Mára ez jutott tőlem, nektek:
"Gonoszság és jóság különös testvérek, gyakorta felcserélik egymás gúnyáját, hogy megtréfálják az amúgy is elvakultakat."
Horváth GyörgyBelépés
Legutóbbi témák
Szószék, ami mindenkié
+27
Tim Harris
Claus Kroenen
Serena Leila Trevianso
Sylvia Sawyer
Izabo
Remus
Lara Houdson
Arabella Valdez
Alexandra Demostatis
Roy, a hatalmas
Jassie Sky
Rendező
Leonard Broderick
Charis Doyle
Miranna Luna
Bill Denton Jr.
Rose White
Noel Wyard
Joanna Bellini
Tom Hyde
Jeremy Pratt
Folami Monfort
Kaya Eaglethill
Jose Tomson
Caecus Nemo
Végzet
Titoknok
31 posters
16 / 44 oldal
16 / 44 oldal • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 30 ... 44
Re: Szószék, ami mindenkié
Hát José már csak egy ilyen balhés gyerek max. Rose-val tud beszélgetni anélkül, hogy ne történjen semmi, bár ott más jellegű dolgok esnek meg.
De hát ettől izgalmas az élet. Halandóként neki meg utalgathatnak, vagyis egyáltalán nem, mert senki nem fedheti fel magát előtte büntetlenül ugye Egyéb fajok között máj jobban megoldható .
De hát ettől izgalmas az élet. Halandóként neki meg utalgathatnak, vagyis egyáltalán nem, mert senki nem fedheti fel magát előtte büntetlenül ugye Egyéb fajok között máj jobban megoldható .
Jose Tomson- Vérbáb
- Hozzászólások száma : 651
Roy, a hatalmas írta:
Csak emberek jöhetnek, vagy lehet szellemeskedni is?
Persze, hogy szóba jöhetnek, sőt mindenféle faj, mert ha kell változtatni az alapkoncepción, nincs akadálya, hogy a vámpírok is belekezdhessenek majd
Dam, ha nem töröltem én is, akkor hamarosan, ha mégis, akkor pár napon belül újra elküldöm
Változásokat repesve várjuk, és a két hét alatt azt is eldöntöm, mely posztot pályázzam meg Ha viszont valaki nagyon ragaszkodik egy vezetői pozícióhoz, szóljatok, mert senkinek nem akarok keresztbe tenni...vagy izgalmasabb, ha ketten ugyanarra indulunk be, el?
Rose White- Vérbáb
- Hozzászólások száma : 286
Akár izgalmasabb is lehet úgy a játék, nem is rossz ötlet... Szóval, ha egy posztra két jelentkező is akadna, mondjuk egy kalandban dőlhetne el végül ki nyeri el az adott rangot. Persze az ellenfél is nyerhet vele valami vigasz jutalmat, amin még agyalok. Szóval tessék csak pályázni!
Egyébként azon gondolkodtam, hogy az Ősi lényeket egy időre hidegre teszem mivel nem kimondottan volt nagy rájuk a kereslet. Az a két jelenlegi karakter pedig egy számotokra nem látható topikba kerülne, amíg igény lesz rájuk, netán egy kaland keretein belül "ténylegesen" megnyílnak a kapuk. Vélemény?
Egyébként azon gondolkodtam, hogy az Ősi lényeket egy időre hidegre teszem mivel nem kimondottan volt nagy rájuk a kereslet. Az a két jelenlegi karakter pedig egy számotokra nem látható topikba kerülne, amíg igény lesz rájuk, netán egy kaland keretein belül "ténylegesen" megnyílnak a kapuk. Vélemény?
egyetértek, egyelőre nem nagyon tudjuk kijátszani az ősi lényeket. Majd ha lesz rá lehetőség, akkor visszatérhetnek
Jose Tomson- Vérbáb
Nekem is készen van egy sárkány, de nem sok értelmét látom annak, hogy beregeljem:) nem hiszem, hogy sokat játszanék vele:) egyet értek, hogy raktárba tedd őket:)
Az is tetszik, hogy kalandban dőljön el, ha ketten ugyanarra a posztra pályáznánk Na de két hét, az két hét...ennyi időm van egy karakter létrehozására, lévén jelenlegi két karim nem alkalmas rá
Az is tetszik, hogy kalandban dőljön el, ha ketten ugyanarra a posztra pályáznánk Na de két hét, az két hét...ennyi időm van egy karakter létrehozására, lévén jelenlegi két karim nem alkalmas rá
Rose White- Vérbáb
Max ha a máglyánál gyorsan elnyeli Fola Claust... Annak meg elég kicsi az esélye
Rose White- Vérbáb
Az attól függ...
Egyébként meg kéretik szépen beírni a harci erőt és a szakértelmeket a Profilotokba! Ha nem, én magam leszek kénytelen megtenni.
