Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mára ez jutott tőlem, nektek:
"Gonoszság és jóság különös testvérek, gyakorta felcserélik egymás gúnyáját, hogy megtréfálják az amúgy is elvakultakat." Horváth György
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Legutóbbi témák
» Szószék, ami mindenkié
Szószék, ami mindenkié - Page 24 EmptyCsüt. Dec. 22, 2016 11:47 am by Roy, a hatalmas

» Trouble Life
Szószék, ami mindenkié - Page 24 EmptyHétf. Feb. 10, 2014 9:03 am by Vendég

» White House Villa -Dolgozószoba
Szószék, ami mindenkié - Page 24 EmptyVas. Dec. 08, 2013 3:09 pm by Remus

» Teniszpálya
Szószék, ami mindenkié - Page 24 EmptyHétf. Nov. 04, 2013 2:03 pm by Jose Tomson

» Odú
Szószék, ami mindenkié - Page 24 EmptyPént. Okt. 25, 2013 3:13 pm by Richard Carter

» Csontok Földje
Szószék, ami mindenkié - Page 24 EmptyHétf. Szept. 23, 2013 5:39 pm by Folami Monfort

» EOF - Empire of Fantasy
Szószék, ami mindenkié - Page 24 EmptyPént. Szept. 06, 2013 7:21 pm by Vendég

» John Paul Jones Street 17. - Rose White
Szószék, ami mindenkié - Page 24 EmptyKedd Júl. 30, 2013 3:45 pm by Jose Tomson

» John Paul Jones Street 11. - Noel Wyard
Szószék, ami mindenkié - Page 24 EmptyVas. Júl. 28, 2013 8:12 am by Noel Wyard

Szószék, ami mindenkié

+27
Tim Harris
Claus Kroenen
Serena Leila Trevianso
Sylvia Sawyer
Izabo
Remus
Lara Houdson
Arabella Valdez
Alexandra Demostatis
Roy, a hatalmas
Jassie Sky
Rendező
Leonard Broderick
Charis Doyle
Miranna Luna
Bill Denton Jr.
Rose White
Noel Wyard
Joanna Bellini
Tom Hyde
Jeremy Pratt
Folami Monfort
Kaya Eaglethill
Jose Tomson
Caecus Nemo
Végzet
Titoknok
31 posters

24 / 44 oldal Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 34 ... 44  Next

Go down

Szószék, ami mindenkié - Page 24 Empty Re: Szószék, ami mindenkié

Témanyitás  Végzet Hétf. Szept. 17, 2012 5:22 pm

Visszatért a kedvenc nagymacskánk Smile Nyáúúú pirat
Végzet
Végzet
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 618

https://csontkronikak.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Témanyitás  Jose Tomson Hétf. Szept. 17, 2012 6:03 pm

szia Syl! Very Happy
Jose Tomson
Jose Tomson
Vérbáb
Vérbáb

Hozzászólások száma : 651

Témanyitás  Sylvia Sawyer Hétf. Szept. 17, 2012 6:10 pm

*dorombol*

Ha kedvességre, bájra, rakott kis szoknyára, matrózblúzra, csilingelő nevetésre és jó modorra vágysz...
Akkor nem rám vársz, mint játékostárs Very Happy

De minden merész ifjú, vagy aggastyán bolonddal szíves örömest letolok egy, avagy pár menetet, tarifát pedig nem számolok fel Wink Very Happy Tolongani nem ér, a játék érkezési sorrendben történik :3

Szia Jose ^^
Sylvia Sawyer
Sylvia Sawyer
Halandó
Halandó

Hozzászólások száma : 15

Témanyitás  Jose Tomson Hétf. Szept. 17, 2012 6:19 pm

Én már meg sem merek szólalni, mert minden játékom beáll, így félek elkezdeni, mert valami átok ül rajtam és egy napon belül te is eltűnsz What a Face Very Happy
Jose Tomson
Jose Tomson
Vérbáb
Vérbáb

