Mára ez jutott tőlem, nektek:
"Gonoszság és jóság különös testvérek, gyakorta felcserélik egymás gúnyáját, hogy megtréfálják az amúgy is elvakultakat."
Horváth GyörgyBelépés
Legutóbbi témák
Szószék, ami mindenkié
+27
Tim Harris
Claus Kroenen
Serena Leila Trevianso
Sylvia Sawyer
Izabo
Remus
Lara Houdson
Arabella Valdez
Alexandra Demostatis
Roy, a hatalmas
Jassie Sky
Rendező
Leonard Broderick
Charis Doyle
Miranna Luna
Bill Denton Jr.
Rose White
Noel Wyard
Joanna Bellini
Tom Hyde
Jeremy Pratt
Folami Monfort
Kaya Eaglethill
Jose Tomson
Caecus Nemo
Végzet
Titoknok
31 posters
28 / 44 oldal
28 / 44 oldal • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 36 ... 44
Re: Szószék, ami mindenkié
Csak felugrottam, hogy boldog karácsonyt kívánhassak nektek! Engem ma és tegnap mindenféle szerencsétlenség sújtott, úgyhogy remélem happy end lesz a dolgok vége!
Caecus Nemo- Aedilis
- Hozzászólások száma : 215
Ezt szomorúan halljuk és drukkolunk neked a sikeres folytatásért.
Nagyon boldog és békés Karácsonyt kívánok mindenkinek!
Nagyon boldog és békés Karácsonyt kívánok mindenkinek!
Jose Tomson- Vérbáb
- Hozzászólások száma : 651
Kitartást neked. Ezek után már csak jó jön
https://www.youtube.com/watch?v=lwchWQi9RTw
Én is szeretetteljes, békés karácsonyt kívánok mindenkinek!!!
https://www.youtube.com/watch?v=lwchWQi9RTw
Én is szeretetteljes, békés karácsonyt kívánok mindenkinek!!!
Remus- Consul
- Hozzászólások száma : 232
Most szerintem nagyon csuklik valaki az ÉMÁSZ-nál. Megírom a posztomat, éppen már kattintanék az elküldésre, erre elmegy az áram. Magamba amit mondok az illetéksekre, azt nem teszik zsebre...grr.
Remus- Consul
Te szegény Már én is jártam így
Jose Tomson- Vérbáb
Mindenkinek nagyon boldog és békés Új Évet Kívánok!
Jose Tomson- Vérbáb
Én még csak kellemes estét, jó szórakozást kívánok
Remus- Consul
Sziasztok!
Khm… kissé korábbra „ígértem” magam, de megérkeztem.
Viszont volna két kérdésem, mielőtt nagyon beledobom magam a karakterlapba, és remélem, hogy ez a kettő, kettő is marad.
1. Olvastam, hogy; „ - Újságírói karaktereket is keresek, akik magazint és "valós" híreket is vezetnek.” Na ha még szabad, akkor ezt megpályáznám.
2. A kedvenc részem, ami már az oldal indulásakor is kifogott rajtam, az a mágia. Ötletem van, de fogalmam sincs, hogy az hova tartozna. Már ha, egyáltalán lehetséges is volna. Így arra gondoltam, hogy a karakterem teljesen az alapoktól fejlődne maga a játéktéren tanultak – kijátszott dolgok - alapján. De ehhez szükség van meglévő karakterre, aki ezzel foglalkozik, vagy meggyőzés után egyáltalán tudná vállalni a tanítást. Az, hogy milyen fajba tartozik, kimondottan engem nem érdekel. De azt talán nem árt tudni, hogy Leila halandó vagy viharmadár lesz. (Ezen még átrágom magam, hogy melyik fajnál van több lehetőség.) Tehát maga a kérdés: Van ilyen aktív karakter?
És sikerült megmaradni kettőnél. *büszkemagára*
Khm… kissé korábbra „ígértem” magam, de megérkeztem.
Viszont volna két kérdésem, mielőtt nagyon beledobom magam a karakterlapba, és remélem, hogy ez a kettő, kettő is marad.
1. Olvastam, hogy; „ - Újságírói karaktereket is keresek, akik magazint és "valós" híreket is vezetnek.” Na ha még szabad, akkor ezt megpályáznám.
