Mára ez jutott tőlem, nektek:
"Gonoszság és jóság különös testvérek, gyakorta felcserélik egymás gúnyáját, hogy megtréfálják az amúgy is elvakultakat."
Horváth GyörgyBelépés
Legutóbbi témák
Szószék, ami mindenkié
+27
Tim Harris
Claus Kroenen
Serena Leila Trevianso
Sylvia Sawyer
Izabo
Remus
Lara Houdson
Arabella Valdez
Alexandra Demostatis
Roy, a hatalmas
Jassie Sky
Rendező
Leonard Broderick
Charis Doyle
Miranna Luna
Bill Denton Jr.
Rose White
Noel Wyard
Joanna Bellini
Tom Hyde
Jeremy Pratt
Folami Monfort
Kaya Eaglethill
Jose Tomson
Caecus Nemo
Végzet
Titoknok
31 posters
29 / 44 oldal
29 / 44 oldal • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 36 ... 44
Re: Szószék, ami mindenkié
Felőlem árthat a szépségnek...csak bennem ne tegyen kárt
Remus- Consul
- Hozzászólások száma : 232
Vérszomjas consul elnézését kéri mindazoktól, akiknek reggal lóg (bár asszem ez még csak Josét érinti), de gazdáját legyűrte a nátha...
Vendég- Vendég
Óóóó akkor jobbulást! És mire valók azok a fránya vérbábok?
Jose Tomson- Vérbáb
- Hozzászólások száma : 651
Ha valaki erre téved és játszana, csak kiáltson. ^^ Remusszal vége, szóval üresben tengődök. *pislog José felé*
Serena Leila Trevianso- Viharmadár
- Hozzászólások száma : 161
*visszapislog*
de, játszom én szívesen veled, most zárok Kortney-al, így van még egy minimális szabad kapacitásom, de rád bízom a kezdést, mert agyam az nincs hozzá.
de, játszom én szívesen veled, most zárok Kortney-al, így van még egy minimális szabad kapacitásom, de rád bízom a kezdést, mert agyam az nincs hozzá.
Jose Tomson- Vérbáb
Bocsánat srácok, nem akartam zavarni chaton. Nem tudtam, hogy játszotok. Nem írok közbe, de olvasni olmaradnék, ha nem gond.
EDIT: Azóta már válaszoltatok Chaton. Szal tárgytalan. xD
EDIT: Azóta már válaszoltatok Chaton. Szal tárgytalan. xD
Kicsit behavazódtam, türelmet kérek tőletek:)
Serena, jó a képed
Serena, jó a képed
Remus- Consul
Ma rendezem tartozásaimat (posztok és admini teendők terén is) este....köszönöm a türelmet:)
Bárkinek bármi kérése, észrevétele van, ígértem, de még nem tettem meg, ma kiabálja rám
Bárkinek bármi kérése, észrevétele van, ígértem, de még nem tettem meg, ma kiabálja rám
Remus- Consul
Fáj a fejem és kiabálni sem szeretek De nekem ígérted Remust
korábbról: Találtam jobb avit is, csak nem illik a karimhoz. De köszi
korábbról: Találtam jobb avit is, csak nem illik a karimhoz. De köszi
Igen, erről nem feledkeztem meg:) Megy egy pü neked...
Fejednek jobbulást:)
Fejednek jobbulást:)
Remus- Consul
Rendben.
Ami pedig a fejem illeti... ez már csak akkor lesz jobb, ha lecserélik. xD Najó nem... mindjárt megiszom a kávém és kutya bajom sem lesz.
Ami pedig a fejem illeti... ez már csak akkor lesz jobb, ha lecserélik. xD Najó nem... mindjárt megiszom a kávém és kutya bajom sem lesz.
Mennyire lettem kiutálva? :$$
Igen. Megint eltűntem. Igen. Megint lógva hagytam pár játékost. *leborul, lábfejeket csókolgat*
Túl vagyok egy pootya-költözésen, egy összetört szíven, pár baleseten és verekedésen, egy rabláson.. És még mindig élek! :DD Mit nekem káosz? :PP
Tudok élni, na :DD
Már nem tudom kinél, hogyan hagytam abba, de elnézést ha trutyiban maradtunk ://
Igen. Megint eltűntem. Igen. Megint lógva hagytam pár játékost. *leborul, lábfejeket csókolgat*
Túl vagyok egy pootya-költözésen, egy összetört szíven, pár baleseten és verekedésen, egy rabláson.. És még mindig élek! :DD Mit nekem káosz? :PP
Tudok élni, na :DD
Már nem tudom kinél, hogyan hagytam abba, de elnézést ha trutyiban maradtunk ://
Sylvia Sawyer- Halandó
- Hozzászólások száma : 15
Üdv a káosz Istennőjének újfent!
Perpill nem emlékszem, hogy nekünk maradt-e elvarratlan szálunk (nem kizárt, hogy azért nem mert nincs) de, ha már itt vagy - épen? és egyben - ajánlom magam, illetve Kortneyt egy játékra, ha akad hozzá kedved.
Perpill nem emlékszem, hogy nekünk maradt-e elvarratlan szálunk (nem kizárt, hogy azért nem mert nincs) de, ha már itt vagy - épen? és egyben - ajánlom magam, illetve Kortneyt egy játékra, ha akad hozzá kedved.
Vendég- Vendég
Gyere babám, a tiéd a kékhajú ledérség :DD
Hová lesz a randi? :PP
Hová lesz a randi? :PP
Sylvia Sawyer- Halandó
Mondjuk Darkholeba.
