De az utóbbi időben talán a tisztelet mellett más is megjelent a lelkemben a lány kapcsán... Kiderül... Folami pedig hűséges, nagyszerű barát. Imádom a farkaslány életvidám optimizmusát, erős lelkét és gerinces jellemét. Valóban farkas ő. A vezérek egyike, mancsai léptét követik a hordák. Olyan barát ki mindig számíthat rám ez után, mindenben... Harcoltam az enyéimért, küzdöttem fegyverrel, mágiával, de bölcsességgel és tudással is. Még ha az enyém nem is sok, de mikor kellett megfelelően adtam át enyéimnek. Megismerhettem a sziréneket is. Gyönyörűek és szadisták eddigi látásmódom szerint, igazán mégsem reszketek meg tőlük. Inkább tűnnek gyermekeknek mint valódi cselszövőknek, de... alábecsülni sme merem őket. Kutatás, tapasztalatok vannak mögöttem, együtt megélt nevetések és könnyek, kalandok és nyugalom, lelki fejlődés és barátságok. Nem töltöttem haszontalanul az elmúlt időt azt hiszem és továbbra sem áll ilyesmi szándékomban...
Gregory Thompson
Gregory Thompson
Bőreváltó
Bőreváltó

Hozzászólások száma : 2

Vissza az elejére Go down

Gregory Thompson Empty Re: Gregory Thompson

Témanyitás  Végzet Szomb. Feb. 18, 2012 6:32 pm

Természetesen újra elfogadva. Wink

Végzet
Végzet
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 618

https://csontkronikak.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.