Mára ez jutott tőlem, nektek:
"Gonoszság és jóság különös testvérek, gyakorta felcserélik egymás gúnyáját, hogy megtréfálják az amúgy is elvakultakat."
Horváth GyörgyBelépés
Legutóbbi témák
Szószék, ami mindenkié
+27
Tim Harris
Claus Kroenen
Serena Leila Trevianso
Sylvia Sawyer
Izabo
Remus
Lara Houdson
Arabella Valdez
Alexandra Demostatis
Roy, a hatalmas
Jassie Sky
Rendező
Leonard Broderick
Charis Doyle
Miranna Luna
Bill Denton Jr.
Rose White
Noel Wyard
Joanna Bellini
Tom Hyde
Jeremy Pratt
Folami Monfort
Kaya Eaglethill
Jose Tomson
Caecus Nemo
Végzet
Titoknok
31 posters
8 / 44 oldal
8 / 44 oldal • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 26 ... 44
Re: Szószék, ami mindenkié
Leonard: én úgy oldom meg a szexuális vágy-problémát, hogy próbálom mindezt valami egészségtelen, aberrált szintre lealacsonyítani, ami már inkább fűződik valami más érzelemhez (szadizmus, hatalomvágy, megfélemlítés), minden más meg csak érzelemmentes színjáték. Bár nekem sosem voltak Casanováim meg Lukrécia Borgiáim, de szerintem ha Dam nem megy bele az ötletedbe, akkor veheted ezt tippnek egy ilyen karakter indításához. Legalábbis remélem, hogy ennyit elbír ez a szexualitás dolog, mint amit Caecus is csinál (most épp Rose-t hálózza be, de valójában nem gerjed rá).
Kaya: te pedig nagyon hiányzol ám, remélem tudod! Azért bízom benne, hogy a vizsgák után megint tudunk játszani!
Kaya: te pedig nagyon hiányzol ám, remélem tudod! Azért bízom benne, hogy a vizsgák után megint tudunk játszani!
Caecus Nemo- Aedilis
- Hozzászólások száma : 215
Végül is ha valami durva szexuális akármicsodát, mint a hatalom megnyilvánulását veszi a vámpírkari beteg eméje, működőképesnek tűnik a dolog. Köszi, Caecus! De azért várom Dam válaszát is,hátha lehet ezt egyszerűbben is.
Leonard Broderick- Podeszta
- Hozzászólások száma : 75
Kaya...én is szeretnék veled játszani majd, még ez nem is sikerült azt hiszem eddig.
Vámpírcsábítás elég érdekes úgy, hogy user tudja, nem csábul el a vámpír bár én is szívesebben venném, ha nem csak a vére"m" izgatná Nemot...hálózásba meg csak azért lehetsz biztos Nemo, mert tudjuk mi a végcél egyébként nem olyan egyszerű engem behálózni *viccel* Könnyű Katit táncba vinni, ha ő is úgy akarja
Leo és Nemo szerintem most ki akartatok velem tolni egyszerre írni...most én kinek feleljek előbb? hmmhmmhmm
Vámpírcsábítás elég érdekes úgy, hogy user tudja, nem csábul el a vámpír bár én is szívesebben venném, ha nem csak a vére"m" izgatná Nemot...hálózásba meg csak azért lehetsz biztos Nemo, mert tudjuk mi a végcél egyébként nem olyan egyszerű engem behálózni *viccel* Könnyű Katit táncba vinni, ha ő is úgy akarja
Leo és Nemo szerintem most ki akartatok velem tolni egyszerre írni...most én kinek feleljek előbb? hmmhmmhmm
Folami Monfort- Ordas
- Hozzászólások száma : 115
Húú! Örülök, hogy azért akik itt még játszanak ennyire belelkesedtek és remélem, hogy ez így is marad Én nem vagyok olyan régi és gyakorlott játékos, de jóknak tartom az ötleteket, érdemes lenne Dam-nak megfontolni
Fola neked meg kitartást!
És Kaya örülök, hogy köztünk vagy még és remélem Cybert sem felejted el, ha vége lesz a vizsgáknak
Fola neked meg kitartást!
