Mára ez jutott tőlem, nektek:
"Gonoszság és jóság különös testvérek, gyakorta felcserélik egymás gúnyáját, hogy megtréfálják az amúgy is elvakultakat."
Horváth GyörgyBelépés
Legutóbbi témák
Szószék, ami mindenkié
+27
Tim Harris
Claus Kroenen
Serena Leila Trevianso
Sylvia Sawyer
Izabo
Remus
Lara Houdson
Arabella Valdez
Alexandra Demostatis
Roy, a hatalmas
Jassie Sky
Rendező
Leonard Broderick
Charis Doyle
Miranna Luna
Bill Denton Jr.
Rose White
Noel Wyard
Joanna Bellini
Tom Hyde
Jeremy Pratt
Folami Monfort
Kaya Eaglethill
Jose Tomson
Caecus Nemo
Végzet
Titoknok
31 posters
15 / 44 oldal
15 / 44 oldal • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 29 ... 44
Re: Szószék, ami mindenkié
Vagy egy régimódi, igen szellemes nyomozó...
Természetesen nem magamra céloztam.
Természetesen nem magamra céloztam.
Roy, a hatalmas- Szellemlord
- Hozzászólások száma : 133
Na igen, ő már közelebb van célja eléréséhez ha már egyszer nyomozó, és már meglévő karakter
Rose White- Vérbáb
- Hozzászólások száma : 286
Úgy rémlik valahová még írnom kell Folával, de a máglya ugrik be csak. Nem tudja valaki, hogy hová is tartozom?
Folami Monfort- Ordas
- Hozzászólások száma : 115
Folával, ha jól tudom Leonard-dal játszottál, de annak már vége és a világítótoronynál Dam-mal
Jose Tomson- Vérbáb
- Hozzászólások száma : 651
*homlokára csap...
A világítótorony. Hát persze Köszi szépen Eszem nincs, legyen noteszem, de minek, ha van nekem egy Josém?
Köszönöööm
A világítótorony. Hát persze Köszi szépen Eszem nincs, legyen noteszem, de minek, ha van nekem egy Josém?
Köszönöööm
Folami Monfort- Ordas
- Hozzászólások száma : 115
nincs mit, szívesen
Jose Tomson- Vérbáb
Most olvasom a legutóbbi posztokat... Dam, neked jó nyaralást akkor! Mi biztos megvárunk. A faji vezetők kapcsán pedig egy kérdésem lenne a néphez: nem akar valaki indítani egy consul-esélyes vámpírcsodát? Én ugyanis nem tervezem még, hogy Caecus-ból consul legyen, ahhoz ő túlságosan is el van foglalva magával, nem egy tömegek felett uralkodni képes személy.
Caecus Nemo- Aedilis
- Hozzászólások száma : 215
Én nem vagyok egy vámpír alkat
Jose Tomson- Vérbáb
Én egy vezető helyére mindenképpen szeretnék pályázni. De hogy az mi is legyen, még magam sem tudom. A consul szerepe nem feltétlenül nekem való, valahogy a vámpírokkal eddig még nem igazán próbálkoztam Lehet itt lenne az ideje? Tanácstalan vagyok
Rose White- Vérbáb
Ha még egy fejes kerülne a kezembe, abból nagy fejetlenség lenne!
Amúgy elég sok szabad pozíció van, azt megfigyeltem. Ez régóta így van? Vagy csak korábban mindegyiket admin karakter töltötte be?
Amúgy elég sok szabad pozíció van, azt megfigyeltem. Ez régóta így van? Vagy csak korábban mindegyiket admin karakter töltötte be?
Vezető karakterek igen, eddig admin kézben voltak:) Csak az egyik adminunk sajna eltűnt, vagy elveszett, más dolga van mostanság, stb okokat sorolhatnék, de nem tudom merre jár:)...lényeg, hogy most csak Dam van egyedül:)
Rose White- Vérbáb
Nincs egyedül, itt vagyunk neki mi!
Roy, a hatalmas írta:Ha még egy fejes kerülne a kezembe, abból nagy fejetlenség lenne!
Nos, azt előre le szeretném szögezni, hogy egy játékos kezébe, egy vezető karaktert szeretnék csak, és itt a főfőfő vezetőkre gondolok. Gondolom nem nagyon kell magyarázni miért is, de ha valaki mégis nagyon ragaszkodik egy másikhoz is, és ígéretes játékos, nem mellesleg még tud nekem olyan célokat is mesélni a jövőbeli vezető karakterével kapcsolatban, amitől én eldobom a hajam, nos ez esetben mérlegelek. Szóval semmi ötletnek nem vagyok én elrontója...
