Mára ez jutott tőlem, nektek:
"Gonoszság és jóság különös testvérek, gyakorta felcserélik egymás gúnyáját, hogy megtréfálják az amúgy is elvakultakat."
Horváth GyörgyBelépés
Legutóbbi témák
Miranna Luna
2 posters
:: Hősök Csarnoka :: A Valódi Hősök :: Viharmadarak
1 / 1 oldal
Miranna Luna
Név: Miranna Sanna Luna
Faj: viharmadár
Alfaj: a Lándzsák Varjai
Rang: -
Nem: nő
Születési év: 1985. május. 5. (27)
Születési hely: USA, Florida, Stormhaven
Fizikai megjelenés: 168 cm magas, karcsú és törékeny alkatú nő vagyok, ami elsőre sokakat megtéveszt és alábecsülnek. Szív alakú arcomat hosszú, hullámos barna haj keretezi, mandulavágású barna szemeimben kedvesség és intelligencia csillog. Magamon viselem indián édesanyám vonásait, akárcsak skandináv ősökkel büszkélkedő apámét.
Szép alakomat akaratlanul is minden ruha kihangsúlyozza. Ritkán fordítok igazán nagy gondot az öltözködésre a hétköznapokban inkább az egyszerű és kényelmes darabokat részesíti előnyben.
Madár alakomban kb. 370-390cm a szárnyfesztávolságom, a tollaim éjfeketék, ahogy minden viharmadárnak, míg a szárny végi tollaim vörösek.
Különleges ismertetőjegy: egy lángokból felszálló főnixet formázó tetoválás van a hátán, égési sérülések vannak a bal vállán
Mentális jellemzők: A lelkem legmélyéből fakadóan lázadó vagyok. Nem szeretem a merev szabályokat, és ki nem állhatom, ha valaki meg akarja mondani, hogy hogyan éljem az életemet. Elég temperamentumos vagyok, de a szívem a helyén van. Ha valakit egyszer a szívembe zárok, akkor azért bármit megteszek.
Domináns egyéniség vagyok, de azt nem állhatom, ha valaki a dominanciáját a gyengébbek feletti hatalmaskodásban éli ki. Ösztönösen védelmezem meg a gyengébbeket, így soha nem is okozott gondot, hogy teljesítsem a rám kiszabott feladatomat, mint védelmező viharmadár.
Őszinte vagyok, és mindig kimondom, amit gondolok. Sokan nem kedvelik a kéretlen őszinteségemet, de ezen nem igazán szoktam rágódni. Ilyen vagyok és pont. Mindig tudhatod, mit várj tőlem, mivel nem rejtem véka alá a véleményem. Lojális vagyok, és megtanultam, hogy a realitások talaján járjak. Miután szép sorjában szétzúzták az álmaimat kénytelen voltam megtanulni a kéretlen leckét.
Az élet kemény dolog, és ha összedől a kártyavár, akkor mindent visz. Semmid sem marad, csak a kín és a kongó üresség. Nyughatatlan vagyok, egy bolyongó kóbor macska.
Ha megharagszom nagyon nehezen békélek meg. Nem vágyom folyton társaságra, olykor magamba fordulok, és akkor szinte senki sem képes közel jutni hozzám.
Vallás: istenhívő felekezeten kívül
Filozófia: fogadott
Beavatottság: 1. kör (candidatus)
Iskolák: elementarizmus (tűz)
Tradíciók: -
Grimoare:
„Tűz Szárnyai”: a mágiahasználó néhány percnyi koncentráció után képes hatalmas tűz szárnyakat előhívni a teste körül, melyek a koncentráció megtartásától függően fennmaradnak és minden külső befolyástól és támadástól védik, kivéve az ezüst fegyvereket.
„Elpárolgás”: a mágiahasználó fókuszál a közelében lévő vízre vagy olyan lényekre, melyek szervezete nagy mennyiségű vizet tartalmaz, akkor képes elpárologtatni a víz bizonyos mennyiségét, ami az élő szervezeteknél fájdalmas. A fókusz megszakadásával a hatás megszűnik, és az alanyok fájdalmai hamar enyhülnek.