És Kaya örülök, hogy köztünk vagy még és remélem Cybert sem felejted el, ha vége lesz a vizsgáknak
Jose Tomson- Vérbáb
- Hozzászólások száma : 651
Mindenekelőtt szeretném megköszönni a hasznos hozzászólásokat. Nem véletlenül nem reagáltam le egyből őket, nekem is szükségem volt egy kis időre, hogy átgondoljam mi hogy és miként is legyen. De akkor először azokra a hozzászólásokra reagálnék, amik nem is annyira mellékesen felvetődtek.
Szóval további öteleteket is várok, hátha találunk mindenki számára megfelelő megoldást és köszönöm az eddigieket.
És akkor nemsokára feldobom azokat a posztokat, amelyek megpályázhatóak lesznek.
Nos, benne vagyok abban, hogy fajon belüli karakterek felismerhessék egymást, de csak és kizárólag fajon belül ezt kihangsúlyoznám. Még átolvasnám a szabályok és fajleírások egyes pontjait és módosítom azok, mikéntjét. Ez ügyben kis türelmeteket kérném, de folyamatban lesz.Rose White írta:José felvetésével kapcsolatosan annyi lenne részemről, hogy ő saját faj megismerését említette, nem más fajokat, bár szerintem azt is meg lehetne ismerni, mert az a szabály, hogy nem lehet lelepleződni halandók előtt, visszafogna mindenkit. Lényegében azok a karakterek, akik így vagy úgy már tudnak egymásról, már eddig is játszhattak volna olyat ki, hogy város közepén fajulnak el a dolgok, de nem tették tudtommal
Az ötlet tetszik, a fórumrész eredetileg is erre készült de nem nagyon akadt időm rá, hogy meg is töltsem, de ha már felhoztad, akkor lelkes jelentkezőket várnék, akik esetlegesen, alkalomadtán leírják a városban történt fontosabb eseményeket. Ez lehet akár egy már lejátszott játék is, ami mondjuk nagyobb port kavart. Esetleg közelgő eseményeket, amik felkelthetik a városlakók érdeklődését és ebből nagyobb játék kerekedhet akár több játékos részvételével. De történhet úgy is, hogy nyitok egy topikot és szabadon írhattok bele, ha esetleg valakinek ihlete támad rá. Netán a felsoroltak mindegyike is lehetséges. Én személy szerint ezt látom a legideálisabbnak.Rose White írta:Amit szorgalmaznék én az pl az újság.... a Stormhaven Harald. kellene bele valami, mert így elég üres...lehetne rovatokat összehozni, és hogy ne egy emberre nehezedjen, kiosztani a rovatokat. Te koordinálnád Dam, hogy mi jelenhet meg, és mi nem, vagy adsz egy némi infót, vagy kijelölsz egy riportalanyt, mi meg írunk, ha neked nincs időd rá...vélemény?
Nos, ami a fentebb leírtakat illeti nem tartom ezt elképzelhetőnek. Mint, ahogy te is leírtad halottak, tehát kizárt, hogy szexuális vágyat érezzenek. Ahogy látom azért van megoldás és én is szolgálhatok neked egy ötlettel. Ugyan kis utánajárást igényel részemről, hogyan lenne megvalósítható de, tegyük fel, hogy mágiában jártas az adott karakter és valami olyasféle varázslatot hozol létre számára, ami lehetővé teszi, hogy szexuális vágyat érezzen. De dobsz egy üzit az elképzelt karakterről, hogy mit is szeretnél pontosan és kiötleteljük, hogy hogy legyen jó.Leonard Broderick írta: Tehát az volna az ötlet, hogy ne kerteljek annyit, hogy lehetséges volna-e a vámpíroknak egyetlen érzést mégis adni, mégpedig a szexuális vágy érzését? Értem, hogy halottak, de a hatalom és a vér mellett ez mint mozgatórugó szerintem használható lenne, és valamennyire meg is könnyítené a faj kijátszását, én például nem nagyon mertem még nekiállni, mert nekem kimondottan nehéznek tűnt így, ebben a formában játszani.
Szóval további öteleteket is várok, hátha találunk mindenki számára megfelelő megoldást és köszönöm az eddigieket.
És akkor nemsokára feldobom azokat a posztokat, amelyek megpályázhatóak lesznek.
