Mára ez jutott tőlem, nektek:
"Gonoszság és jóság különös testvérek, gyakorta felcserélik egymás gúnyáját, hogy megtréfálják az amúgy is elvakultakat."
Horváth GyörgyBelépés
Legutóbbi témák
Szószék, ami mindenkié
+27
Tim Harris
Claus Kroenen
Serena Leila Trevianso
Sylvia Sawyer
Izabo
Remus
Lara Houdson
Arabella Valdez
Alexandra Demostatis
Roy, a hatalmas
Jassie Sky
Rendező
Leonard Broderick
Charis Doyle
Miranna Luna
Bill Denton Jr.
Rose White
Noel Wyard
Joanna Bellini
Tom Hyde
Jeremy Pratt
Folami Monfort
Kaya Eaglethill
Jose Tomson
Caecus Nemo
Végzet
Titoknok
31 posters
6 / 44 oldal
6 / 44 oldal • 1 ... 5, 6, 7 ... 25 ... 44
Re: Szószék, ami mindenkié
Jelentem még élek, csak kicsit hosszú volt a hétvége És élménydús...
Rose White- Vérbáb
- Hozzászólások száma : 286
Az jó! Ha gondolod, mesélj! Azt hiszem úgy lenne a helyes, ha az ember ilyenkor kimozdulna és nem otthon kuksolna, mint én. De hiába, engem várt a tanulnivaló, meg az új szenvedélyem, a fotóretusálás.
Caecus Nemo- Aedilis
- Hozzászólások száma : 215
igen Rose mesélj! És te is Caecus, milyen az új szenvedélyed?
Joanna Bellini- Apophis Papja
- Hozzászólások száma : 50
ŐŐŐ izé...hol is kezdjem
Szóval volt 'zomborról elszármazottak napja, különböző előadásokkal. Majálisoztunk baráti körrel, igaz 30.án. 34-en voltunk apraja-nagyja együtt. Volt foci, lovaglás, főzés(bárányból, röfiből pörkölt, hozzá krumpli, babgulyás, lángos, grillezés(kb 4 kiló csirkecomb-.-).
Aztán vásár Ónodon, igaz nem vásároltunk, hanem inkább nézelődtünk.
Tanulnom is kellett ugyebár, na az nem ment annyira és ebben a nagy mozgalomban rájöttem, hogy itthon alig csináltam valamit, ergo szalad a lakás szaladnom kellene utána sajna muszáj is lesz
Szóval volt 'zomborról elszármazottak napja, különböző előadásokkal. Majálisoztunk baráti körrel, igaz 30.án. 34-en voltunk apraja-nagyja együtt. Volt foci, lovaglás, főzés(bárányból, röfiből pörkölt, hozzá krumpli, babgulyás, lángos, grillezés(kb 4 kiló csirkecomb-.-).
Aztán vásár Ónodon, igaz nem vásároltunk, hanem inkább nézelődtünk.
Tanulnom is kellett ugyebár, na az nem ment annyira és ebben a nagy mozgalomban rájöttem, hogy itthon alig csináltam valamit, ergo szalad a lakás szaladnom kellene utána sajna muszáj is lesz
Rose White- Vérbáb
tényleg elég mozgalmas volt a hosszú hétvégéd
Joanna Bellini- Apophis Papja
- Hozzászólások száma : 50
Érzem a lábaimon
Rose White- Vérbáb
Gratula Noel!
Jose Tomson- Vérbáb
- Hozzászólások száma : 651
Rose-nak meg van bocsájtva, ha nem játszik most velem addig, amíg össze nem szedi a háztartást. Klassz lehetett az a május elseje amúgy...
Joanna: teljesen beleszerettem, néhány nap alatt már hat, eléggé koros (helyenként +100 éves) fotót tettem rendbe. Rájöttem, hogy ezt szolgáltatásszerűen is űzném, úgyhogy egy blog keretein belül próbálok most létrehozni egy "portfóliót". Aztán lehet hogy beindítom ezt az üzletet egy napon, mert marhára kell a pénz...
Noel-nek meg gratulálok én is!
Joanna: teljesen beleszerettem, néhány nap alatt már hat, eléggé koros (helyenként +100 éves) fotót tettem rendbe. Rájöttem, hogy ezt szolgáltatásszerűen is űzném, úgyhogy egy blog keretein belül próbálok most létrehozni egy "portfóliót". Aztán lehet hogy beindítom ezt az üzletet egy napon, mert marhára kell a pénz...
Noel-nek meg gratulálok én is!
Caecus Nemo- Aedilis
Caecus, az biztos nagyon klassz lehet, majd muti meg, ha kész lesz a bogod
Jose Tomson- Vérbáb
Dam, azért várhatunk vissza valamikor a játékba?
Jose Tomson- Vérbáb
José: rendben, majd elküldöm a linket. Már megvan, csak egyenlőre rejtett, mivel még "fejlesztés alatt" van az oldal.
Caecus Nemo- Aedilis
Huh... éljenek a szolgáltatók. Sziasztok!
Vagyok végre, miután sikerült kiverni a net javítását végre a szolgáltatóból... mert természetes dolog, hogy te várj csak... hát nem. xD
Köszönöm mindenkinek.
Vagyok végre, miután sikerült kiverni a net javítását végre a szolgáltatóból... mert természetes dolog, hogy te várj csak... hát nem. xD
Köszönöm mindenkinek.
Noel Wyard- Vámpír
- Hozzászólások száma : 235
Noel, legközelebb fenyegesd őket vérszívással
Rose White- Vérbáb
Hát ezek szerint nem sikerült jól az a javítás
Jose Tomson- Vérbáb
Úgy látom teljesen behaltunk
Jose Tomson- Vérbáb
Én lassan meg is rám jár a rúd...de igyekszek írni amint tudok...