Témanyitás  Jose Tomson Hétf. Szept. 17, 2012 6:20 pm

De biztos az én készülékemben van a hiba Very Happy
Jose Tomson
Jose Tomson
Vérbáb
Vérbáb

Témanyitás  Végzet Hétf. Szept. 17, 2012 6:56 pm

Sylvia Sawyer írta:*dorombol*

Ha kedvességre, bájra, rakott kis szoknyára, matrózblúzra, csilingelő nevetésre és jó modorra vágysz...
Akkor nem rám vársz, mint játékostárs Very Happy

De minden merész ifjú, vagy aggastyán bolonddal szíves örömest letolok egy, avagy pár menetet, tarifát pedig nem számolok fel Wink Very Happy Tolongani nem ér, a játék érkezési sorrendben történik :3

Szia Jose ^^

Én tudnék neked vinni egy random karit, - akinek lehet, hogy örülnél Wink - ha szeretnéd, viszont nem vagyogatok játék terén mostanság valami hű...hű...hűűű de aktív. Ja és még vagy legalább ezer felé lógok, amit - tudom - ideje lenne már pótolni. Embarassed

... és Jose! Türelem... tornaterem Smile
Végzet
Végzet
Admin
Admin

Témanyitás  Sylvia Sawyer Hétf. Szept. 17, 2012 7:27 pm

Dam, hozd, hozd, hozd! Nekem is még úgyis vissza kell zökkennem Syl karaktervilágába, ahhoz pedig idő kell és lelkiállapot,szóval nem lesz probléma Very Happy

Cicc *.*
Sylvia Sawyer
Sylvia Sawyer
Halandó
Halandó

Témanyitás  Végzet Hétf. Szept. 17, 2012 7:37 pm

Oksas. Akkor viszek egy kellően szadizható férfiembert, visszazökkentendő. Wink Többeknek már ismerős lehet kis kalandomból (asszem neked is Syl) Very Happy
Szószék, ami mindenkié - Page 24 Damondbvflbo_www.kepfeltoltes.hu_

*grrrrrhh*
Végzet
Végzet
Admin
Admin

Témanyitás  Sylvia Sawyer Hétf. Szept. 17, 2012 8:42 pm

Igen nekem is ismerős, habár nekem máshonnan Wink

Mmm, finom falat, előre élvezem Very Happy
Sylvia Sawyer
Sylvia Sawyer
Halandó
Halandó

Témanyitás  Caecus Nemo Hétf. Szept. 17, 2012 9:49 pm

Na akkor megint egy összegző posztot írok ide. Very Happy
Előszöris üdv újra Syl! Nekem sajnos nincs olyan repertoárom, ami Sylnek megfelelő lenne a kéjelgéseihez, kac-kac. Very Happy Caecus ráadásul leginkább pedofil, a prostiktól meg kifejezetten undorodik. Razz

Dam: a "türelem, tornaterem" az egyik kedvenc mondásom, örülök, hogy más is ismeri Evetke ezen elszólását a régi Besenyő család epizódok valamelyikéből. ;D
Ja és ez a pacák nekem is máshonnan ismerős, szerintem ugyanonnan, ahonnan Syl-nek is. Razz

Illetve bocsi Roy, hogy nem vártam meg a válaszod a pm-emre. De ezért továbbra is várom a választ, hátha Remust még ki tudom vele segíteni. Razz
Caecus Nemo
Caecus Nemo
Aedilis
Aedilis

Hozzászólások száma : 215

Témanyitás  Jose Tomson Kedd Szept. 18, 2012 4:45 pm

Izabo kedves, számíthatok a közeljövőben egy reagra tőled? Rolling Eyes Vagy zárjunk?
Jose Tomson
Jose Tomson
Vérbáb
Vérbáb

Témanyitás  Roy, a hatalmas Csüt. Szept. 20, 2012 11:17 am

Jose Tomson írta:Izabo kedves, számíthatok a közeljövőben egy reagra tőled? Rolling Eyes Vagy zárjunk?
Jose, gyermekem, neked bizony sajtkukac van a seggedben. Egy egész raj. Smile

Caecus:
Írtam én választ, valamikor a napokban. Pm-ben hamarabb megkaptam volna, hogy "bocs, írok már, mert nem várlak meg".