Én nagyon szívesen írok egy-egy cikket, csináltam már hasonlót, bár már régen, de biciklizni sem felejtek el, csak fog menni ez is
Gondolkodom még további ötleteken
Gondolkodom még további ötleteken
Folami Monfort- Ordas
Szirénkirálynő - megpályázható
- Rózsa őre - megpályázható
- Tölgy pásztora - megpályázható
- Nárcisz koronája - megpályázható
Második anya - megpályázható
- Szürke testvér - megpályázható
- Bölcs testvér - megpályázható
Szellemlord – elkelt
- Kísértetlovag - megpályázható
Consul - Paolo Lucio Anafesto és Cortney Blanche Swanson
- dux - megpályázható
- censor - megpályázható
- praetor - megpályázható
- legatus – megpályázható
- tribunus - megpályázható
- praetorianus - megpályázható
- aedilis - Caecus Nemo megpályázható
- centurio - megpályázható
Falkavezér - Claus Kroenen
- ordas - Folami Monfort megpályázható
- királynő (arachnoid) - megpályázható
- Első Árny (puma) - megpályázható
- patriarcha vagy matriarcha (aligátor)- megpályázható
- podeszta (rozsomák) - megpályázható
Hadúszent - Valentine Mitchell
- sziklatanács tagjai - megpályázható
Sárkány pap és panő – Apepi és Nefru
- Kígyó Papok - megpályázható
Szellemtudó - dr John Redwolf
- Viharfik - megpályázható
No, a fentebb zölddel megjelölt címek - rangok amik mostantól kezdve megpályázhatók lesznek a jövőben. Valamikor a közeljövőben ezek ki fognak kerülni a szabályzatba is vagy fajleírásba - még eldöntendő hová. Lehet akár már meglévő vagy leendő karakterrel is pályázni valamelyikre, amelyik szimpatikus, ha kedvet kaptok hozzá. Ha a kedv megvan már csak egy-két dolog hiányzik.
Először is egy üzenetben elkülditek nekem, hogy melyik rang nyerte el a tetszéseteket, melyben leírjátok melyik karakter az amelyikkel meg szeretnétek az adott rangot pályázni. Ha még nem meglévő karakter, kérnék egy rövidke leírást róla. Kicsoda, micsoda, milyen lépéseket követően juthatott el az adott rangig, ilyesmi. Röviden azt hiszem ennyi - ha ez megvan, én mérlegelek.
Teljesen új játékosok számára ez picit másképp fog működni, ott hosszasabb mérlegelésre lesz szükségem, remélem ez érthető.
Szóval várom a bátor jelentkezőket. Egyelőre asszem ennyi voltam.
- Rózsa őre - megpályázható
- Tölgy pásztora - megpályázható
- Nárcisz koronája - megpályázható
Második anya - megpályázható
- Szürke testvér - megpályázható
- Bölcs testvér - megpályázható
Szellemlord – elkelt
- Kísértetlovag - megpályázható
Consul - Paolo Lucio Anafesto és Cortney Blanche Swanson
- dux - megpályázható
- censor - megpályázható
- praetor - megpályázható
- legatus – megpályázható
- tribunus - megpályázható
- praetorianus - megpályázható
- aedilis - Caecus Nemo megpályázható
- centurio - megpályázható
Falkavezér - Claus Kroenen
- ordas - Folami Monfort megpályázható
- királynő (arachnoid) - megpályázható
- Első Árny (puma) - megpályázható
- patriarcha vagy matriarcha (aligátor)- megpályázható
- podeszta (rozsomák) - megpályázható
Hadúszent - Valentine Mitchell
- sziklatanács tagjai - megpályázható
Sárkány pap és panő – Apepi és Nefru
- Kígyó Papok - megpályázható
Szellemtudó - dr John Redwolf
- Viharfik - megpályázható
No, a fentebb zölddel megjelölt címek - rangok amik mostantól kezdve megpályázhatók lesznek a jövőben. Valamikor a közeljövőben ezek ki fognak kerülni a szabályzatba is vagy fajleírásba - még eldöntendő hová. Lehet akár már meglévő vagy leendő karakterrel is pályázni valamelyikre, amelyik szimpatikus, ha kedvet kaptok hozzá. Ha a kedv megvan már csak egy-két dolog hiányzik.
