Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mára ez jutott tőlem, nektek:
"Gonoszság és jóság különös testvérek, gyakorta felcserélik egymás gúnyáját, hogy megtréfálják az amúgy is elvakultakat." Horváth György
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Legutóbbi témák
» Szószék, ami mindenkié
Szószék, ami mindenkié - Page 20 EmptyCsüt. Dec. 22, 2016 11:47 am by Roy, a hatalmas

» Trouble Life
Szószék, ami mindenkié - Page 20 EmptyHétf. Feb. 10, 2014 9:03 am by Vendég

» White House Villa -Dolgozószoba
Szószék, ami mindenkié - Page 20 EmptyVas. Dec. 08, 2013 3:09 pm by Remus

» Teniszpálya
Szószék, ami mindenkié - Page 20 EmptyHétf. Nov. 04, 2013 2:03 pm by Jose Tomson

» Odú
Szószék, ami mindenkié - Page 20 EmptyPént. Okt. 25, 2013 3:13 pm by Richard Carter

» Csontok Földje
Szószék, ami mindenkié - Page 20 EmptyHétf. Szept. 23, 2013 5:39 pm by Folami Monfort

» EOF - Empire of Fantasy
Szószék, ami mindenkié - Page 20 EmptyPént. Szept. 06, 2013 7:21 pm by Vendég

» John Paul Jones Street 17. - Rose White
Szószék, ami mindenkié - Page 20 EmptyKedd Júl. 30, 2013 3:45 pm by Jose Tomson

» John Paul Jones Street 11. - Noel Wyard
Szószék, ami mindenkié - Page 20 EmptyVas. Júl. 28, 2013 8:12 am by Noel Wyard

Szószék, ami mindenkié

+27
Tim Harris
Claus Kroenen
Serena Leila Trevianso
Sylvia Sawyer
Izabo
Remus
Lara Houdson
Arabella Valdez
Alexandra Demostatis
Roy, a hatalmas
Jassie Sky
Rendező
Leonard Broderick
Charis Doyle
Miranna Luna
Bill Denton Jr.
Rose White
Noel Wyard
Joanna Bellini
Tom Hyde
Jeremy Pratt
Folami Monfort
Kaya Eaglethill
Jose Tomson
Caecus Nemo
Végzet
Titoknok
31 posters

20 / 44 oldal Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 32 ... 44  Next

Go down

Szószék, ami mindenkié - Page 20 Empty Re: Szószék, ami mindenkié

Témanyitás  Roy, a hatalmas Csüt. Aug. 23, 2012 12:00 pm

Nemsokára (estefelé) írok megint, csak a mai nap kész bolondokháza lesz nekem. Szóval sietek ám, ne féljetek! Vagy épp pont, hogy féljetek! Very Happy
Roy, a hatalmas
Roy, a hatalmas
Szellemlord
Szellemlord

Hozzászólások száma : 133

Vissza az elejére Go down

Témanyitás  Végzet Kedd Aug. 28, 2012 8:46 am

Bocsi skacok! De úgy érzem picit elfáradtam vagy inkább belefáradtam. Nemrégiben még nagy ötletek keringtek kis buksimban, de ez érdeklődés hiányában megszűnt létezni. No nem a buksim, annál inkább az ötleteim.
Nagyon sajnálom, de én ehhez kevés vagyok. Nem tudom még mi lesz az oldallal, azt hiszem konzultálnom kéne Titoknokunkkal ez ügyben, de kész vagyok átadni az oldat, ha esetleg szükségét látjátok.
Végzet
Végzet
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 618

https://csontkronikak.hungarianforum.com

Témanyitás  Jose Tomson Kedd Aug. 28, 2012 9:39 am

Hát ez most kicsit hideg zuhanyként ért és nagyon sajnálom Dam. Sad Remélem még meggondolod magad, mert nagyon jól csináltad és szerettünk itt és veled játszani.
Jose Tomson
Jose Tomson
Vérbáb
Vérbáb

Hozzászólások száma : 651

Témanyitás  Titoknok Kedd Aug. 28, 2012 12:59 pm

Én is hosszabban elvoltam ugye az oldaltól, de őszintén szólva nekem sincs már nagy ingerenciám hozzá. Elmondom az okokat is, végül is nem titok:
Amikor úgy adódott hogy nagyobb eseményeket csinálunk az oldalon, be akartam vonni a játékosokat is, akik kulcsszerepet kaptak volna, azok gyakszi mind leléptek, minden megrekedt. Ezek közül Kaya oké, ő szólt, rendes volt és tündéri mint mindig, a többiek egy árva hangot se. Egy helyben toporogtunk csak.
Az ősi lényekben sok melóm volt, de már annak sem volt értelme, más ötletelésre végképp nem fogok időt szánni, inkább csak kikukáztam, vagy más helyen majd talán egyszer hasznosítom, de nem nagyon látom értelmét foglalkozni vele.
Valahogy a költözés óta, pedig nagyon szép lett, végképp nem éreztem aztán magaménak az oldalt.