Sylvia:
Üdvözlet! Még nem játszottunk, de játszhatunk, ha úgy alakul. Szerintem pont megfelelő múzsája lehetsz Roynak. Smile

Dam:
Megnézem az újításokat, ahogy lesz egy kis időm. Csak még előbb írnom kell a T2-nek. Már kíváncsi vagyok, mit ötöltél ki. Wink

Gyerekek:
Játék szervezésére használjuk a "Játék, játék, játék" topicot, ha már van ilyen...
Roy, a hatalmas
Roy, a hatalmas
Szellemlord
Szellemlord

Hozzászólások száma : 133

Témanyitás  Jose Tomson Csüt. Szept. 20, 2012 12:19 pm

Bocs Roy, hogy 5 nap után meg mertem kérdezni a játékos partneremet, hogy várhatok-e válaszra, mikor minden nap fent látom az oldalon. Majd máskor pm-ben teszem meg, hogy ne okozzak szívfájdalmat senkinek, csak az a baj, hogy azt sem olvassák a kedves játékosok. Wink
Egyébként, ha IZABO-nak problémája van azzal, hogy rákérdeztem, állok rendelkezésére pm-ben bármikor. Very Happy

Rose, ha fent jársz, írj már rám skype-on légy szíves Smile
Jose Tomson
Jose Tomson
Vérbáb
Vérbáb

Témanyitás  Roy, a hatalmas Csüt. Szept. 20, 2012 1:07 pm

Jose Tomson írta:Bocs Roy, hogy 5 nap után meg mertem kérdezni a játékos partneremet, hogy várhatok-e válaszra, mikor minden nap fent látom az oldalon. Majd máskor pm-ben teszem meg, hogy ne okozzak szívfájdalmat senkinek, csak az a baj, hogy azt sem olvassák a kedves játékosok. Wink
Nem szívfájdalmat okozol Fiacskám, csak fejfájást. Very Happy Direkt minden játékom előtt megkérdem, hogy nem baj-e, ha szép nyugodtan - lassan! - haladunk. Te meg cibálod a nadrágom, hogy "hééééé, anyúúúú, cukrooot!", pedig még magasabb is lehetsz nálam. Razz Amúgy meg nabumm, nekem pont mondták, hogy itt nem ilyen véresszájú "ííírjáááámáááá" játékosok vannak. Én meg mondtammá', hogy inkább írok jót, ami tetszik az olvasóknak, mint hogy sokat írjak.
Nota bene: Ezért is nem értek egyet a hozzászólás alapú fejlődéssel.

De ha akarja valaki, én szívesen flame-elek (Flém Elek) - Dam nagy örömére -, aztán lehet egymást dobálni kakival. Very Happy
Roy, a hatalmas
Roy, a hatalmas
Szellemlord
Szellemlord

Témanyitás  Végzet Csüt. Szept. 20, 2012 2:25 pm

No elérkezett az idő, hogy én is közbeszóljak. Csigalom és nyugavér, kedves Jose és Roy! A hosszú élet ritka. Hogy hasonló és egyéb közhelyekkel éljek.
Mindenkinek megvan a maga elfoglaltsága, magánéleti, meló és egyéb dolgok. Vagy csak egyszerűen nincs ihlet. Ne legyünk már türelmetlenek egymással. Szerintem mindenki tisztában van avval, hogy hová és kinek tartozik reaggal. Igen, én is. Razz
Szóval ne fájdítsuk egymás fejét.

Köszönöm.