Roy kérdésére válaszolva, ahogy Rose is említette, igen. A játék annó úgy indult, hogy a vezető karakterek mindegyikét Titoknok és jómagam vittük (többségét Titoknok). A terv szerint ez természetesen változott volna a játék folyamán és a játékosok fejlődésük során ezeket a címeket átvehették volna. Mint láthatod ez nem történt meg. De jelenleg sem vagytok vezetők nélkül, ugyanis amíg nem jelentkezik valaki a szabad pozíciókra, addig én igyekszem vinni ezeket a már megalkotott karaktereket, ha szükség lenne rájuk. Viszont idő hiányában képtelen vagyok játszani velük. Másrészről pedig, ha ti vennétek át ezeket a posztokat, akkor sokszínűbb lenne a játék.
Ja és még utazás előtt igyekszem írni egyet-egyet ahová tartozom.
A helyedben nem bíznám rám a hajad meglétét. Most elindult a bogár a fülembe. - Agyrágó fajta, éhezni fog. - Úgyhogy alkotok, történetet minimum. Tényleg, mennyire lehet/szabad játékosnak mesélnie, milyen engedélyeket kell előre beszereznem?Damayanti írta:
Nos, azt előre le szeretném szögezni, hogy egy játékos kezébe, egy vezető karaktert szeretnék csak, és itt a főfőfő vezetőkre gondolok. Gondolom nem nagyon kell magyarázni miért is, de ha valaki mégis nagyon ragaszkodik egy másikhoz is, és ígéretes játékos, nem mellesleg még tud nekem olyan célokat is mesélni a jövőbeli vezető karakterével kapcsolatban, amitől én eldobom a hajam, nos ez esetben mérlegelek. Szóval semmi ötletnek nem vagyok én elrontója...
Erre is van ötletem, mert nem bírok magammal. Mármint nem arra, hogy mindenhol én vigyem a vezetőket, ne tessék ennyire szorgosnak nézni! Csak jó kis intrikus "megfejthetetlenhúdeszemét" kalandötletek. Melyek egy részét már felvetettem az Úrnőnek, és szándékomban áll a többit is, ha kellően kiforrott ötletté fejlődnek.Damayanti írta:Roy kérdésére válaszolva, ahogy Rose is említette, igen. A játék anno úgy indult, hogy a vezető karakterek mindegyikét Titoknok és jómagam vittük (többségét Titoknok). A terv szerint ez természetesen változott volna a játék folyamán és a játékosok fejlődésük során ezeket a címeket átvehették volna. Mint láthatod ez nem történt meg. De jelenleg sem vagytok vezetők nélkül, ugyanis amíg nem jelentkezik valaki a szabad pozíciókra, addig én igyekszem vinni ezeket a már megalkotott karaktereket, ha szükség lenne rájuk. Viszont idő hiányában képtelen vagyok játszani velük. Másrészről pedig, ha ti vennétek át ezeket a posztokat, akkor sokszínűbb lenne a játék.
Várom, várom!Damayanti írta:Ja és még utazás előtt igyekszem írni egyet-egyet ahová tartozom.
Roy, a hatalmas írta:
A helyedben nem bíznám rám a hajad meglétét. Most elindult a bogár a fülembe. - Agyrágó fajta, éhezni fog. - Úgyhogy alkotok, történetet minimum. Tényleg, mennyire lehet/szabad játékosnak mesélnie, milyen engedélyeket kell előre beszereznem?
Kopasz még nem voltam, szóval kíváncsian várom a hajameldobom ötleted.
A meséléssel kapcsolatban itt találod meg a jelenleg érvényben lévő szabályokat, amiken szintén szeretnék változtatni a közeljövőben, ha lesz picinyke időm, hogy átírjam, a nagy pakolás közben. Szóval nem szükséges három kalandban részt venni, csak nagyjából vázolva szeretném tudni, miről folyik a játék, ezt egy pm-ben elküldöd nekem én pedig átgondolom, te megvárod, hogy rábólintsak.
Roy, a hatalmas írta:Erre is van ötletem, mert nem bírok magammal. Mármint nem arra, hogy mindenhol én vigyem a vezetőket, ne tessék ennyire szorgosnak nézni! Csak jó kis intrikus "megfejthetetlenhúdeszemét" kalandötletek. Melyek egy részét már felvetettem az Úrnőnek, és szándékomban áll a többit is, ha kellően kiforrott ötletté fejlődnek.