2. A kedvenc részem, ami már az oldal indulásakor is kifogott rajtam, az a mágia. Ötletem van, de fogalmam sincs, hogy az hova tartozna. Már ha, egyáltalán lehetséges is volna. Így arra gondoltam, hogy a karakterem teljesen az alapoktól fejlődne maga a játéktéren tanultak – kijátszott dolgok - alapján. De ehhez szükség van meglévő karakterre, aki ezzel foglalkozik, vagy meggyőzés után egyáltalán tudná vállalni a tanítást. Az, hogy milyen fajba tartozik, kimondottan engem nem érdekel. De azt talán nem árt tudni, hogy Leila halandó vagy viharmadár lesz. (Ezen még átrágom magam, hogy melyik fajnál van több lehetőség.) Tehát maga a kérdés: Van ilyen aktív karakter?
És sikerült megmaradni kettőnél. *büszkemagára*
A hozzászólást Serena Leila Trevianso összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Feb. 12, 2013 4:54 pm-kor.
Serena Leila Trevianso- Viharmadár
- Hozzászólások száma : 161
Először is, nagyon örülök neked, ha ismertelek már, ha nem Egy fecske nem csinál nyarat, de napsugarat hoz az életünkbe;)
1. Újságírói poszt még szabad, nem látom akadályát, hogy megkapd, úgy érzem nem kezdő játékoshoz van szerencsém, szóval hajrá
2. Igen, van ilyen aktív karakter. Folami az én karakterem, ismeri a mágiát, bár ő is kezdő, de részemről őt tudom felajánlani.
De...ott van még Claus, és Arabella is. A falkavezér és a méregsámán. Ezt viszont majd vele kell tisztázni, hogy bevállal-e, de úgy gondolom nem fog ő sem ellent mondani:)
Nagyon kicsi lélekszámban vagyunk jelen most, remélem ez nem szegi kedvedet. Viszont mi nagyon is jókat játszunk, és ez ugyebár bővíthető.
Amit tudnod kell, ha még nem olvastad volna, már felismerik egymást a fajok.
Várom válaszod:)
Ui: Claus, még ma írok neked:) bocs a késésért..
1. Újságírói poszt még szabad, nem látom akadályát, hogy megkapd, úgy érzem nem kezdő játékoshoz van szerencsém, szóval hajrá
2. Igen, van ilyen aktív karakter. Folami az én karakterem, ismeri a mágiát, bár ő is kezdő, de részemről őt tudom felajánlani.
De...ott van még Claus, és Arabella is. A falkavezér és a méregsámán. Ezt viszont majd vele kell tisztázni, hogy bevállal-e, de úgy gondolom nem fog ő sem ellent mondani:)
Nagyon kicsi lélekszámban vagyunk jelen most, remélem ez nem szegi kedvedet. Viszont mi nagyon is jókat játszunk, és ez ugyebár bővíthető.
Amit tudnod kell, ha még nem olvastad volna, már felismerik egymást a fajok.
Várom válaszod:)
Ui: Claus, még ma írok neked:) bocs a késésért..
Ó hát biztos ismersz, ha más nem a rengeteg kérdésemről tuti megmaradtam. Mert mindig biztosra mentem inkább.
1. Kezdőnek nem mondanám magam, de nem is tartom magam profinak. Van már egy hasonló karakterem és vele nem volt gond, ezért gondoltam, hogy megpróbálom. De köszönöm a lehetőséget.^^ Legfeljebb ha nem jó, akkor „kirúgsz” és újra szabad a post.
2. Ó szuper… Claust már egyébként is boldogítom, nem hiszem, hogy itt is rám vágyna. xD De ha hármatok közül legalább egy vállalja engem már az is boldoggá tesz.^^ És Én Remus karival is szemeztem, hátha
Igen, ezt sajnos tudom. Pedig már indulásnál is voltunk jó páran erre. Azt is szomorúan hallottam, hogy a Titoknokunk elhagyta az oldalt. De kedvem nem szegi…
Hazudnék, ha azt mondanám, hogy megint mindent elolvastam A-Z-ig. De erre figyelmeztetett Claus(?) is és az alapdolgokat, változásokat el is olvastam.
Ui.: Ennek fejében neki látok az elötörinek a nap folyamán, de hogy mikor lesz kész, azt nem tudom.
1. Kezdőnek nem mondanám magam, de nem is tartom magam profinak. Van már egy hasonló karakterem és vele nem volt gond, ezért gondoltam, hogy megpróbálom. De köszönöm a lehetőséget.^^ Legfeljebb ha nem jó, akkor „kirúgsz” és újra szabad a post.