Végzet
Végzet
Admin
Admin

Témanyitás  Jose Tomson Csüt. Szept. 20, 2012 3:34 pm

Oké, rendben, felfogtam, hogy itt a heti reag is gyorsnak számít, de akkor én rossz helyen járok és nem is zavarok többet, bár aki frpg oldalon játszani akar, nem hiszem, hogy erre számít hosszú távon Dam.
Nem tudom ki, hogyan szokott játék oldalakat keresgélni, de én pl, megnézem, hogy mikoriak az utolsó hozzászólások, stb. és, ha nincs nagyon élet, akkor már állok is tovább. Így ne számíts túl sok jelentkezőre, ha ez követendő példa.
Én nem türelmetlen vagyok szerintem 3-4-5 napos szünet után, csak játszani szeretnék, csupán azt, amiért regeltem annak idején ezen az oldalon.
De ez volt az utolsó, hogy írtam ide ezzel kapcsolatban, ismétlem megértettem amit írtatok, így értelmetlen lenne máskor olyannal játszanom, akinek ez nem fér bele az idejébe.
Habár változatlanul nem tudom, hogy Izabo nevében miért Roy ír, hacsak nem az ő karija, amiről viszont nem tudok, és emlékeim szerint Izabo nem szólt, hogy lassú (hetente írandó) játékot szeretne, de ha így volt, akkor én kérek elnézést.
És félreértés ne essék, én senkit nem szeretnék megbántani, nem is ez az írásom célja, csak a véleményemet írtam le, de mint mondtam befejeztem és tanultam az esetből.
Jose Tomson
Jose Tomson
Vérbáb
Vérbáb

Témanyitás  Roy, a hatalmas Csüt. Szept. 20, 2012 3:37 pm

Habár változatlanul nem tudom, hogy Izabo nevében miért Roy ír, hacsak nem az ő karija, amiről viszont nem tudok, és emlékeim szerint Izabo nem szólt, hogy lassú (hetente írandó) játékot szeretne, de ha így volt, akkor én kérek elnézést.
Megszólítva éreztem magam - szerintem még 1-2 oldallal korábban áldalad írott hozzászólás alapján talán, csak most nincs nagyon kapacitásom visszalapozni -, nem akartam senki nevében írni.
Roy, a hatalmas
Roy, a hatalmas
Szellemlord
Szellemlord

Témanyitás  Jose Tomson Csüt. Szept. 20, 2012 3:41 pm

"Izabo kedves, számíthatok a közeljövőben egy reagra tőled? Smile Vagy zárjunk?"

kérdésre, nem igazán értem, miért te érezted megszólítva magad. scratch

Biztos, nem voltam elég egyértelmű. Very Happy
Jose Tomson
Jose Tomson
Vérbáb
Vérbáb

Témanyitás  Roy, a hatalmas Csüt. Szept. 20, 2012 3:43 pm

Jose Tomson írta:"Izabo kedves, számíthatok a közeljövőben egy reagra tőled? Smile Vagy zárjunk?"

kérdésre, nem igazán értem, miért te érezted megszólítva magad. scratch

Biztos, nem voltam elég egyértelmű. Very Happy

Megszólítva éreztem magam - szerintem még 1-2 oldallal korábban általad írott hozzászólás alapján talán, csak most nincs nagyon kapacitásom visszalapozni -, nem akartam senki nevében írni.
Roy, a hatalmas
Roy, a hatalmas
Szellemlord
Szellemlord

Témanyitás  Végzet Csüt. Szept. 20, 2012 3:50 pm

Nyílván nekem is kedvemre valóbb lenne, ha pörgösebbek lennének a játékok. Elvégre annó ezért született meg az oldal, ahogy te is mondtad, hogy játsszunk rajta. DE, ha jól emlékszem múltkoriban épp te mondtad, hogy kevesen vagyunk. Így van sajna és épp ezen dolgozom – és nem játszom vagy alig -, hogy megpróbáljak változtatni. Viszont az ehhez és hasonló viták, türelmetlen hozzászólások nem ezt fogják elősegíteni.

Egyébként Roy erre gondolt. A’sszem.