Először is egy üzenetben elkülditek nekem, hogy melyik rang nyerte el a tetszéseteket, melyben leírjátok melyik karakter az amelyikkel meg szeretnétek az adott rangot pályázni. Ha még nem meglévő karakter, kérnék egy rövidke leírást róla. Kicsoda, micsoda, milyen lépéseket követően juthatott el az adott rangig, ilyesmi. Röviden azt hiszem ennyi - ha ez megvan, én mérlegelek.
Teljesen új játékosok számára ez picit másképp fog működni, ott hosszasabb mérlegelésre lesz szükségem, remélem ez érthető.
Szóval várom a bátor jelentkezőket. Egyelőre asszem ennyi voltam.
A hozzászólást Damayanti összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Május 30, 2012 8:48 pm-kor.
Folami Monfort írta:Én nagyon szívesen írok egy-egy cikket, csináltam már hasonlót, bár már régen, de biciklizni sem felejtek el, csak fog menni ez is
Előre is köszönjük neked és akkor nemsokára létrehozok egy topikot, hogy tudj bele írni, ha kedved és időd adódik rá.
Az első pályázat ezennel el is lett fogadva. Folami ugyanis ezentúl a farkasok egyik ordasa. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem lehet erre a rangra pl másnak is pályázni, hiszen három ordasa is van a falkának, tehát kettő még szabadon megpályázható a jövőben.
nagyszerű! gratula Fola! kezd valami vezetőségféle a bőreváltóknál összejönni
Jose Tomson- Vérbáb
Jaj! Most látom milyen jó aláírásom van! Köszi Dam!
Jose Tomson- Vérbáb
Ezentúl az aláírásba fogom berakni a hónap karakterének győztesét, ha senkinek nincs ellenvetése, persze akinek nem tetszik az ki is szedhetni.
Köszönöm szépen
Folami Monfort- Ordas
Fola, nem tudod Noel-lel i van?
Jose Tomson- Vérbáb
Fogalmam sincs, nem írt nekem mostanában sehol, de ha látom fenn msnen majd rákérdezek:)
Folami Monfort- Ordas
No, ma visszaolvastam egy régebbi hozzászólást itt és Caecus egyik ötletén akadt meg a szemem. Nem is tudom, hogy akkoriban miért siklottam el felette. Mindenesetre most sikerült nem figyelmen kívül hagynom. Szóval ezentúl a profilotokba be tudjátok írni - és kéretik is szépen - a szakértelempontokat és a harci erőt is, így sokkal egyszerűbb lesz mindenkinek.
Így utólag is köszönet az ötletért Caecusnak!
Így utólag is köszönet az ötletért Caecusnak!
Leonard: na akkor meg is jött neked az ötlet, Dam tippje a varázslatról szerintem nagyon jó! Vagy akár az is lehet, hogy egy másik boszorkány, vagy wicca tesz a múltban a karidra egy "átkot", ami miatt még mindig szoknyavadászkodik a vámpírod.
Folami: igen, sajnos ez van, hogy szegény Rose feleslegesen zsonglőrködik a csábítás-labdacsokkal. (te jó ég, egy Fábry Sándor bújt meg bennem ezekkel a kifejezésekkel...). De hát ez van, ez egy ilyen kiszámított játék a végeredményt illetően, de én már nem akarom, hogy még x hónapig elhúzzam a dolgot, így is nagyon csiga lettem megint. >.< Meg már amúgy is szeretném azt a vérbábot, muhaha!
Egyébként félre ne értsd, nagyon-nagyon élvezem a játékunk a kávézóban, csak már valahogy türelmetlen lettem saját magammal szemben. Viszont még így is simán kicselezhetsz, szóval a mostani posztomnak nem kell eleget tenni, ha nem akarsz!
Dam: arra gondoltam, hogy lehetne bizonyos időnként fesztiválokat bejelenteni és helyszínneveket megadni, hogy akkor ott és amott milyen programokba futna bele a játékos ezen idő alatt. De ezen még én is gondolkodom akkor én is...
Folami: igen, sajnos ez van, hogy szegény Rose feleslegesen zsonglőrködik a csábítás-labdacsokkal. (te jó ég, egy Fábry Sándor bújt meg bennem ezekkel a kifejezésekkel...). De hát ez van, ez egy ilyen kiszámított játék a végeredményt illetően, de én már nem akarom, hogy még x hónapig elhúzzam a dolgot, így is nagyon csiga lettem megint. >.< Meg már amúgy is szeretném azt a vérbábot, muhaha!
