Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mára ez jutott tőlem, nektek:
"Gonoszság és jóság különös testvérek, gyakorta felcserélik egymás gúnyáját, hogy megtréfálják az amúgy is elvakultakat." Horváth György
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Legutóbbi témák
» Szószék, ami mindenkié
Szószék, ami mindenkié - Page 7 EmptyCsüt. Dec. 22, 2016 11:47 am by Roy, a hatalmas

» Trouble Life
Szószék, ami mindenkié - Page 7 EmptyHétf. Feb. 10, 2014 9:03 am by Vendég

» White House Villa -Dolgozószoba
Szószék, ami mindenkié - Page 7 EmptyVas. Dec. 08, 2013 3:09 pm by Remus

» Teniszpálya
Szószék, ami mindenkié - Page 7 EmptyHétf. Nov. 04, 2013 2:03 pm by Jose Tomson

» Odú
Szószék, ami mindenkié - Page 7 EmptyPént. Okt. 25, 2013 3:13 pm by Richard Carter

» Csontok Földje
Szószék, ami mindenkié - Page 7 EmptyHétf. Szept. 23, 2013 5:39 pm by Folami Monfort

» EOF - Empire of Fantasy
Szószék, ami mindenkié - Page 7 EmptyPént. Szept. 06, 2013 7:21 pm by Vendég

» John Paul Jones Street 17. - Rose White
Szószék, ami mindenkié - Page 7 EmptyKedd Júl. 30, 2013 3:45 pm by Jose Tomson

» John Paul Jones Street 11. - Noel Wyard
Szószék, ami mindenkié - Page 7 EmptyVas. Júl. 28, 2013 8:12 am by Noel Wyard

Szószék, ami mindenkié

+27
Tim Harris
Claus Kroenen
Serena Leila Trevianso
Sylvia Sawyer
Izabo
Remus
Lara Houdson
Arabella Valdez
Alexandra Demostatis
Roy, a hatalmas
Jassie Sky
Rendező
Leonard Broderick
Charis Doyle
Miranna Luna
Bill Denton Jr.
Rose White
Noel Wyard
Joanna Bellini
Tom Hyde
Jeremy Pratt
Folami Monfort
Kaya Eaglethill
Jose Tomson
Caecus Nemo
Végzet
Titoknok
31 posters

7 / 44 oldal Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 25 ... 44  Next

Go down

Szószék, ami mindenkié - Page 7 Empty Re: Szószék, ami mindenkié

Témanyitás  Folami Monfort Hétf. Május 14, 2012 7:08 pm

Dehogy telt:D minimum a 4-5 fő. Sanjna mostanában nem akkora nagy az aktívak száma, hogy félnem kellene 15-20 jelentkezőtől Sad
Folami Monfort
Folami Monfort
Ordas
Ordas

Hozzászólások száma : 115

Vissza az elejére Go down

Témanyitás  Leonard Broderick Hétf. Május 14, 2012 7:10 pm

Ezt én is sajnálom, főleg, hogy most épp itt van nagy kedvem játszani. Smile Örülnék, ha többen lennénk. Smile
Leonard Broderick
Leonard Broderick
Podeszta
Podeszta

Hozzászólások száma : 75

Témanyitás  Folami Monfort Hétf. Május 14, 2012 7:24 pm

Ha újra lesz élet, vissza fognak szivárogni az emberek:)
Folami Monfort
Folami Monfort
Ordas
Ordas

Témanyitás  Leonard Broderick Hétf. Május 14, 2012 7:27 pm

Remélem igazad lesz. Smile Én mindenesetre itt vagyok, négy karakterrel, lehet keresni, ha valakit nem zavar a lassú játék. Smile
Leonard Broderick
Leonard Broderick
Podeszta
Podeszta

Témanyitás  Folami Monfort Hétf. Május 14, 2012 7:34 pm

Én csak kettővel ugyebár, és hasonló tempóban Very Happy és még ködben, hogy neked ki a másik 3 Razz
Folami Monfort
Folami Monfort
Ordas
Ordas