Jose Tomson írta:És Roy, igazad van, bocs Smile, többet nem fordul elő ígérem Wink
Végzet
Végzet
Admin
Admin

Témanyitás  Jose Tomson Csüt. Szept. 20, 2012 3:59 pm

Rendben Dam, elismerem én egy pörgős játékos vagyok, és nekem nem fekszik ez a semmit tevés, de azt hiszem talán szerénytelenül állíthatom, az egyik, amivel mindig fel tudtam rázni kicsit a társaságot, amikor még ennyire sem ment jól.
De azt hiszem ezzel magamra maradtam és nekem ez így nem megy. Sad
Nem hiszem, hogy ezek után nagy veszteség lesz az oldalnak, ha én is csak ritkán látogatok fel.
Sok sikert, majd drukkolok, hogy összejöjjön Dam, csak ezért nem adom fel teljesen. Smile
Jose Tomson
Jose Tomson
Vérbáb
Vérbáb

Témanyitás  Végzet Csüt. Szept. 20, 2012 4:12 pm

Ebben tökéletesen igazad van, hogy néha jól jön egy kis pofon, hogy felébredjünk, magunkhoz térjünk a punnyadásból és itt a néha az, amit kihangsúlyoznék. Ha időnk, energiánk és ihletünk van hozzá szerintem mindannyian írunk mindenféle egyéb ráhatás nélkül. Ha meg nem, akkor azt nem lehet erőltetni, sürgetni stb.

Sajnálom, hogy így gondolod és ez lett a vita vége. Remélem megváltozik a véleményed majd, ahogy az enyém is megváltozott az oldal kapcsán. Wink

Végzet
Végzet
Admin
Admin

Témanyitás  Jose Tomson Csüt. Szept. 20, 2012 4:24 pm

ez még leírom, aztán tényleg eldugulok. Very Happy

Dam az a baj, hogyha a felé tendálunk, hogy ez egy olyan oldal legyen, ahol mindenki akkor ír, amikor épp kedve, vagy hangulata van hozzá, nem érdekelve, hogy ezzel mások játékát is befolyásolja, akkor soha nem lesz egy népszerű, pörgős oldal, hanem olyan, hogy: hát felnézek, mert most van kedvem, írok egy kicsit, aztán megint letojom két hétig!
Ha valakinek hosszú napokig, vagy hetekig nincs kedve írni, már megbocsáss, de ne játsszon közösségi oldalon, ahol ez a lényeg. Az írjon novellát vagy regényt.
Én utálom, ha vissza kell olvasnom az utolsó regaomat, hogy tudjam miről van szó, mert már azt is elfelejtettem mit írtam.
De, természetesen úgy vezeted az oldalt, ahogy akarod, de ez így már nem az én világom. Smile Én is sajnálom, mert szerettem az oldalt, a világot és a karaktereimet és az itt lévő usereket is. De reménykedem, én is a fellendülésben. Smile
Jose Tomson
Jose Tomson
Vérbáb
Vérbáb

Témanyitás  Jose Tomson Csüt. Szept. 20, 2012 4:26 pm

ui: a játékaimat természetesen befejezem, senkit nem akarok megváratni vele Smile
Jose Tomson
Jose Tomson
Vérbáb
Vérbáb

Témanyitás  Roy, a hatalmas Csüt. Szept. 20, 2012 4:32 pm

Ha valakinek hosszú napokig, vagy hetekig nincs kedve írni, már megbocsáss, de ne játsszon közösségi oldalon, ahol ez a lényeg. Az írjon novellát vagy regényt.
Ha valaki nem tud várni, mikor a másik nem tud írni, nincs tekintettel a másik kedvére, ihletére, géphez nem jutására, vagy hogy nem mindenki tekinti kötelességének a játékot, sokkal inkább jól akarja érezni magát; ha valaki azt akarja, hogy akkor, ott és azonnal írhasson, amikor kedve tartja,
már megbocsáss, de ne játsszon közösségi oldalon
Az írjon novellát vagy regényt.
Very Happy

Csak hogy a másik oldalt is megnézzük. Smile
Roy, a hatalmas
Roy, a hatalmas
Szellemlord
Szellemlord

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

24 / 44 oldal Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 34 ... 44  Next

Vissza az elejére

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.