Várom az ötleteket, lesz két heted agyalni rajtuk
Roy, a hatalmas írta:Nincs egyedül, itt vagyunk neki mi!
Valóban, ebben igazad van. Teljes szívvel lélekkel De azért ne kopaszítsd meg, mert akkor nem tud égnek állni a haja, ha valami sületlenséget mondunk neki
Kalandról jut eszembe...én személy szerint nem tettem le arról, ami már fel lett vázolva hajdanában-danában, csak a gond, hogy kb 4-5 ember kellene azért hozzá Ha ennyi embernek egyszerre lesz ideje, kiírom újra:)
Rose White- Vérbáb
Csak emberek jöhetnek, vagy lehet szellemeskedni is?Rose White írta:Kalandról jut eszembe...én személy szerint nem tettem le arról, ami már fel lett vázolva hajdanában-danában, csak a gond, hogy kb 4-5 ember kellene azért hozzá Ha ennyi embernek egyszerre lesz ideje, kiírom újra:)
Rose White írta:Roy, a hatalmas írta:Nincs egyedül, itt vagyunk neki mi!
Valóban, ebben igazad van. Teljes szívvel lélekkel De azért ne kopaszítsd meg, mert akkor nem tud égnek állni a haja, ha valami sületlenséget mondunk neki
Igazán köszönöm!
Rose White írta:Kalandról jut eszembe...én személy szerint nem tettem le arról, ami már fel lett vázolva hajdanában-danában, csak a gond, hogy kb 4-5 ember kellene azért hozzá Ha ennyi embernek egyszerre lesz ideje, kiírom újra:)
Légyszi küldd el újra a kalandötletet, mert asszem töröltem a postaládám tartalmát.
Ja és, ha visszatértem nyaralásból további módosítások fognak történni az oldalon
Húúú, ez izgalmasan hangzik
Jose Tomson- Vérbáb
a változtatások az oldalon Mert pl. szerény személyem szerint, ha kicsit is felismerhetnénk egymást (már a fajokra gondoltam) sokkal több mozgalmas dolog történhetne, és nem csak beszélgetések nagyrészt. Ez persze nem jelenti azt, hogy nyakra főre csatába bocsátkoznánk, hiszen mindenkit köt a titoktartás, de egy-egy elhagyatottabb helyen azért lenne mód egy kis tolltépésre Persze valószínű, hogy nem erre gondoltál, de csak ötletelek.
Jose Tomson- Vérbáb
Egyébként halkan, csendben megjegyzem, hogy ez az ötlet is benne volt a pakliban, csak át kell gondolnom a mikéntjét, de asszem lesz rá két hetem, hogy ezen is átrágjam magam unalmasabb perceimben.
Ennek örülök, mert vinne egy kis izgalmat az életünkbe
Jose Tomson- Vérbáb
Azért dolgozunk a frászoláson, én legalábbis nemsokára írok. Csak ugye munka közben dolgozni is kell.Jose Tomson írta:a változtatások az oldalon Mert pl. szerény személyem szerint, ha kicsit is felismerhetnénk egymást (már a fajokra gondoltam) sokkal több mozgalmas dolog történhetne, és nem csak beszélgetések nagyrészt. Ez persze nem jelenti azt, hogy nyakra főre csatába bocsátkoznánk, hiszen mindenkit köt a titoktartás, de egy-egy elhagyatottabb helyen azért lenne mód egy kis tolltépésre Persze valószínű, hogy nem erre gondoltál, de csak ötletelek.
Egyébként így is megoldható simán a balhé, ha az hiányzik, bár azt hiszem José tekintetében, már lassan minden lépése balhéból áll. Szóval simán kijátszható egy kis frász, ha az kell. Kisebb utalások, kétértelmű megjegyzések is meghozzák a kívánt hatást. Szerintem...
15 / 44 oldal • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 29 ... 44
15 / 44 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Csüt. Dec. 22, 2016 11:47 am by Roy, a hatalmas
» Trouble Life
Hétf. Feb. 10, 2014 9:03 am by Vendég
» White House Villa -Dolgozószoba
Vas. Dec. 08, 2013 3:09 pm by Remus
» Teniszpálya
Hétf. Nov. 04, 2013 2:03 pm by Jose Tomson
» Odú
Pént. Okt. 25, 2013 3:13 pm by Richard Carter
» Csontok Földje
Hétf. Szept. 23, 2013 5:39 pm by Folami Monfort
» EOF - Empire of Fantasy