Mára ez jutott tőlem, nektek:
"Gonoszság és jóság különös testvérek, gyakorta felcserélik egymás gúnyáját, hogy megtréfálják az amúgy is elvakultakat."
Horváth GyörgyBelépés
Legutóbbi témák
Szószék, ami mindenkié
+27
Tim Harris
Claus Kroenen
Serena Leila Trevianso
Sylvia Sawyer
Izabo
Remus
Lara Houdson
Arabella Valdez
Alexandra Demostatis
Roy, a hatalmas
Jassie Sky
Rendező
Leonard Broderick
Charis Doyle
Miranna Luna
Bill Denton Jr.
Rose White
Noel Wyard
Joanna Bellini
Tom Hyde
Jeremy Pratt
Folami Monfort
Kaya Eaglethill
Jose Tomson
Caecus Nemo
Végzet
Titoknok
31 posters
14 / 44 oldal
14 / 44 oldal • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 29 ... 44
Re: Szószék, ami mindenkié
Leo és José, mára ennyi voltam, elmentem szalonnát sütni. Gondolok mindenkire, miközben a csepegtetett krumplit eszegetem
Rose White- Vérbáb
- Hozzászólások száma : 286
Rose White írta:Leo és José, mára ennyi voltam, elmentem szalonnát sütni. Gondolok mindenkire, miközben a csepegtetett krumplit eszegetem
Jó étvágyat, Rose!
Leonard Broderick- Podeszta
- Hozzászólások száma : 75
ó étvágyat Rose, mi is gondolunk rád és ezért biztos sokat fogsz csuklani Very Happy Very Happy
Jeremy, akkor tényleg mehet vagy csak itt hecceljük egymást
Jeremy, akkor tényleg mehet vagy csak itt hecceljük egymást
Jose Tomson- Vérbáb
- Hozzászólások száma : 651
Egyelőre maradjon heccelés, a gólemmel úgyis meggyűlik majd a bajod, Jeremyből egyelőre ennyi is elég.
Leonard Broderick- Podeszta
- Hozzászólások száma : 75
oké, akkor találkozunk a máglyánál
Jose Tomson- Vérbáb
Már én is elindultam Osvalddal a helyszínre, de még nem tudom pontosan, hogy mikor lépek be, mert végülis azt a megszállásos ötletem, amit kitaláltam, elég nagy baromságnak tartom ma már, józan fejjel (tegnap kicsit besöröztem ). De majd csak eszembe jut egy értelmesebb. XD
Caecus Nemo- Aedilis
- Hozzászólások száma : 215
Miért? Nem volt az olyan rossz!
Egyébként is Arabella és Folami is tud a nyughatalanokról, úgy, hogy akár nekik is megjelenhetsz
Egyébként is Arabella és Folami is tud a nyughatalanokról, úgy, hogy akár nekik is megjelenhetsz
Jose Tomson- Vérbáb
Köszönöm szépen, nemrég jöttünk be, nagyon fincsi volt *letesz pár csepegtetett kenyeret, zöldségeket, sült szalonnát és egy tálban krumplit, ami tocsog a szalonnazsírban, na és alkoholmentes sörrel. (véletlenül azt vettem )
Jó étvágyat
Jó étvágyat
Rose White- Vérbáb
José: igen, de én úgy akartam megjelenni, hogy megszállok valakit egy időre. Nem tudom, úgy leesne-e Folmaiéknak, hogy egy nyughatatlan van a dolog hátterében.
Rose: a szalonnasütés bizony remek dolog, de én az egészből egyetlen dolgot eszem csak meg: a csöpögtetett kenyeret. Az alkoholmentes sör meg mostanában már olyan jól álcázza magát, hogy nekem is oda kell figyelnem, mit veszek le a polcról.
Rose: a szalonnasütés bizony remek dolog, de én az egészből egyetlen dolgot eszem csak meg: a csöpögtetett kenyeret. Az alkoholmentes sör meg mostanában már olyan jól álcázza magát, hogy nekem is oda kell figyelnem, mit veszek le a polcról.
Caecus Nemo- Aedilis
Igen, jól elbújnak a többi sör között a ciki csak az, hogy megnéztem, hogy 4,5%-os, na mondom ez jó. Hogy aztán hogy került a kosárba mentes, fogalmam sincs
Egyébként krumplit szokott még valaki főzni szalonnasütéshez?
Még ti aludtatok, én asszem írtam mindenkinek Most elveszek a konyha rejtelmeiben.
Egyébként krumplit szokott még valaki főzni szalonnasütéshez?
Még ti aludtatok, én asszem írtam mindenkinek Most elveszek a konyha rejtelmeiben.
Rose White- Vérbáb
ezüstfóliába csomagolva bedobjuk a parázsba, úgy szoktunk sütni :
Jose Tomson- Vérbáb
Úgy is finom, de egyszer próbáld ki:
Hajában megfőzöd a krumplit, majd meghámozva felkarikázod egy tálba, vágsz közé nyers hagymát, esetleg főtt tojást, megpergeted picit sóval és így csepegtetitek meg.
Hajában megfőzöd a krumplit, majd meghámozva felkarikázod egy tálba, vágsz közé nyers hagymát, esetleg főtt tojást, megpergeted picit sóval és így csepegtetitek meg.
