Mára ez jutott tőlem, nektek:
"Gonoszság és jóság különös testvérek, gyakorta felcserélik egymás gúnyáját, hogy megtréfálják az amúgy is elvakultakat."
Horváth GyörgyBelépés
Legutóbbi témák
Szószék, ami mindenkié
+27
Tim Harris
Claus Kroenen
Serena Leila Trevianso
Sylvia Sawyer
Izabo
Remus
Lara Houdson
Arabella Valdez
Alexandra Demostatis
Roy, a hatalmas
Jassie Sky
Rendező
Leonard Broderick
Charis Doyle
Miranna Luna
Bill Denton Jr.
Rose White
Noel Wyard
Joanna Bellini
Tom Hyde
Jeremy Pratt
Folami Monfort
Kaya Eaglethill
Jose Tomson
Caecus Nemo
Végzet
Titoknok
31 posters
5 / 44 oldal
5 / 44 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 24 ... 44
Re: Szószék, ami mindenkié
Megint nagy lett a csend itten kérem szépen. Ki merre jár-kel?
Rose White- Vérbáb
- Hozzászólások száma : 286
Halihó mindenkinek, visszatértem a távoli Jenkiföldről! Kicsit még kótyagos a fejem az időeltolódás miatt, meg volna is mit csinálnom ezen a héten, de már elvonási tüneteim vannak. Úgyhogy bárkivel szívesen elkezdenék egy játékot! Rose-t pedig már nagyon szeretném becserkészni!
Charis: óó igen! Most hogy mondod, eszembe jutott, hogy azt a pokoli régen kezdett játékunk még be sem fejeztük... Mondjuk nem tudom, hogy lehet-e itt folytatni ilyen fél éve megkezdett játékokat, de ha lehet, akkor én szívesen folytatom.
Miranna, neked pedig jó játékot az oldalon!
Charis: óó igen! Most hogy mondod, eszembe jutott, hogy azt a pokoli régen kezdett játékunk még be sem fejeztük... Mondjuk nem tudom, hogy lehet-e itt folytatni ilyen fél éve megkezdett játékokat, de ha lehet, akkor én szívesen folytatom.
Miranna, neked pedig jó játékot az oldalon!
Caecus Nemo- Aedilis
- Hozzászólások száma : 215
Cserkészni lehet, csak lassan haladok mostanság játékokkal sajna. Ha nem gond, majd szólsz mikor és hol szeretnél cserkelészni
Rose White- Vérbáb
Caecus Nemo írta:
Mondjuk nem tudom, hogy lehet-e itt folytatni ilyen fél éve megkezdett játékokat, de ha lehet, akkor én szívesen folytatom.
Szia Caecus!
Örülünk, hogy újra köztünk vagy. Egyébként igen, lehet folytatni itt a még odaát megkezdett játékot.
Én pedig próbálom behozni az elmaradásaimat a napokban. Lógok pár reaggal. Szóval csak türelem
Rose: nekem nem gond a lassúság, én alapból nem bírok egy nap sokat írni meg sajnos nem is jut rá idő, szóval akár ma is elkezdhetjük, aztán majd folytatjuk amikor tudjuk. Legyen mondjuk valami étterem vagy kávézó a helyszín (persze Caecus nem eszik semmit ). Szeretnéd, ha már ebben a játékban eljutnál a vérbábságig, vagy ne siessünk ennyire? Mert akkor lehet, hogy más helyszínt nézek.
Dam: köszi és okés!
Dam: köszi és okés!
Caecus Nemo- Aedilis
óóó! teljes szívemből örülök, hogy visszatértél, már nagyon hiányzott "Vakságod" az oldalról. És én bármikor játszom veled, akár Arabellával, akár Joannával is.
Milyen volt az utad és milyen volt Jenkiföld?
Milyen volt az utad és milyen volt Jenkiföld?