Nem ígérem, hogy gyors leszek, közben konyhatündért is alkotok. Ha gondolod és van ihlet addig írj és érkezem vagy kábé egy-másfél óra és írok.
Nem ígérem, hogy gyors leszek, közben konyhatündért is alkotok. Ha gondolod és van ihlet addig írj és érkezem vagy kábé egy-másfél óra és írok.
Vendég- Vendég
Darkhole. Vettem kapitány, azonnal kezdem a posztot!
Mily gyönyörű lesz a viszontlátás! :DD
Mily gyönyörű lesz a viszontlátás! :DD
Sylvia Sawyer- Halandó
Nekem is illene már néha írnom ide, ha már ígérgetem magam... Azt sem tudnám megmondani, hány félbe maradt játékom van.
Leonard Broderick- Podeszta
- Hozzászólások száma : 75
Azt Én sem... de ha újra fáj a fogad...
Syl!
Írtam neked üzit, hogy ma már ne várj tőlem reagot. Léptem szundizni.
Jó éjt!
Írtam neked üzit, hogy ma már ne várj tőlem reagot. Léptem szundizni.
Jó éjt!
Vendég- Vendég
És tényleg..
Rendben, kisasszony, kellemes pihenést! )
Rendben, kisasszony, kellemes pihenést! )
Sylvia Sawyer- Halandó
Szabira mentél Nekem mással meg nincs dolgom. xD Az aktív karikhoz meg ichletem nincs kitalálni, hogy mit lehetne játszani. :/
El lehet egyébként gondolkodni elszánt és nyomozókedvű karaktereknek, hogyan kapnák el Susant a mi sorozatgyilkosunkat. Úgy döntöttem kiírom a játékból és stílusos befejezést tervezek neki.
Nem tudok még időpontot írni, de hamarosan...
Nem tudok még időpontot írni, de hamarosan...
Vendég- Vendég
Szép éjjelt mindenkinek!
Szeretném itt is nyilvánosság elé tárni, hogy hónapokon át tartó vívódás után úgy döntöttem, abbahagyom a szerepjátszást. Már nem sok értelme volt ennek a "fellépek kéthavonta és írok egyet" dolognak, nem is szórakoztatott már, leginkább a forró kása kerülgetéséhez volt hasonlatos, szóval jó volt végre eldönteni akkor, hogy mi legyen. Egy biztos, én levonulok a virtuális színpadról, viszont Caecus sorsát még homály fedi. Rose gazdájának már szóltam, hogy szívesen felajánlom a karaktert annak, aki esetleg szeretné tovább vinni, mert hát annyi hónap munkája van abban, hogy Roset megtettem vérbábbá és nem szeretném azt se, ha miattam meg kéne halnia. Így azt hiszem nem szeretném a vámpírom megölni, inkább akkor elvegetál a lakásában, vagy mint ahogy írtam, átveszi valaki tőlem és aktívan továbbviszi a karaktert. Ez ügyben akkor még konzultálhatunk pm-ben, akit érdekel a kari, dobjon meg egy levéllel és megbeszéljük a dolgokat!
Hódolattal,
Caecus Nemo
Szeretném itt is nyilvánosság elé tárni, hogy hónapokon át tartó vívódás után úgy döntöttem, abbahagyom a szerepjátszást. Már nem sok értelme volt ennek a "fellépek kéthavonta és írok egyet" dolognak, nem is szórakoztatott már, leginkább a forró kása kerülgetéséhez volt hasonlatos, szóval jó volt végre eldönteni akkor, hogy mi legyen. Egy biztos, én levonulok a virtuális színpadról, viszont Caecus sorsát még homály fedi. Rose gazdájának már szóltam, hogy szívesen felajánlom a karaktert annak, aki esetleg szeretné tovább vinni, mert hát annyi hónap munkája van abban, hogy Roset megtettem vérbábbá és nem szeretném azt se, ha miattam meg kéne halnia. Így azt hiszem nem szeretném a vámpírom megölni, inkább akkor elvegetál a lakásában, vagy mint ahogy írtam, átveszi valaki tőlem és aktívan továbbviszi a karaktert. Ez ügyben akkor még konzultálhatunk pm-ben, akit érdekel a kari, dobjon meg egy levéllel és megbeszéljük a dolgokat!
Hódolattal,
Caecus Nemo
Caecus Nemo- Aedilis
- Hozzászólások száma : 215
Én ugyan ezt már hallottam Árnyőrtől, de még mindig nagyon sajnálom, hogy így döntöttél, de hát nincs mit tenni, ez a te döntésed.
Minden esetre további sok sikert az élet más területén és, ha egyszer meggondolod magad és még itt leszünk, én szeretettel várlak vissza
kitartó ellenfeled
JOse
Minden esetre további sok sikert az élet más területén és, ha egyszer meggondolod magad és még itt leszünk, én szeretettel várlak vissza
kitartó ellenfeled
JOse
Jose Tomson- Vérbáb
29 / 44 oldal • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 36 ... 44
29 / 44 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Csüt. Dec. 22, 2016 11:47 am by Roy, a hatalmas
» Trouble Life
Hétf. Feb. 10, 2014 9:03 am by Vendég
» White House Villa -Dolgozószoba
Vas. Dec. 08, 2013 3:09 pm by Remus
» Teniszpálya
Hétf. Nov. 04, 2013 2:03 pm by Jose Tomson
» Odú
Pént. Okt. 25, 2013 3:13 pm by Richard Carter
» Csontok Földje
Hétf. Szept. 23, 2013 5:39 pm by Folami Monfort
» EOF - Empire of Fantasy