Rose White- Vérbáb
Az biztos fonom, majd kipróbálom
Jose Tomson- Vérbáb
Egyelőre pártatlanul szemlélem az eseményeket.Jose Tomson írta:Most már van nézőközönség is transzparenssel Aki remélhetőleg nekem drukkol.....
Roy, a hatalmas- Szellemlord
- Hozzászólások száma : 133
...ehh, rájöttem közben, hogy tök hülyeség volt az ötlet, hogy Osvalddal elinduljak a bőreváltókhoz, mert holnap elutazom 4 napra, úgyhogy csak akadályoznám a továbbhaladást. :/ Mindegy, ha hazajövök és még lesz mibe becsatlakozni, akkor lehet, hogy felbukkanok, ha meg nem, akkor nem.
Caecus Nemo- Aedilis
Jelenleg amilyen tempóban haladunk, 4 nap nem nagy idő
Rose White- Vérbáb
Lassan majd lehet, hogy nekem is oda kellene lebegnem, ahol az események alakulna. Áhh, nem lebegek! Sétálni kellemesebb.
Ne haragudjatok, hogy foglalom a helyet, hamarosan lesz előtörim, csak eddig egy igen erős alkotói válságban szenvedtem :S
Lara Houdson- Hozzászólások száma : 1
Szerintem nem zavartatja senki magát emiatt. Várjuk az érkezésed!
Igen, várjuk!
Egyébként én is kevesebbet írok pár napig, de nem teszem magam dobozba, mert azért benézek
Egyébként én is kevesebbet írok pár napig, de nem teszem magam dobozba, mert azért benézek
Rose White- Vérbáb
Lara Houdson írta:Ne haragudjatok, hogy foglalom a helyet, hamarosan lesz előtörim, csak eddig egy igen erős alkotói válságban szenvedtem :S
Dehogy haragszunk, nincs időkorlát. Üdvözlünk inkább és várunk szeretettel.
Kis közérdekű közlemény következik.
Mától megpályázható jóformán az összes faji vezető posztja, kivételt jelent ez alól egyelőre a sárkány pap és papnő, Apepi és Nefru, no meg a Szellemlord ugyebár. A többi szabad préda, szóval, ha késztetést érzel rá, hogy valamely posztot birtokold a karaktereddel, ne habozz írni nekem.
Másik közérdekű.
A hétvégén elutazom két hétre és előreláthatóan cseppnyi esélyem sem lesz rá, hogy net közelébe kerüljek (nem tudom hogy fogom kibírni) szóval, addig kénytelenek lesztek felügyelő szemek nélkül lenni (ezt pedig ti nem tudom, hogy fogjátok kibírni... )
Ha bármi kérdés adódna esetleg előtörténet kerül fel, ez esetben türelmet kérnék mindenkitől.
Ja és keresnék egy rendőrfőnököt is aki rendet tart Stormhavenben, vagy legalábbis megpróbálja.
Mától megpályázható jóformán az összes faji vezető posztja, kivételt jelent ez alól egyelőre a sárkány pap és papnő, Apepi és Nefru, no meg a Szellemlord ugyebár. A többi szabad préda, szóval, ha késztetést érzel rá, hogy valamely posztot birtokold a karaktereddel, ne habozz írni nekem.
Másik közérdekű.
A hétvégén elutazom két hétre és előreláthatóan cseppnyi esélyem sem lesz rá, hogy net közelébe kerüljek (nem tudom hogy fogom kibírni) szóval, addig kénytelenek lesztek felügyelő szemek nélkül lenni (ezt pedig ti nem tudom, hogy fogjátok kibírni... )
Ha bármi kérdés adódna esetleg előtörténet kerül fel, ez esetben türelmet kérnék mindenkitől.
Ja és keresnék egy rendőrfőnököt is aki rendet tart Stormhavenben, vagy legalábbis megpróbálja.
Már előre látom, hogy milyen anyátlanok leszünk De én nem örülök egy rendőrfőnöknek olyan jól megvoltam nélküle
Jose Tomson- Vérbáb
De addig is van, aki a nyakadra, vagy éppen a válladra járjon...Jose Tomson írta:
Már előre látom, hogy milyen anyátlanok leszünk De én nem örülök egy rendőrfőnöknek olyan jól megvoltam nélküle
HmmHmmHmm...érdekes kiírás ez.
Elgondolkodtató egy falkavezér, vagy éppen egy obszidián sárkánnyal a rendőrfőnök szerepe
Elgondolkodtató egy falkavezér, vagy éppen egy obszidián sárkánnyal a rendőrfőnök szerepe
Rose White- Vérbáb
14 / 44 oldal • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 29 ... 44
14 / 44 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Csüt. Dec. 22, 2016 11:47 am by Roy, a hatalmas
» Trouble Life
Hétf. Feb. 10, 2014 9:03 am by Vendég
» White House Villa -Dolgozószoba
Vas. Dec. 08, 2013 3:09 pm by Remus
» Teniszpálya
Hétf. Nov. 04, 2013 2:03 pm by Jose Tomson
» Odú
Pént. Okt. 25, 2013 3:13 pm by Richard Carter
» Csontok Földje
Hétf. Szept. 23, 2013 5:39 pm by Folami Monfort
» EOF - Empire of Fantasy