Jose Tomson- Vérbáb
- Hozzászólások száma : 651
Caecus...én nem rohanok sehová, és nem is szeretnék előre tervezni, hogy éppen melyik posztban, játékban válik karakterem vérbábbá...jobb szeretem ha a játék sodor valamerre Persze itt tudunk egy irányt, az oda vezető utat nem feltétlenül kell tudnunk
Itt megtalálsz, ha keresel:
msn: krisztyne@gmail.com
A mesére pedig én is kíváncsi vagyok, mint José
Itt megtalálsz, ha keresel:
msn: krisztyne@gmail.com
A mesére pedig én is kíváncsi vagyok, mint José
Rose White- Vérbáb
Ismét sziasztok!
Rose, én kérlek szépen múzeumot költöztetek többedmagammal csütörtök óta, de haladunk, lassan elkészül, és a helyére kerül minden. Igaz, így a 6. napon most eljöttem előbb, mert néha aludni is kellene. xD
//Azt hiszem mindenhova írtam, ha nem, akkor kiabáljatok.//
Szia Caecus!
Én is kapható vagyok még játékra. Már van múmiám is, vérbábom majd talán lesz egyszer, ha visszajön a "megrendelő". :-)
Rose, én kérlek szépen múzeumot költöztetek többedmagammal csütörtök óta, de haladunk, lassan elkészül, és a helyére kerül minden. Igaz, így a 6. napon most eljöttem előbb, mert néha aludni is kellene. xD
//Azt hiszem mindenhova írtam, ha nem, akkor kiabáljatok.//
Szia Caecus!
Én is kapható vagyok még játékra. Már van múmiám is, vérbábom majd talán lesz egyszer, ha visszajön a "megrendelő". :-)
Noel Wyard- Vámpír
- Hozzászólások száma : 235
Noel nem kell rohanni, pihenj megvárunk
Jose Tomson- Vérbáb
Köszi, José. :-)
Csütörtök délután már nyitás van, így azért még nagy menet lesz a holnap és a holnap után. Aztán szombaton a nyitóbuli... az pedig igen keménynek ígérkezik.
Csütörtök délután már nyitás van, így azért még nagy menet lesz a holnap és a holnap után. Aztán szombaton a nyitóbuli... az pedig igen keménynek ígérkezik.
Noel Wyard- Vámpír
Akkor kitartást!
Jose Tomson- Vérbáb
Igyekszem, túl fogom élni.
Noel Wyard- Vámpír
Nem is ajánlom, h ne éld túl
Rose White- Vérbáb
Rose: rendben, akkor majd lesz ahogy lesz. Csak gondoltam mivel ez egy ilyen nagyobb lélegzetvételű változás, gondoltam megkérdezlek előtte róla, hátha vannak fix elképzeléseid.
Skype-on már felvettük egymást, csak ritkán használom a csetprogramokat. Ha itt fenn vagyok, akkor be szoktam lépni a helyi csetbe, az egyszerűbb.
José: ohh hát köszönöm, nekem meg már az hiányzik, hogy megint kitolj Caecuss-al. Igazán szenvedhetne ő is most már.
De szívesen játszanék a többi karijaiddal is, talán Joannát "próbálnám ki" a legszívesebben ezúttal.
És köszönöm az érdeklődést, Amerika, legalábbis Texas sokkal jobb hely, mint képzeltem. Tiszta és rendezett, a felhőkarcolókat és a nagy kocsikat meg imádtam. Voltam a J. F. Kennedy merénylet helyszínén és a Dallas tv sorozatban lévő ranch-en is. XD Kicsit még maradtam volna, főleg hogy 30-35 fok volt, itthon meg befagy a s*ggem.
Noel: csak nem kiállítás rendező vagy, vagy valami hasonló? :O
Skype-on már felvettük egymást, csak ritkán használom a csetprogramokat. Ha itt fenn vagyok, akkor be szoktam lépni a helyi csetbe, az egyszerűbb.
José: ohh hát köszönöm, nekem meg már az hiányzik, hogy megint kitolj Caecuss-al. Igazán szenvedhetne ő is most már.