Egyébként meg kéretik szépen beírni a harci erőt és a szakértelmeket a Profilotokba! Ha nem, én magam leszek kénytelen megtenni.
Nekem egész nyugodtan, sőt meg is kérlek rá, mert nem látom hol kell beírni vaksi vagyok gondolom-.-
Vezető meg majd elválik. Két vezető között ingázok. Egyik ugye a nekem bevált, kitaposott ösvény, a falkavezér, de a vámpír meg az új lehetőség adta kihívás.
Vezető meg majd elválik. Két vezető között ingázok. Egyik ugye a nekem bevált, kitaposott ösvény, a falkavezér, de a vámpír meg az új lehetőség adta kihívás.
Rose White- Vérbáb
Mindkét szerepben szívesen megnéznélek
Jose Tomson- Vérbáb
No akkor lesz két hét, illetve picivel több, mint két hét, hogy rágódjatok, ki melyik posztot szeretné magának, ha van ilyen. Azt kérném, hogy ne írja ide ki, hanem nekem PM-ben küldje el, hogy kit szeretne, meglévő vagy esetleg jövőbeli karaktert szeretne magának. Nagy vonalakban kérem a szándékait, jövőbeli terveit az adott fajon belül, netán nagyvilági hatalomra törő terveket stb. minden jöhet.
A lényeg, hogy amikor visszajövök (egész pontosan kábé aug. 11-12-én) akkor meglepiként kerülhetnek szembe egymással bizonyos karakterek, akik az adott pozícióért megmérkőzhetnek egy kalandban.
Ha kérdés adódna, még szombatig asszem tudok rájuk válaszolni, szóval ne fogjátok vissza magatokat.
A lényeg, hogy amikor visszajövök (egész pontosan kábé aug. 11-12-én) akkor meglepiként kerülhetnek szembe egymással bizonyos karakterek, akik az adott pozícióért megmérkőzhetnek egy kalandban.
Ha kérdés adódna, még szombatig asszem tudok rájuk válaszolni, szóval ne fogjátok vissza magatokat.
Szerintem ne is egyetlen kalandban, hanem hosszas, intrikus - vagy ízlés szerint éppen csépelős, esetleg vegyítve - játékban küzdjenek meg a riválisok!
Roy, a hatalmas- Szellemlord
- Hozzászólások száma : 133
Na igen, jó játéklehetőségeket hozhat
Rose White- Vérbáb
Roy, a hatalmas írta:Szerintem ne is egyetlen kalandban, hanem hosszas, intrikus - vagy ízlés szerint éppen csépelős, esetleg vegyítve - játékban küzdjenek meg a riválisok!
Ez esetben kérek mesélői segítséget ha már ötletelsz, élek a lehetőséggel
Damayanti írta:Roy, a hatalmas írta:Szerintem ne is egyetlen kalandban, hanem hosszas, intrikus - vagy ízlés szerint éppen csépelős, esetleg vegyítve - játékban küzdjenek meg a riválisok!
Ez esetben kérek mesélői segítséget ha már ötletelsz, élek a lehetőséggel
Ez esetben megkapod a mesélői segítséget, a lehetőség adott.
Roy, a hatalmas- Szellemlord
- Hozzászólások száma : 133
Akkor majd megbeszéljük, ha visszatértem.
Jöttömre két hét múlva számítsatok. Pirkadatkor, kelet felől...
Persze ma még vagyok, meg talán holnap is elvétve és még talán szombaton is benézek...
Jöttömre két hét múlva számítsatok. Pirkadatkor, kelet felől...
Persze ma még vagyok, meg talán holnap is elvétve és még talán szombaton is benézek...
Hát most már nagyon remélem, hogy lesz két jelentkező ugyanazon posztra
Rose White- Vérbáb
Te jó ég, nem nézek be ide egy kicsit és már 5 oldalt kell visszaolvasnom! És mire eljutottam oda, hogy én is írok ide valamit erre-arra reflektálva, már el is felejtettem, hogy mit is akartam tulajdonképpen. Mindenesetre tök jó lenne, ha majd indulna a jövőben egy kaland, bármilyen jellegű. Roy annyira pörög, hogy biztos remek kalandmester lenne belőle! A faji vezetésért való harc végkimenetelére is kíváncsi leszek nagyon. Az ősi lények jegelésével pedig én is egyetértek, sajnos nem igazán tudtam azonosulni a saját karakteremmel, de persze ha a jövőben mégis előkerülnének, természetesen tudok vele majd játszani.
Dam, neked meg akkor még egyszer jó utat, kb. én is akkortájt jövök majd meg egy nagyobb útról, amikor te, csak én még maradok itt egy pár napocskát.
Dam, neked meg akkor még egyszer jó utat, kb. én is akkortájt jövök majd meg egy nagyobb útról, amikor te, csak én még maradok itt egy pár napocskát.