Lényeg José, hogy minden nap benézek, nem vitt el az: Bár néha úgy érzem a pokol bugyrai csapkodnak felettem
Lényeg José, hogy minden nap benézek, nem vitt el az: Bár néha úgy érzem a pokol bugyrai csapkodnak felettem
Rose White- Vérbáb
Én is benézek többször, de rajtad kívül mást nem nagyon látok, Noel is eltűnt, mintha a föld nyelte volna el. Dam sem folytatja a kalndot, pedig Bill-t is látom azért néha (igaz ő róla tudom, hogy vizsgái vannak )
Jose Tomson- Vérbáb
Elkenődni akkor sem szabad...pangás minden oldalon van, volt, és lesz is, mert vannak időszakok, mikor sokaknak más elfoglaltságuk van:) De majd feléled mindenki újra, mint főnix a hamvaiból Ehhez csak annyi kell, hogy mi kitartsunk, és türelemmel kivárjuk:) Ha látják, hogy van aki benéz, akkor tudják, érdemes aktivizálódni.
Rose White- Vérbáb
Ha már ilyen nagy a pangás, felvetem, hátha kicsit megmozgat valakit, hogy van egy "nyertes pályázatom". Ami annyi tesz, hogy az oldal vezetősége engedélyt adott egy kaland levezetésére számomra. Kérdés, hogy mennyire lenne erre érdeklődés.
* Egy utazási társaság repülőútra árul jegyeket, 3 különböző osztályra. 1., 2., és fapados osztályra. Ez már alapjában is szokatlan, mert három különböző társadalmi réteget hoz össze egy fedél alá, mégis elszeparálva valamelyest.
* Minden karakter saját anyagi helyzetének megfelelően vehet jegyet.
* Rádiós játékon is nyer 1 ember, 2 fő részére jegyet, másod osztályra. (aki esetleg ezt szeretné kijátszani, jelezze nekem)
* A repülő Stormhaven repteréről indul és Európa felé tart...kijelölt úti cél Párizs, a szerelmesek városa. Felszállás után a 3 osztályba sorolt utasok ismerkedésbe kezdhetnek, kialakulhatnak barátságok, vagy konfliktusok a társadalmi, faji különbségek miatt. Persze ez rajtatok múlik.
5-6 fő kellene a játékhoz. Ha valakit esetleg érdekel, számíthat misztikumra, borzongásra, érzelmekre. Viszont arra is, készüljetek, hogy a játék folyamán különleges képességetek szertefoszlik, hogy mindenki egyenlő esélyekkel vehessen részt a játékban.
* Egy utazási társaság repülőútra árul jegyeket, 3 különböző osztályra. 1., 2., és fapados osztályra. Ez már alapjában is szokatlan, mert három különböző társadalmi réteget hoz össze egy fedél alá, mégis elszeparálva valamelyest.
* Minden karakter saját anyagi helyzetének megfelelően vehet jegyet.
* Rádiós játékon is nyer 1 ember, 2 fő részére jegyet, másod osztályra. (aki esetleg ezt szeretné kijátszani, jelezze nekem)
* A repülő Stormhaven repteréről indul és Európa felé tart...kijelölt úti cél Párizs, a szerelmesek városa. Felszállás után a 3 osztályba sorolt utasok ismerkedésbe kezdhetnek, kialakulhatnak barátságok, vagy konfliktusok a társadalmi, faji különbségek miatt. Persze ez rajtatok múlik.
5-6 fő kellene a játékhoz. Ha valakit esetleg érdekel, számíthat misztikumra, borzongásra, érzelmekre. Viszont arra is, készüljetek, hogy a játék folyamán különleges képességetek szertefoszlik, hogy mindenki egyenlő esélyekkel vehessen részt a játékban.
Rose White- Vérbáb
engem érdekel mindenképp, valamelyik karakterrel, esetleg kettővel is, ha lehet
Jose Tomson- Vérbáb
Én is benne lennék, habár eddig bármilyen kaland, ami ezen az oldalon volt, és becsatlakoztam, befejezetlenül lóg a levegőben, tehát lehet, hogy rossz ómen vagyok.
Bill Denton Jr.- Bőreváltó
- Hozzászólások száma : 36
ez nem így van, csak kicsit lassúak vagyunk, ne add fel Bill!
Jose Tomson- Vérbáb
Bill...ez szerintem mindegyikőnkre elmondható
De így már vagytok ketten, ha José duplázódik hárman, már ha Damot nem zavarja egy játékba 2 karakter behozatala:)
De így már vagytok ketten, ha José duplázódik hárman, már ha Damot nem zavarja egy játékba 2 karakter behozatala:)
Folami Monfort- Ordas
- Hozzászólások száma : 115
Szívesen becsatlakoznék én is, ha még nem telt be a létszám, Leonard egész jól érezné magát ilyen közegben.
Leonard Broderick- Podeszta
- Hozzászólások száma : 75
6 / 44 oldal • 1 ... 5, 6, 7 ... 25 ... 44
6 / 44 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Csüt. Dec. 22, 2016 11:47 am by Roy, a hatalmas
» Trouble Life
Hétf. Feb. 10, 2014 9:03 am by Vendég
» White House Villa -Dolgozószoba
Vas. Dec. 08, 2013 3:09 pm by Remus
» Teniszpálya
Hétf. Nov. 04, 2013 2:03 pm by Jose Tomson
» Odú
Pént. Okt. 25, 2013 3:13 pm by Richard Carter
» Csontok Földje
Hétf. Szept. 23, 2013 5:39 pm by Folami Monfort
» EOF - Empire of Fantasy