De szívesen játszanék a többi karijaiddal is, talán Joannát "próbálnám ki" a legszívesebben ezúttal.
És köszönöm az érdeklődést, Amerika, legalábbis Texas sokkal jobb hely, mint képzeltem. Tiszta és rendezett, a felhőkarcolókat és a nagy kocsikat meg imádtam. Voltam a J. F. Kennedy merénylet helyszínén és a Dallas tv sorozatban lévő ranch-en is. XD Kicsit még maradtam volna, főleg hogy 30-35 fok volt, itthon meg befagy a s*ggem.
Noel: csak nem kiállítás rendező vagy, vagy valami hasonló? :O
Caecus Nemo- Aedilis
Tényleg...egyszer már ezt beszéltük...tudom én, hogy zizzent vagyok de hogy ennyire-.- azt nem sejtettem. Na sebaj, egyszer csak megjegyzem.
Rose White- Vérbáb
Nem baj, megértem, hogy nem forog ez mindenki fejében, ha én meg közben ilyen inaktív vagyok. Most beléptem a szkájpba, hogy megnézzem milyen néven találsz meg a listán: Ed Bo.
Ma már lehet, hogy mégsem vágok bele egy játékba, még úgyis össze kell szedni a gondolataim, de amint megvannak és te is szívesen játszanál, majd keresek egy helyszínt és írok oda egyet.
Ma már lehet, hogy mégsem vágok bele egy játékba, még úgyis össze kell szedni a gondolataim, de amint megvannak és te is szívesen játszanál, majd keresek egy helyszínt és írok oda egyet.
Caecus Nemo- Aedilis
Nem, Caecus, szó sincs róla, nehéz is elmagyarázni.
Ez az ország egyetlen Boszorkánymúzeuma, ahol van egy törzsgárda, akik ide járnak rendszeresen, mind tanulni, mind feltöltődni... stb. Mondhatni, ez a második otthonunk a szó legszorosabb értelmében.
Mivel a múzeum kinőtte az előző helyét is, most ismét költözött, és ebben ez a mag segédkezik: a pakolásban, rendezésben, festésekben, úgymond mindenben. Ami necces volt, az a rohampakolás, mert szombaton délután volt még egy tárlatvezetés, és azt vasárnap délelőtt 11-re be kellett csomagolni, hogy szállítható állapotban legyen ugyancsak.
Az új helyen pedig új tematikát kellett kitalálni, megtervezni, majd fúrni-faragni, berendezni... stb. :-)
Rose, túl fogom, esküszöm a nyitóbuli rázósabb lesz, mint az egész eddigi együttvéve. xDD
Ez az ország egyetlen Boszorkánymúzeuma, ahol van egy törzsgárda, akik ide járnak rendszeresen, mind tanulni, mind feltöltődni... stb. Mondhatni, ez a második otthonunk a szó legszorosabb értelmében.
Mivel a múzeum kinőtte az előző helyét is, most ismét költözött, és ebben ez a mag segédkezik: a pakolásban, rendezésben, festésekben, úgymond mindenben. Ami necces volt, az a rohampakolás, mert szombaton délután volt még egy tárlatvezetés, és azt vasárnap délelőtt 11-re be kellett csomagolni, hogy szállítható állapotban legyen ugyancsak.
Az új helyen pedig új tematikát kellett kitalálni, megtervezni, majd fúrni-faragni, berendezni... stb. :-)
Rose, túl fogom, esküszöm a nyitóbuli rázósabb lesz, mint az egész eddigi együttvéve. xDD
Noel Wyard- Vámpír
Rendben van, majd kezdj...hétvégén még van egy modulzáró dolgozatom, ami lefáraszt agyilag, de szerintem ezzel fogok kikapcsolni.
Rose White- Vérbáb
Noel: pedig már azt hittem. De ez a boszimúzeum se lehet semmi! Nem is tudtam, hogy van ilyen... El tudom képzelni, hogy egy ilyen hely leköti az embert és biztos öröm benne a munka.