Caecus Nemo- Aedilis
- Hozzászólások száma : 215
Köszönöm szépen Caecus! Hasonló jókat kívánok neked!
És akkor eljött az ideje, hogy elköszönjek egy időre tőletek. Jó játékot a játszóknak és ne felejtsetek el szavazni a fórumtali val kapcsolatban. Továbbra is várom a privát üziket vezető karik jelentkezésével kapcsolatban és a hónap karakterére is szavazzatok.
Töltsétek meg a játékteret, lehet rosszalkodni persze csak módjával és meg ne tudjam. Mármint, hogy kihagytatok. Két hét múlva újra itt
Dam
Ja és, ha előtöri kerülne fel. Türelmet kérek
És akkor eljött az ideje, hogy elköszönjek egy időre tőletek. Jó játékot a játszóknak és ne felejtsetek el szavazni a fórumtali val kapcsolatban. Továbbra is várom a privát üziket vezető karik jelentkezésével kapcsolatban és a hónap karakterére is szavazzatok.
Töltsétek meg a játékteret, lehet rosszalkodni persze csak módjával és meg ne tudjam. Mármint, hogy kihagytatok. Két hét múlva újra itt
Dam
Ja és, ha előtöri kerülne fel. Türelmet kérek
Szia Dam, jó utat és érezd jól magad. Mi meg ígérjük nem verjük szét a játékteret, míg oda vagy......csak egy kicsit.
Jose Tomson- Vérbáb
Lehet,hogy már elkéstem, de jó utat, jó szórakozást Dam:)
Folami Monfort- Ordas
- Hozzászólások száma : 115
Türelmem van, kész még úgysem vagyok!
Üdv mindenkinek:)
Üdv mindenkinek:)
Remus- Consul
- Hozzászólások száma : 232
szia egy napot késtél sajnos
Jose Tomson- Vérbáb
No végigolvastam nagyjából, mi történt itt, míg elvoltam. Először is: sziasztok!
Aztán mi is volt még... Volt szó itt vezetőkről. Én ugyan tervezgetek egy vámpírt, de nem jutott eszembe, hogy ő valami fejes is lehetne. Meg amit én tervezgetek, az van, hogy hónapokig várat magára...
Ami a szellemes, régimódi rendőrfőnök-jelöltet illeti, ha nem értettem félre a Hatalmas Roy-t, és valóban Tomra gondolt, akkor... Nos, alapvetően nem is rossz ötlet, csak fura az a rendőrfőnök, amelyik nappal nem elérhető. Van egyébként egy másik játékon rendőrfőnök-karakterem, meg van zsarum is, meg állástalan zsarum, meg magánnyomozóm... És pár bűnözőm. Néha rám jön a krimimánia.
Egyébként én Leoval továbbra is fenntartom a jelentkezésemet Rose kalandjába.
Aztán mi is volt még... Volt szó itt vezetőkről. Én ugyan tervezgetek egy vámpírt, de nem jutott eszembe, hogy ő valami fejes is lehetne. Meg amit én tervezgetek, az van, hogy hónapokig várat magára...
Ami a szellemes, régimódi rendőrfőnök-jelöltet illeti, ha nem értettem félre a Hatalmas Roy-t, és valóban Tomra gondolt, akkor... Nos, alapvetően nem is rossz ötlet, csak fura az a rendőrfőnök, amelyik nappal nem elérhető. Van egyébként egy másik játékon rendőrfőnök-karakterem, meg van zsarum is, meg állástalan zsarum, meg magánnyomozóm... És pár bűnözőm. Néha rám jön a krimimánia.
Egyébként én Leoval továbbra is fenntartom a jelentkezésemet Rose kalandjába.
Jeremy Pratt- Halandó
- Hozzászólások száma : 24
Ahogy én is
Jeremy, itt is megpályázhatnád a rendőrfőnököt, hiszen már van benne gyakorlatod, legfeljebb alkotsz hozzá egy új karakter
Jeremy, itt is megpályázhatnád a rendőrfőnököt, hiszen már van benne gyakorlatod, legfeljebb alkotsz hozzá egy új karakter
Jose Tomson- Vérbáb
16 / 44 oldal • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 30 ... 44
16 / 44 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Csüt. Dec. 22, 2016 11:47 am by Roy, a hatalmas
» Trouble Life
Hétf. Feb. 10, 2014 9:03 am by Vendég
» White House Villa -Dolgozószoba
Vas. Dec. 08, 2013 3:09 pm by Remus
» Teniszpálya
Hétf. Nov. 04, 2013 2:03 pm by Jose Tomson
» Odú
Pént. Okt. 25, 2013 3:13 pm by Richard Carter
» Csontok Földje
Hétf. Szept. 23, 2013 5:39 pm by Folami Monfort
» EOF - Empire of Fantasy