Témanyitás  Leonard Broderick Hétf. Május 14, 2012 7:39 pm

Végre valaki, aki nem jött rá azonnal. Hát igen, mi még elég keveset játszottunk. Smile Roland Connor, Jeremy Pratt és Tom Hyde az a három, akit már áthoztam, és még költöztetésre vár néhány, de a lustaság nagy úr. Smile
Leonard Broderick
Leonard Broderick
Podeszta
Podeszta

Témanyitás  Folami Monfort Hétf. Május 14, 2012 7:46 pm

Hát nekem csak Rolandhoz volt szerencsém, hozzá is jó régen, és rövid játékok erejéig Very Happy
Folami Monfort
Folami Monfort
Ordas
Ordas

Témanyitás  Leonard Broderick Hétf. Május 14, 2012 7:52 pm

Igen, még emlékszel. Smile
Leonard Broderick
Leonard Broderick
Podeszta
Podeszta

Témanyitás  Folami Monfort Hétf. Május 14, 2012 8:03 pm

Persze, hogy emlékszek...játékokra még évekkel később is. Jó lenne, ha a tájékozódásom is ilyen jó lenne Very Happy de sajna eltévedek a falumban is Very Happy No de máre elköszönök...
Jó éjt Smile
Folami Monfort
Folami Monfort
Ordas
Ordas

Témanyitás  Leonard Broderick Hétf. Május 14, 2012 8:08 pm

Ugyan, né gimiben az iskola épületében is eltévedtem... Very Happy Jó éjt! Smile
Leonard Broderick
Leonard Broderick
Podeszta
Podeszta

Témanyitás  Caecus Nemo Kedd Május 15, 2012 12:31 pm

Elnézést, hogy én is így eltűntem, de az a gond, hogy nekem 1 hónap múlva vizsgáim lesznek, szóval most nem vállalnék be többet a 2 megkezdett játékomnál itt. Sad Csak gondoltam ezt is jelzem felétek, mert amúgy nagyon szívesen játszanék (bár szerintem nincs igazán "értelmes" karim ehhez a kalandhoz). De kíváncsi vagyok, mit hoztok ki ebből a sztoriból, mert nagyon ígéretesen hangzik! Majd igyekszem követni benneteket. Smile
Caecus Nemo
Caecus Nemo
Aedilis
Aedilis

Hozzászólások száma : 215

Témanyitás  Folami Monfort Kedd Május 15, 2012 12:34 pm

Pedig kifejezetten érdekes lenne kijátszanod Caeus vérszívását mindenféle extra képesség nélkül. Akkor lenne csak elesett emberke...jellemfejlődés Very Happy De ha nincs idő, nincs...sajna ezzel sokszor vagyunk így:(
Folami Monfort
Folami Monfort
Ordas
Ordas

Témanyitás  Caecus Nemo Kedd Május 15, 2012 1:31 pm

Az tényleg érdekes lenne Caecus részéről. Very Happy De most bele is gondoltam abba, hogy egy Amerika-Párizs út alatt bizony meg kéne küzdeni azzal is, hogy szokatlanul gyorsan eltelik az éjszaka, eljön a nappal és meghal a vámpír. Very Happy Aztán meg jól szénné égne a beszűrődő fénytől. Very Happy De viccet félretéve, muszáj felhasználnom a játékra szánt plusz időmből most a tanulásra, tételkidolgozásra, mert még sehogy nem állok. :/ A megkezdett játékokba természetesen tudok írni továbbra is, szóval nem fogok azért teljesen felszívódni erre az időre. Smile
Caecus Nemo
Caecus Nemo
Aedilis
Aedilis

Témanyitás  Folami Monfort Kedd Május 15, 2012 2:02 pm

Mindent meg lehet oldani Very Happy Lefizeted a légikisasszonyt, h a wc-ben utazhass Twisted Evil

Tételekhez sok sikert:) ha végeztél majd küldd el nekem is Very Happy
Folami Monfort
Folami Monfort
Ordas
Ordas

