Mára ez jutott tőlem, nektek:
"Gonoszság és jóság különös testvérek, gyakorta felcserélik egymás gúnyáját, hogy megtréfálják az amúgy is elvakultakat."
Horváth GyörgyBelépés
Legutóbbi témák
Szószék, ami mindenkié
+27
Tim Harris
Claus Kroenen
Serena Leila Trevianso
Sylvia Sawyer
Izabo
Remus
Lara Houdson
Arabella Valdez
Alexandra Demostatis
Roy, a hatalmas
Jassie Sky
Rendező
Leonard Broderick
Charis Doyle
Miranna Luna
Bill Denton Jr.
Rose White
Noel Wyard
Joanna Bellini
Tom Hyde
Jeremy Pratt
Folami Monfort
Kaya Eaglethill
Jose Tomson
Caecus Nemo
Végzet
Titoknok
31 posters
25 / 44 oldal
25 / 44 oldal • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 34 ... 44
Re: Szószék, ami mindenkié
Hajjaj, nem tudtam, hogy ebből egyszer itt ekkora vita lesz. :S José, én nagyon sajnálom, hogy így döntöttél, én is elég lassú lettem az elmúlt hónapokban, mert van, amikor teljesen máshol járnak a gondolataim és csak hülyeségeket, meg száraz, unalmas dolgokat írok ki magamból. De azért remélem ennek ellenére a másik oldalon fogsz még játszani velem.
Roy, amúgy azért írtam ide azt, hogy továbbhaladtam a válaszod nélkül, mert már meg lettem sürgetve, hogy írjak. Akkor először írtam neked egy pm-et a falról. Aztán láttam, hogy fel-fel lépegettél, mégsem válaszoltál a pm-re, így aztán meg lett szavazva, hogy írjak valamit, ami nem hágja át teljesen a te elképzeléseidet a képességedről. Mivel nem kaptam választ tőled, azért írtam ide, mert gondoltam akkor mindegy, hova írok. De részemről lezártnak tekintem ezt a dolgot és amúgy köszi a választ (még ha megkésve is), továbbítottam a soron következő válaszírónak.
Roy, amúgy azért írtam ide azt, hogy továbbhaladtam a válaszod nélkül, mert már meg lettem sürgetve, hogy írjak. Akkor először írtam neked egy pm-et a falról. Aztán láttam, hogy fel-fel lépegettél, mégsem válaszoltál a pm-re, így aztán meg lett szavazva, hogy írjak valamit, ami nem hágja át teljesen a te elképzeléseidet a képességedről. Mivel nem kaptam választ tőled, azért írtam ide, mert gondoltam akkor mindegy, hova írok. De részemről lezártnak tekintem ezt a dolgot és amúgy köszi a választ (még ha megkésve is), továbbítottam a soron következő válaszírónak.
Caecus Nemo- Aedilis
- Hozzászólások száma : 215
Caecus, persze, hogy játszom veled a másik oldalon és itt is befejezem a játékot, hisz nem haragszom senkire
Egyébként még csak annyit az én türelmetlenkedésemre, hogy ha valaki azt írja egy folyamatban lévő játék közben, hogy figyú én most magam alatt vagyok, nincs ihletem, vagy elutazom, akkor én szívesen várok rá, amennyit kell, de ha csak szimplán nem válaszol egy játék közben 4-5-8 napig, akkor, azért hadd kérdezzek már rá, hogy mi a búbánat van? Azért arra csak van ideje már ihlet nélkül is valakinek, hogy leírjon egy mondatot a partnerének, nem? Vagy ezt is rosszul látom és bennem van a hiba?
Egyébként még csak annyit az én türelmetlenkedésemre, hogy ha valaki azt írja egy folyamatban lévő játék közben, hogy figyú én most magam alatt vagyok, nincs ihletem, vagy elutazom, akkor én szívesen várok rá, amennyit kell, de ha csak szimplán nem válaszol egy játék közben 4-5-8 napig, akkor, azért hadd kérdezzek már rá, hogy mi a búbánat van? Azért arra csak van ideje már ihlet nélkül is valakinek, hogy leírjon egy mondatot a partnerének, nem? Vagy ezt is rosszul látom és bennem van a hiba?