Családi állapot: hajadon; a szüleim meghaltak egy szerencsétlenségben még fiatal koromban, így a nagybátyáim neveltek fel: Wolf Luna(42) és Rhys Luna(47); a nagybátyáim mindketten viharmadarak.
Foglalkozás: rendőr nyomozó
Befolyás: a rendőrség berkeiben vannak ismeretségei, illetve nem egy alakot ismer az alvilágból is a munkájából kifolyólag
Szexualitás: heteroszexuális, egyéb aberrációk nem ismertek
Függőség: nincs semmilyen függősége
Képességek: Alakváltás, Éles szemek, Repülés, Manitou haragja, Mennydörgés, Tiszta test, Vihartestvér, Harci érzékek, Kollektív emlékezet, Médium, Okkultizmus
Gyenge pontok: Szabadságvágy, Bezártsági érzés, Bosszúálló
Vonzalom: sebesség, család, repülés, becsület, kulturális örökség, kihívások
Taszítás: nagyvárosok, szmog és zajszennyezés, zsúfoltság, hazugság, a szabadság korlátozása
Életcél: Felnőni a feladataihoz, és segédkezni az idol visszaszerzésében.
Harci erő: 6/6/5; átalakult formában: 15/nem használhat/nem használhat
Önéletrajz:
A múlt sötét kút, melynek mélyén sok olyan dolog rejtezhet, melyet nem szívesen hoznánk ismét a felszínre. Azonban olyakor kénytelenek vagyunk a legsötétebb mélységekbe bámulni, és szembe nézni önmagunkkal.
1985 májusában láttam meg a napvilágot a Mendwell család második gyermekeként. A szüleim boldog házasságban éltek. Az apám, Jonathan egy nyughatatlan lelkű viharmadár volt, aki békére talált anyám, Malika mellet. Sajnos alig emlékszem már rájuk, ahogy a gyermekkorom első néhány évére sem. Fáj emlékezni.
Négy éves voltam mikor a családomat utolérte szüleim múltja. Egy szekrénybe rejtett az anyám azon az éjszakán, és megesketett, hogy nem sikoltok, és nem jövök elő, míg ő értem nem jön. Álmomban még hallom, ahogy megígérni nekem, hogy értem jön.
Azonban anyám soha nem jött értem…
Füst szagot éreztem, és egyre nehezebben tudtam lélegezni. Tudtam, hogy a tűz rossz dolog, és hogy ki kellene mennem a házból, de anyám azt mondta, hogy maradjak ott, amíg ő értem nem jön. Már szédültem és köhögtem a füsttől, amikor kinyílt a szekrény ajtaja és a nagybátyám alakja bontakozott ki előttem. Rhys szorosan a kajaiba zárt, eltakarta az arcom és kivitt a lángokban álló házból. Soha többé nem jártam ott azóta a borzalmas este óta. Álmomban azonban még mai is hallom a sikolyokat és a kiáltásokat, melyek azóta is kínoznak szüntelen. Mindent, amit róluk tudok, azt a bácsikáim meséltek el nekem…újra meg újra, ahányszor csak megkértem rá őket. Anyám fivérei vettek magukhoz, és elvitt a rezervátumban álló farmjukra. Biztonságos és szerető otthont teremtetek számomra. Rhys és Wolf bácsi lett a családom. Később Wolf bácsi megnősült, és saját kis családja lett. Nila nagyon kedves nő, és mindig is szeretettel fordult felém, így mindenkinek természetes volt, hogy a család így is együtt marad.
Nem voltam minta gyerek, de a bácsikáim mindig megtalálták a módját, hogy hatni tudjanak rám. Ők mindig ott voltak velem mikor szükségem volt rájuk, és a mai napig tudom, hogy visszatérhetek hozzájuk. Tudom, hogy bármennyi ideig is legyek távol, ők kitárt karokkal fogadnak engem. Édesanyám nevét viselem, egyszerűen, mert én így döntöttem. A nagybácsikáim édesanyám fivérei, és én így szeretnék tisztelegni azon remek férfiak előtt, akik felneveltek.