Témanyitás  Jose Tomson Szer. Május 23, 2012 6:14 am

Dam, végleg feladtad? Sad
Jose Tomson
Jose Tomson
Vérbáb
Vérbáb

Hozzászólások száma : 651

Témanyitás  Végzet Szer. Május 23, 2012 3:45 pm

Véglegesen semmiképp... Wink
Végzet
Végzet
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 618

https://csontkronikak.hungarianforum.com

Témanyitás  Végzet Szer. Május 23, 2012 4:26 pm

Hmmm... Sziasztok! Smile

Egy ideje, úgy az elmúlt egy-két hónap során agyalgattam picit az oldallal kapcsolatban. Arra jöttem rá, hogy változtatni kéne egy-két dolgon. Többek közt azért is mert jelenleg ennyi karakterrel nem birok egyedül, de még, ha a nap 24 órájából 26-ot szerepjátékoznék és a gép előtt görnyednék akkor sem lennék képes vinni tisztességesen az oldalt.- Persze most lehet engem kövezni, hogy inkább sehogyan sem tettem, de vártam... hiába. - Emellett pedig családommal is kéne lennem meg dolgozom is sorolhatnám. No meg persze itt a jó idő és a kedvenc könyvem is a polcon vár, sőt terveket forralgatok, de ez már tényleg nem ide.

A lényeg, amit mondani szerettem volna, megosztani veletek és a véleményetek kérni, az az, hogy változtatnék az oldal szabályzatának némely pontján. Leginkább a faji vezetőkkel kapcsolatosan. Legyen az fő-fő vagy egyéb beosztás. Szeretném, ha könnyebben, sokkal könnyebben elérhetőek lennének számotokra, karaktereitek számára ezek a posztok, méghozzá pályázós vagy egyéb módon. Ez még nem teljesen kiforrt még, de számomra ez a legtetszetősebb. Viszont épp evvel kapcsolatban szeretném a véleményetek hallani. Egyáltalán lenne ilyenre igény? Ha igen azt hogyan és a többi és a többi. Szóval várok ám javaslatokat, ötleteket dögivel. Ne kíméljetek!

Üdv: Dam
Végzet
Végzet
Admin
Admin

Témanyitás  Folami Monfort Szer. Május 23, 2012 8:33 pm

Nem tarom rossz ötlenek, és mivel jó közösségnek találtam ezt az oldalt eddig, netán meg is pályáznék egy posztot, másrészt viszont amit ehhez hozzáfáznék, az annyi lenne, hogy a pozíciók felelősséggel, szervezési, oldalreklámozási feladatokkal is együtt járhatnak, ami konfliktusokhoz vezetnek, így kérdésem lenne, hogy milyen szinten gondoltad azt, hogy beszálljunk az oldal életébe.

Konfliktusokat saját bőrömön tapasztaltam, azért szeretem ezt az oldalt, mert határozottan kettős szereposztásban vezettek, de tudom, hogy ez ha jól akarja csinálni az ember, minimum 2-3 óra/nap, ami család mellett lehetetlen. Arra akarok kilyukadni, hogy jó a pályázat, de azt is nézni kell, kivel tudsz/tudtok együtt dolgozni:)
Folami Monfort
Folami Monfort
Ordas
Ordas

Témanyitás  Jose Tomson Csüt. Május 24, 2012 9:55 am

hát én is patronálok változásokat. A vezetői karakterek pályáztatása is jó ötlet, hiszen akkor jobban lehetne alakítani a szálakat, és én azt is jó néven venném, ha több lehetőség lenne arra, hogy a saját fajú karakterek megismerjék egymás (szagról, vagy érzésből, akármiből), amit már itt többen is hiányoltak. Talán több lehetőség lenne egymás ellen akár harcolni is, ahol nem botlanak emberekbe, vagy hasonlók.
Jose Tomson
Jose Tomson
Vérbáb
Vérbáb

Hozzászólások száma : 651

Témanyitás  Végzet Csüt. Május 24, 2012 4:15 pm

Először is Folami hozzászólására reagálnék és akkor egyúttal korrigálnék is. Bocsi, ha félreérthető voltam, én perpill csak a faji vezetők megpályázásának a lehetőségét dobtam fel. Nem pedig az oldal és annak háttérmunkálataira. Avval igyekszem megbirkózni. Wink