Jose Tomson- Vérbáb
- Hozzászólások száma : 651
... és akkor most érkezett el az a pillanat, hogy lezárom a vitafórumot és megkérlek benneteket, hogy privát üzenetben folytassátok az eszmecserét, különben harapok.
Köszönöm előre is.
Dam voltam.
Köszönöm előre is.
Dam voltam.
Vendég- Vendég
Kortney Blanche Swanson írta:... és akkor most érkezett el az a pillanat, hogy lezárom a vitafórumot és megkérlek benneteket, hogy privát üzenetben folytassátok az eszmecserét, különben harapok.
Köszönöm előre is.
Dam voltam.
Amikor hangulatba jövünk, lezárod a flame-t? Pedig már pont kezdtünk igazán nyáladzani Joseval. Ez nem ér...
Roy, a hatalmas- Szellemlord
- Hozzászólások száma : 133
Nem szeretem a nyálas dolgokat, főleg, ha nekem kell utána takarítani. Szóval ez van.
Felmossuk egymással. Majd kondizok, hogy menjen.Damayanti írta:Nem szeretem a nyálas dolgokat, főleg, ha nekem kell utána takarítani. Szóval ez van.
Nincs gyufa, a nyál úgyis eloltaná.Damayanti írta:Ne húzd ki a gyufát!
Akkor nem kapsz. Úgyis csak felgyújtaná a csuhádat.Damayanti írta:Az enyémet nem.
Baziliszkuszpisivel van kezelve??Damayanti írta:Ne féltsd a csuhámat. Tűz és nyálálló.
Caecus, Remus, Jose, este írok nektek. Nap közben odamenős, egymást látós szerepjáték lesz. És éééén meséééleeek, jippíí! Aztán jövök, és jól írok a szoborparkba.
Élő szerepre én nem mernék vállalkozni:) Max mint megfigyelő.
Rose White- Vérbáb
- Hozzászólások száma : 286
Hidd el, nem lennél képes felfogni hatalmam eme apró darabját sem.Roy, a hatalmas írta:Baziliszkuszpisivel van kezelve??
Rose White írta:Élő szerepre én nem mernék vállalkozni:) Max mint megfigyelő.
Szerintem nem élő, hanem asztali a téma.
Damayanti írta:Szerintem nem élő, hanem asztali a téma.Rose White írta:Élő szerepre én nem mernék vállalkozni:) Max mint megfigyelő.
Szerintem arra gondolt, hogy élőben látja a játékostársait. Amúgy igen, ahogy Dam mondja, asztali szerepjátékot játszottunk. Élő szerepjáték az, amikor beöltözünk, és "el is játszuk" színészek módjára a történetet.
Azt a leborult szivarszellemet! Ugye, ahogy indián barátaim mondanák... Hát azt hiszem, sikerült kidőlnöm este. Bocsánatot kérek az elmaradt hozzászólásért, estére ígértem magam. Ha beértem munkába, megírom. De tényleg. Már tudom, hogy várjátok az írásom, úgyhogy nem akarok csalódást okozni.
Asztali, vagy élő, az én szemszögemből mindegy úgy nem tudnék játszani, hogy valaki ott ül velem szemben
Rose White- Vérbáb
Minden rossz szándék nélkül, mert nem akarok semmi vitát, de én most a szoborparkos játékból kiszállok. akit érdekel privát üzenetben elmondom miért:)
Rose White- Vérbáb
Rose White írta:Minden rossz szándék nélkül, mert nem akarok semmi vitát, de én most a szoborparkos játékból kiszállok. akit érdekel privát üzenetben elmondom miért:)
Pl engem érdekel.
Sziasztok!
Na szóval, aludtam egyet-kettőt a dologra, és baráti rábeszélés is történt, így el kell ismernem, hogy kicsit elhamarkodott és átgondolatlan dolog volt úgy döntenem, hogy elmegyek az oldalról, hiszen nagyon a szívemhez nőtt és a játékosok szintúgy.