Igazi lázadó macska lettem, mikor betöltöttem a tizennyolcat, és a bácsikáim elé álltam, hogy el akarok menni, felfedezni a vidéket. Wolf csak annyit mondott, hogy vigyem a motorját és vigyázzak a magamra, no meg hozzátette, hogy a kedvencem lesz vacsorára. Még szép, hogy a nagybátyám ismert, mint a rossz pénzt, és tudta, hogy a jó illatok előbb vagy utóbb hazahoznak majd. Így is lett, és mindig hazatértem hozzájuk. Rhys úgy hív azóta, hogy nyughatatlan vándor sólyom. Valóban az vagyok.
Mikor a rendőri hivatást választottam Rhys bácsikám nagyon boldog és büszke volt, hiszen az ő nyomdokaiba léptem. Jól végzem a munkám, hiszen azt is, mint minden mást szenvedéllyel és teljes odaadással csinálom. Viharmadárként is inkább harcos vagyok, és minden tettemmel igyekszem jól szolgálni a népemet és a szüleim kedves emlékét. Ritka kincs vagyok a családomban, sőt még a viharmadarak között is, hiszen oly kevesen születünk mióta ellopták az idolt. Közös célunk a fennmaradás, és ezért igyekszem jól cselekedni magam is.
Keresek valamit, amit elvesztettem vagy talán soha nem is volt az enyém, de egyre csak kutatom nyughatatlanul. Talán soha nem is fogok találni semmit. Egyszer talán mégis megtalálom.
Mondják, hogy az élet folytonos utazás. Mindenki keres valamit vagy valakit. Talán engem is keres valaki…talán éppen előle menekülök. Mert mi van akkor, ha engem nem keres senki. Ha egy pisztoly csövével kell szembenézem, meg sem rezzenek. Azonban ettől a gondolattól megrémültem. Az évek során jégpáncélt vontam magam köré.
Az vagyok, aki és ha nem tetszik, hát állj odébb.
A hozzászólást Miranna Luna összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Ápr. 02, 2012 2:12 pm-kor.
Miranna Luna- Viharmadár
- Hozzászólások száma : 9
Re: Miranna Luna
Üdvüzletem mindenekelőtt az oldalunkon és gratulálok a remek kis előtörténetért, amit még nagyon szívesen olvasgattam volna, de úgy döntöttem így is megadom számodra a 4 szakértelempontot. Valamiért úgy érzem lesz itt még kibontakozás. Erre még rájön a faji jellemző +1 szakértelempont, így összesen első körben 5 pontot tudsz szétosztani és megnyitom számodra féláron a Nyomkövetés szakértelmet munkádból kifolyólag. (Kezdő: nincs költség, haladó: 1 pont, mester: 4 pont) Kérlek, ha majd elosztottad őket, akkor dobj egy privát üzit róla és beírom számodra. Ha bármi kérdésed adódna, szintén.
Szóval elfogadva, mielőtt azonban lezárnám megkérnélek, hogy egészítsd ki a vallás és a filozófia pontokat, utóbbinál ugye csak fogadott lehetséges. Ott értelemszerűen csak ki kell törölnöd a többit.
Jó játékot!
Dam
Szóval elfogadva, mielőtt azonban lezárnám megkérnélek, hogy egészítsd ki a vallás és a filozófia pontokat, utóbbinál ugye csak fogadott lehetséges. Ott értelemszerűen csak ki kell törölnöd a többit.
Jó játékot!
Dam
:: Hősök Csarnoka :: A Valódi Hősök :: Viharmadarak
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Csüt. Dec. 22, 2016 11:47 am by Roy, a hatalmas
» Trouble Life
Hétf. Feb. 10, 2014 9:03 am by Vendég
» White House Villa -Dolgozószoba
Vas. Dec. 08, 2013 3:09 pm by Remus
» Teniszpálya
Hétf. Nov. 04, 2013 2:03 pm by Jose Tomson
» Odú
Pént. Okt. 25, 2013 3:13 pm by Richard Carter
» Csontok Földje
Hétf. Szept. 23, 2013 5:39 pm by Folami Monfort
» EOF - Empire of Fantasy