José felvetésére csak annyit, hogy egyelőre ezt a szag meg egyéb fajfelismerős dolgot félretenném, de nem tartom kizártnak, hogy meggondolom. Nem tartom egyébként rossz ötletnek viszont elég sok hátulütője is lehetne, ha ez bekerülne a játékba is. Gondolj csak bele, egy bőreváltó és egy vempájör találkoznak valami zsúfolt helyen és lelepleződnek egymás előtt. Vajon mennyi az esélye, hogy képesek visszafogni magukat és nem ugranak egymás torkának, hogy széttépjék egymást, evvel pedig le is lepleződnének ugyebár. De ígérem elgondolkodom a lehetőségen.

Köszönöm az eddigi hozzászólásokat a témában.
Végzet
Végzet
Admin
Admin

Témanyitás  Leonard Broderick Csüt. Május 24, 2012 7:35 pm

Nekem nincsenek sajnos ilyen okos ötleteim. Ha úgy gondoljátok, vagy gondolod, Dam, nem tudom, Titoknok urunk mikor tér vissza, szóval ha úgy gondolod, esetleg rám bíznál valamit, szívesen elvállalom. Nagy hirtelen Tom Hyde-ot tudnám felajánlani, mint a nyughatatlanok esetleges vezérét, arra az esetre, ha lesznek még nyughatatlanok, mert most tudtommal nincsenek. Smile Szóval ha segítség kell ebben, amit kiírtál, nagyon szívesen segítek, ha tudok.
Leonard Broderick
Leonard Broderick
Podeszta
Podeszta

Témanyitás  Rose White Pént. Május 25, 2012 10:43 am

Én is szívesen pályázok meg egy karaktert, részemről maradnék a farkasoknál, de ott ugyebár megvan a vezető karakter, akit ti irányíttok. Nos én szívesen írnék egy olyan pályázatot, amiben azt céloznám meg, hogyan vinném tovább Claust, ha erre is mód lenne. Azt is el tudnám képzelni, hogy egy Claushoz kísértetiesen hasonlókarakteremmel lépjek fel pályázóként, de ezek olyan részletkérdések, amikhez kellene az, hogy milyen részletességgel szeretnéd kiírni a pályázatokat Smile

José felvetésével kapcsolatosan annyi lenne részemről, hogy ő saját faj megismerését említette, nem más fajokat, bár szerintem azt is meg lehetne ismerni, mert az a szabály, hogy nem lehet lelepleződni halandók előtt, visszafogna mindenkit. Lényegében azok a karakterek, akik így vagy úgy már tudnak egymásról, már eddig is játszhattak volna olyat ki, hogy város közepén fajulnak el a dolgok, de nem tették tudtommal Smile

Amit szorgalmaznék én az pl az újság.... a Stormhaven Harald. kellene bele valami, mert így elég üres...lehetne rovatokat összehozni, és hogy ne egy emberre nehezedjen, kiosztani a rovatokat. Te koordinálnád Dam, hogy mi jelenhet meg, és mi nem, vagy adsz egy némi infót, vagy kijelölsz egy riportalanyt, mi meg írunk, ha neked nincs időd rá...vélemény?
Rose White
Rose White
Vérbáb
Vérbáb

Hozzászólások száma : 286

Témanyitás  Caecus Nemo Pént. Május 25, 2012 4:24 pm

No akkor én is beszállok az ötletbörzébe. Smile Jómagam Caecussal szívesen töltenék be valamilyen vámpír elöljárói posztot, értelemszerűen olyat, ami illik a személyéhez. Titoknokkal elkezdtük ugyan azt a küldit egy ranglépésért, de sajnos az megrekedt. Sad
Illetve van még Osvald, a nyughatatlanom, bár ő nem valami aktív és eléggé csak 1 helyszín körül forognak a mindennapjai, de őt is aktivizálhatom jobban is. Berenicével azóta nem regisztráltam be, mert úgysem tolongtak itt a koboldok és valahogy nem volt mostanában kedvem hozzá, de természetesen őt is be tudom hozni újra a játékba, ha igény lenne rá. Jameelah meg csak az urával együtt érdekes, vele egyszer nem játszottam még, de ezzel mindenképpen megvárnám Rashid kalifát, ha visszatér, ha nem. Igazándiból bőven elég nekem most Caecus és Osvald, mint aktív karakterek.