Viszont amit leírtam azt továbbra is úgy gondolom, és ezért kövezzetek meg, ha még egyszer olyan játékba megyek bele, ahová valaki odaírja, hogy "lassú játék".
A nyüzsgésemet is visszafogom, de jelen leszek az oldalon, feltéve, hogy Dam még beenged és szóba áll belem.
A Szoborparkos játékot meg úgy gondolom ezek után nincs értelme folytatni, - tudtommal Caecus sem lesz egy darabig - így a magam részéről le is zárom.
Na szóval, aludtam egyet-kettőt a dologra, és baráti rábeszélés is történt, így el kell ismernem, hogy kicsit elhamarkodott és átgondolatlan dolog volt úgy döntenem, hogy elmegyek az oldalról, hiszen nagyon a szívemhez nőtt és a játékosok szintúgy.
Viszont amit leírtam azt továbbra is úgy gondolom, és ezért kövezzetek meg, ha még egyszer olyan játékba megyek bele, ahová valaki odaírja, hogy "lassú játék".
A nyüzsgésemet is visszafogom, de jelen leszek az oldalon, feltéve, hogy Dam még beenged és szóba áll belem.
A Szoborparkos játékot meg úgy gondolom ezek után nincs értelme folytatni, - tudtommal Caecus sem lesz egy darabig - így a magam részéről le is zárom.
Jose Tomson- Vérbáb
Jose Tomson írta:Sziasztok!
Először is örülök a rábeszélésnek és köszönöm a "titokzatos barátnak". Másrészt meg szó nem volt olyasmiről, hogy nem engedlek be vagy nem állok szóba veled. Jobb szeretem, ha a dolgokat megbeszéljük, kinek mi szúrja a szemét. Talán megoldást is találunk így rá. Legyen szó bármiről.
A szoborparkos játékhoz meg, bár nem vagyok benne, csak annyit fűznék hozzá, hogy aludjatok rá egyet és beszéljétek meg. Én bízom benne, hogy képesek vagytok közös nevezőre jutni.
Először is örülök a rábeszélésnek és köszönöm a "titokzatos barátnak". Smile Másrészt meg szó nem volt olyasmiről, hogy nem engedlek be vagy nem állok szóba veled. Jobb szeretem, ha a dolgokat megbeszéljük, kinek mi szúrja a szemét. Talán megoldást is találunk így rá. Legyen szó bármiről.
Köszönöm
A szoborparkos játékhoz meg, bár nem vagyok benne, csak annyit fűznék hozzá, hogy aludjatok rá egyet és beszéljétek meg. Én bízom benne, hogy képesek vagytok közös nevezőre jutni.
Azt hiszem talán, az már nagyon nyögvenyelős lenne mindenkinek.
Jose Tomson- Vérbáb
Jose Tomson írta:Azt hiszem talán, az már nagyon nyögvenyelős lenne mindenkinek.
Nekem nem. Viszont hogy minden nap írok, azt továbbra sem tudom garantálni, úgyhogy Jose, ahogy gondolod.
Jose Tomson írta:
Azt hiszem talán, az már nagyon nyögvenyelős lenne mindenkinek.
Akkor is, ha bedobom kedvenc vámpírhölgyünket?
Vendég- Vendég
Tudod Dam, hogy szeretek veled játszani, de nem engem kell elsősorban meggyőzni
Jose Tomson- Vérbáb
25 / 44 oldal • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 34 ... 44
25 / 44 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Csüt. Dec. 22, 2016 11:47 am by Roy, a hatalmas
» Trouble Life
Hétf. Feb. 10, 2014 9:03 am by Vendég
» White House Villa -Dolgozószoba
Vas. Dec. 08, 2013 3:09 pm by Remus
» Teniszpálya
Hétf. Nov. 04, 2013 2:03 pm by Jose Tomson
» Odú
Pént. Okt. 25, 2013 3:13 pm by Richard Carter
» Csontok Földje
Hétf. Szept. 23, 2013 5:39 pm by Folami Monfort
» EOF - Empire of Fantasy