2. Ó szuper… Claust már egyébként is boldogítom, nem hiszem, hogy itt is rám vágyna. xD De ha hármatok közül legalább egy vállalja engem már az is boldoggá tesz.^^ És Én Remus karival is szemeztem, hátha
Igen, ezt sajnos tudom. Pedig már indulásnál is voltunk jó páran erre. Azt is szomorúan hallottam, hogy a Titoknokunk elhagyta az oldalt. De kedvem nem szegi…
Hazudnék, ha azt mondanám, hogy megint mindent elolvastam A-Z-ig. De erre figyelmeztetett Claus(?) is és az alapdolgokat, változásokat el is olvastam.
Ui.: Ennek fejében neki látok az elötörinek a nap folyamán, de hogy mikor lesz kész, azt nem tudom.
A hozzászólást Serena Leila Trevianso összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Feb. 12, 2013 4:55 pm-kor.
Feljönnél picit a csetre, ami a főoldal alján van? ha most nem tudsz, akkor majd pü-ben értekezünk:)
Szóval elméletileg el lettem fogadva... amit köszönök^^
S ezennel, akkor, ha valaki kedvet érez játszani, az csak kiabáljon.
S ezennel, akkor, ha valaki kedvet érez játszani, az csak kiabáljon.
Nos akkor légy üdvözölve közöttünk
Én szívesen játszom veled, de ma nem tudok már belekezdeni:) és napi 1, max 2 posztra vagyok képes:) ha megfelel, írj:)
Remus, Folami, Rose az én karakter választékom:)
Jah, és áll a meghirdetett multi akció
Én szívesen játszom veled, de ma nem tudok már belekezdeni:) és napi 1, max 2 posztra vagyok képes:) ha megfelel, írj:)
Remus, Folami, Rose az én karakter választékom:)
Jah, és áll a meghirdetett multi akció
Érdekel és Remus xD (Akkor is megpróbálom... ha nem jön össze istenem... keresek majd mást )
Multi akció? O.o
Multi akció? O.o
https://csontkronikak.hungarianforum.com/t612-extra-infok#2482
Rendben van, akkor Remust hozom:) Ma valamikor kezdek neked, ha megfelel...abból kiderül majd, hogy hogyan is sikerült kb elérned a consult:)
Fenti linken olvashatsz a multiról
Rendben van, akkor Remust hozom:) Ma valamikor kezdek neked, ha megfelel...abból kiderül majd, hogy hogyan is sikerült kb elérned a consult:)
Fenti linken olvashatsz a multiról
Ööö... rendben. Én még csak most ébredezek szóval új karihoz kérnék egy órát reagzás előtt... minimum. xD
A régiek már álmomban is mennek, de ezt még szoknom kéne...
Edit.: Ami pedig az akciót illeti... meglátom mennyire csöppenek vissza ebbe a világba és újra böngészem őket. Hátha lesz ott olyan kari akit még tudnék is vinni.
A régiek már álmomban is mennek, de ezt még szoknom kéne...
Edit.: Ami pedig az akciót illeti... meglátom mennyire csöppenek vissza ebbe a világba és újra böngészem őket. Hátha lesz ott olyan kari akit még tudnék is vinni.
Már felébredtem, szóval csak Remusra várok De ha a multisra vonatkozott a megjegyzés, akkor köszönöm.
Köszönöm a lakásom és a kuckóm is. Ma nem tudok leírással foglalkozni, mert vendégeim vannak. De 1-2 napon belűl az is meg lesz.
Nagyon szívesen. Ha nem tetszik a kuckó elnevezés, szólj nyugodtan, de Serena olyan kuckós Asszem.
Majd küldd át nekem ha készen vagy, nem sürget senki sem:)
Majd küldd át nekem ha készen vagy, nem sürget senki sem:)
Igen, Ő olyan.
És meg lesz. ^^
És meg lesz. ^^
Admini segítséget - bár mely formában (név alatt)- kérnék egy kicsit chatra...
Ma volt itthon egy kis adrenalin felpörgető esemény, amitől még remeg a gyomrom. Bocs, de ma nem tudok írni játékokba. Holnap igyekszek:)
Remus- Consul
Csak nyugalom Az idegeskedés árt a szépségnek..
28 / 44 oldal • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 36 ... 44
28 / 44 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Csüt. Dec. 22, 2016 11:47 am by Roy, a hatalmas
» Trouble Life
Hétf. Feb. 10, 2014 9:03 am by Vendég
» White House Villa -Dolgozószoba
Vas. Dec. 08, 2013 3:09 pm by Remus
» Teniszpálya
Hétf. Nov. 04, 2013 2:03 pm by Jose Tomson
» Odú
Pént. Okt. 25, 2013 3:13 pm by Richard Carter
» Csontok Földje
Hétf. Szept. 23, 2013 5:39 pm by Folami Monfort
» EOF - Empire of Fantasy