A fajfelismerős dologról már nem is tudom mit mondjak, mert eleinte én is hiányoltam, de mostanra nem okoz gondot nekem így játszani, habár az tényleg egy enyhe segítség lenne, ha az azonos fajúak felismerhetnék egymást. Mint ahogy azt anno véletlenül (hibásan) tette Tom Hyde és Osvaldom.

Az újságra egyenlőre nincs ötletem, hogy azt hogyan lehetne aktívan összekapcsolni a játéktérrel, nyilvánvalóan van benne sok potenciál, de sajnos ahhoz túl kevesen vagyunk, hogy ki tudjuk játszani mondjuk azt, hogy a hírekben megemlítenek egy rejtélyes gyilkosságot, fesztivált, vagy hasonlót.

Caecus Nemo
Caecus Nemo
Aedilis
Aedilis

Témanyitás  Kaya Eaglethill Pént. Május 25, 2012 7:45 pm

Halihó mindenkinek!

Egyelőre vizsgák és egyebek miatt nem tudok aktívan részt venni az oldal életében, mint ahogy az minden bizonnyal fel is tűnhetett, de azért néha benézegetek. A kérdéssel kapcsolatban csak annyit mondhatok, hogy nagy valószínűséggel én az egyre kevesebb szabadidőre hivatkozva nem jelentkeznék posztra, de ha a szükség miatt kellene és megfelelne valamelyik karim ilyen feladatkör ellátására, természetesen megtisztelne a dolog és megtennék minden tőlem telhetőt az ügy érdekében. Őszintén szólva a párducom és a szirénem eredendően rangmegpályázós karinak szántam, azon kívül van még két halandóm, egy állítólagos kiválasztott kapunyitogatós, meg egy olyan, akiből ha valamilyen úton módon lehetséges lenne, szeretnék vámpírt faragni, esetleg akkor vele is lehetne kezdeni vmit. Szóval a lényeg, ha kellek valakinek vmire //júliusra végzek a vizsgákkal Sad //, PM Kayának, egyébként viszont csendes jelenlétben eltengődöm.
Kaya Eaglethill
Kaya Eaglethill
Halandó
Halandó

Hozzászólások száma : 19

Témanyitás  Leonard Broderick Pént. Május 25, 2012 8:50 pm

Végül is kis rásegítéssel csak támadt egy gondolatom. Kicsit merész, és szavazzatok le, vagy Dam, koppints a fejemre, ha sok, de arra gondoltam(unk egy kedves játékostárssal) hogy esetleg a vámpírokon lehetne egy icipicit alakítani. Az a koncepció, hogy jók ők úgy, ahogy vannak, de például én tervezgetek egy idősebbecskét egy ideje, és most támadt vele kapcsolatban egy jó ötletem is. Csakhogy hirtelen falakba ütköztem, mert amire az ötlet épült, olyat a mi vámpírjaink nem csinálnak. Tehát az volna az ötlet, hogy ne kerteljek annyit, hogy lehetséges volna-e a vámpíroknak egyetlen érzést mégis adni, mégpedig a szexuális vágy érzését? Értem, hogy halottak, de a hatalom és a vér mellett ez mint mozgatórugó szerintem használható lenne, és valamennyire meg is könnyítené a faj kijátszását, én például nem nagyon mertem még nekiállni, mert nekem kimondottan nehéznek tűnt így, ebben a formában játszani.

Ami pedig a felismerést illeti, legalább fajon belül, én támogatom.
Leonard Broderick
Leonard Broderick
Podeszta
Podeszta

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

7 / 44 oldal Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 25 ... 44  Next

Vissza az elejére

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.