Egyébként félre ne értsd, nagyon-nagyon élvezem a játékunk a kávézóban, csak már valahogy türelmetlen lettem saját magammal szemben. Viszont még így is simán kicselezhetsz, szóval a mostani posztomnak nem kell eleget tenni, ha nem akarsz!
Dam: arra gondoltam, hogy lehetne bizonyos időnként fesztiválokat bejelenteni és helyszínneveket megadni, hogy akkor ott és amott milyen programokba futna bele a játékos ezen idő alatt. De ezen még én is gondolkodom akkor én is...
Caecus Nemo- Aedilis
- Hozzászólások száma : 215
Nagyon csalafinta vagy Nemo, de nem fogom (Rose nem fogja) meginni a kávét de majd írok egy pü-t, hogy gyorsabbra vegyük a játékot kicsit
Folami Monfort- Ordas
Gratula a hónap játékosának! Szép volt Rose!
Jose Tomson- Vérbáb
Köszönöm szépen, a szavazatokat is:) A kép is jó Dam
Rose White- Vérbáb
- Hozzászólások száma : 286
Ezer bocsi Dam, igazad van! És Rose én is kíváncsi vagyok
Jose Tomson- Vérbáb
Jogos...bocsánat, de nem figyeltem melyik témába írok
A hó pedig betakart engem feladatok, elfoglaltságok formájában Pl lányom ballag két hét múlva, addig még ajándékot csináltatok ofőnek, rendezem a virágot ballagók kezébe, üvegeztetem a tablót, amit már megcsináltunk, tanároktól búcsúzásra sütit kell sütni ezt egyeztetem szülőkkel, megveszem az üdítőt, nekik is virág persze, ugyebár nagytakarítás is megy itthon, ballagás hetén sütés-főzés: 22 fő itthon, kb 30-35-en megyünk délután bográcsozni.
Egyik suliban tegnap írtam utolsó modulzárót az éven, másikban köv szombaton fogom, amire még tanulnom kellene.
+munka, gyerekek, jószágok, lányomnak suliba iratkozáshoz papírok összeszedése...apróságokat nem sorolok
A hó pedig betakart engem feladatok, elfoglaltságok formájában Pl lányom ballag két hét múlva, addig még ajándékot csináltatok ofőnek, rendezem a virágot ballagók kezébe, üvegeztetem a tablót, amit már megcsináltunk, tanároktól búcsúzásra sütit kell sütni ezt egyeztetem szülőkkel, megveszem az üdítőt, nekik is virág persze, ugyebár nagytakarítás is megy itthon, ballagás hetén sütés-főzés: 22 fő itthon, kb 30-35-en megyünk délután bográcsozni.
Egyik suliban tegnap írtam utolsó modulzárót az éven, másikban köv szombaton fogom, amire még tanulnom kellene.
+munka, gyerekek, jószágok, lányomnak suliba iratkozáshoz papírok összeszedése...apróságokat nem sorolok
Rose White- Vérbáb
Huh! Rose, ezt még leírni is sok! Hogy bírod?
Jose Tomson- Vérbáb
Jó kérdés...
pár napja off-ot mondott a szervezetem. Úgy belassultam, mint egy csiga. Muszáj volt lefeküdni:)
pár napja off-ot mondott a szervezetem. Úgy belassultam, mint egy csiga. Muszáj volt lefeküdni:)
Rose White- Vérbáb
Hát nem csodálom De remélem azért jobban vagy, kicsit tényleg sokknak tűnik amit bevállaltál
Jose Tomson- Vérbáb
8 / 44 oldal • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 26 ... 44
8 / 44 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Csüt. Dec. 22, 2016 11:47 am by Roy, a hatalmas
» Trouble Life
Hétf. Feb. 10, 2014 9:03 am by Vendég
» White House Villa -Dolgozószoba
Vas. Dec. 08, 2013 3:09 pm by Remus
» Teniszpálya
Hétf. Nov. 04, 2013 2:03 pm by Jose Tomson
» Odú
Pént. Okt. 25, 2013 3:13 pm by Richard Carter
» Csontok Földje
Hétf. Szept. 23, 2013 5:39 pm by Folami Monfort
» EOF - Empire of Fantasy