Rose: nekem is pont ilyen modulzáró dolgozataim lesznek hamarosan és eléggé kéne rá tanulnom, mert mindegyik ilyen jogi sz@r. :/ Azt hittem, hogy majd a 12 órás repülőutakon tanulni fogok, de inkább aludtam, mint egy agyhalott. Úgyhogy ha el is kezdem a játékot holnap, én is biztos csak lassacskán fogok reagálni. De hát nem kerget a tatár, úgy hiszem.
Rose: nekem is pont ilyen modulzáró dolgozataim lesznek hamarosan és eléggé kéne rá tanulnom, mert mindegyik ilyen jogi sz@r. :/ Azt hittem, hogy majd a 12 órás repülőutakon tanulni fogok, de inkább aludtam, mint egy agyhalott. Úgyhogy ha el is kezdem a játékot holnap, én is biztos csak lassacskán fogok reagálni. De hát nem kerget a tatár, úgy hiszem.
Caecus Nemo- Aedilis
Az nem nekem való dolog, azt hiszem ott idegrohamot kapnék. xD
Bizony, nem az. Én már a harmadik tematikát látom, és ahogy észrevettem, sokakat érdekel a dolog, egyre többen jönnek. Ajánlom különben, érdemes megnézni, rengeteg olyan információ van itt, amit sem könyvekben, sem máshol nem lehet megtalálni. :-)
Le is köti az embert, jó a társaság, de azt mondhatom, hogy akinek itt van dolga, az tényleg itt marad.
Bizony, nem az. Én már a harmadik tematikát látom, és ahogy észrevettem, sokakat érdekel a dolog, egyre többen jönnek. Ajánlom különben, érdemes megnézni, rengeteg olyan információ van itt, amit sem könyvekben, sem máshol nem lehet megtalálni. :-)
Le is köti az embert, jó a társaság, de azt mondhatom, hogy akinek itt van dolga, az tényleg itt marad.
Noel Wyard- Vámpír
Milyen aranyos Caecus és Rose abban a kávézóban Ürül a lelkem, hogy együtt látlak benneteket!
Jose Tomson- Vérbáb
Aranyos? Igen, érzem ám az iróniát
Rose White- Vérbáb
Ugye milyen aranyosak vagyunk? Szerintem összeillő pár lennénk. XD
José, neked meg ígértem játékot ennek, vagy valamelyik másik karidnak. Ha van kedved, elkezdhetünk egy játékot. Csak akkor most válassz te helyszínt, mert mire ezt a kávézót megtaláltam a Rose-al közös játékunkhoz... hát eltelt egy kis idő. XD
José, neked meg ígértem játékot ennek, vagy valamelyik másik karidnak. Ha van kedved, elkezdhetünk egy játékot. Csak akkor most válassz te helyszínt, mert mire ezt a kávézót megtaláltam a Rose-al közös játékunkhoz... hát eltelt egy kis idő. XD
Caecus Nemo- Aedilis
Én választok helyszínt, te meg válasz karit akkor legyen Jose, vagy valaki más?
Jose Tomson- Vérbáb
Köszi! Akkor most legyen Joanna, vele még úgy sem játszottam meg azt hiszem te sem sokszor játszottál vele, úgyhogy épp itt az ideje!
Caecus Nemo- Aedilis
5 / 44 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 24 ... 44
5 / 44 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Csüt. Dec. 22, 2016 11:47 am by Roy, a hatalmas
» Trouble Life
Hétf. Feb. 10, 2014 9:03 am by Vendég
» White House Villa -Dolgozószoba
Vas. Dec. 08, 2013 3:09 pm by Remus
» Teniszpálya
Hétf. Nov. 04, 2013 2:03 pm by Jose Tomson
» Odú
Pént. Okt. 25, 2013 3:13 pm by Richard Carter
» Csontok Földje
Hétf. Szept. 23, 2013 5:39 pm by Folami Monfort
» EOF - Empire of Fantasy