A magam részéről én is szívesen átadom az oldal vezetését, ha valakinek van kedve hozzá, már régen nem szólok bele a teendőkbe. Természetesen fajok, lények, szabályok és miegyebek szabadon mókolhatóak Smile
/Ha rám hallgat az átvevő vezető a harci erő és a szakértelem pontokat megszünteti, csak pár játékos "betanítása miatt" volt rájuk szükség, főleg csak túlbonyolítják a dolgot Smile /
Titoknok
Titoknok
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 46

Témanyitás  Tom Hyde Kedd Aug. 28, 2012 1:06 pm

Ez nagyon rossz hír, mindkét oldalról. De azért remélem, akad majd, aki elég válallkozó szellemű és átveszi az oldalt. Szeretek itt játszani, még ha nem is vagyok túl aktív. Smile
Tom Hyde
Tom Hyde
Nyughatatlan
Nyughatatlan

Hozzászólások száma : 16

Témanyitás  Roy, a hatalmas Kedd Aug. 28, 2012 1:31 pm

El fogom nevezni ezt Titkos Damayanti összeesküvésnek. Amúgy szerintem a mostani gárda, ha csekély is létszámban, de igen kemény keménymag. Ez azt jelenti, hogy nincs eltünedezés. Mondom nincs! Very Happy

Tom Hyde írta:Ez nagyon rossz hír, mindkét oldalról. De azért remélem, akad majd, aki elég válallkozó szellemű és átveszi az oldalt. Szeretek itt játszani, még ha nem is vagyok túl aktív. Smile
Ha már itt járunk... melyikünk jön, szellemes kolléga? Smile
Roy, a hatalmas
Roy, a hatalmas
Szellemlord
Szellemlord

Témanyitás  Jose Tomson Kedd Aug. 28, 2012 1:39 pm

Akkor talán vállalkozhatna valaki. Esetleg Tom nincs kedved? Smile
Jose Tomson
Jose Tomson
Vérbáb
Vérbáb

Témanyitás  Tom Hyde Kedd Aug. 28, 2012 2:10 pm

Én nem szívesen vállalok el ilyesmit, ha nem muszáj. Belemennék, de így is van egy hely, ahol admin leszek, talán kettő, és ha mindegy jól megy, nemsoká már más elfoglaltságaim is akadnak, nem merek elvállalni még egyet.

Roy, hatalmasságod, elnézést a késlekedésért, ha már itt vagyok, írok egyet. Smile
Tom Hyde
Tom Hyde
Nyughatatlan
Nyughatatlan

Hozzászólások száma : 16

Témanyitás  Végzet Kedd Aug. 28, 2012 6:54 pm

No, hát akkor haladjunk csak szépen sorban. Megjegyezném mellékesen, ha másra nem is hát arra jó volt a mai szösszenetem/kiborulásom – mindenki vegye, aminek akarja – hogy fellendüljön az oldal. Hurrá.

José: Nem szántam hidegzuhanynak a sorokat, csak ébresztőnek. Már egy ideje ez megy az oldalon, csak az nem veszi észre, aki nem akarja. Egyedül rohadt kevés vagyok arra, hogy vigyem az oldalt és játsszak is egyszerre. (De, ha jól rémlik ezt már ecseteltem párszor) Ezért is javasoltam, hogy pályázzatok meg faji vezetőket. Egyetlen PM érkezett (köszön Remus) evvel kapcsolatban. Innentől kezdve azt hiszem nem meglepő, hogy kissé elment a kedvem az egésztől, pedig kalanddal is készültünk volna, Roy segítségével. No mindegy. Majd elmúlik.

Titoknok: Imádom, amit az oldallal csináltál. Imádom a karaktereidet. A világot, amit létrehoztál és a végeláthatatlan ötleteket, mellyel elláttál bennünket. Tiszta szívből sajnálom, hogy nem érezted magadénak az oldalt ezek után sem.

Köszönöm José a kezdeményezést, de semmi szükség erre.
Végzet
Végzet
Admin
Admin

Témanyitás  Jose Tomson Kedd Aug. 28, 2012 7:32 pm

Nem tudom Dam! Én úgy érzem, hogy ahhoz, hogy több faji vezető legyen kevesen vagyunk, hiszen akik itt vannak (kb, azok akik írtak), már mindnek van valamilyen titulusa. Nekem Arabellával pl. a méregsámán, Belőle nem akartam királynőt csinálni, még egy bőreváltót meg nem akartam regelni, hiszen van már pár karim az oldalon. Ezzel szerintem így van Caecus és Leonard is. Más fajú karakterhez meg nem nagyon érzek most sok kedvet. Amúgy is kevesen vagyunk ehhez, hiszen akkor csak is csak mi játszanánk az oldalon legfeljebb, mint faji vezetők.
Minden esetre én is csatlakozom a többiekhez, szeretek itt játszani és sajnálnám, ha széthullana ez a kis csapat, veled az élen. Sad
Jose Tomson
Jose Tomson
Vérbáb
Vérbáb

Témanyitás  Caecus Nemo Kedd Aug. 28, 2012 8:23 pm

Szomorúan olvasom itt a bejegyzéseket. Sad Az elmúlt fél évben körülbelül ugyanaz a pár ember alkotta itt a játékos brigádot, tehát nem érzékeltem, hogy pont most futott volna zsákutcába az oldal. De ezek szerint mégis. Sad

Én teljesen megértek mindenkit, azt is, aki nem akarja veszni hagyni az oldalt, meg azt is, aki belefáradt kissé. Valahol én is hibásnak érzem magam, hogy nem vettem ki jobban a részem az oldal fellendítésében és egy éve 1 karival játszogatok csak, azt is hébe-hóba. Bevallom, bennem sem mozgolódik túl sok inspiráció ahhoz, hogy az oldalt kezelésbe vegyem, egyrészt mert szerintem a fő gond vele, hogy alig vagyunk itt. Lehetne beújítani, meg megváltoztatni ezt-azt, berakni több funkciót, stb. de ez az alapvető probléma így is meg fog maradni, ha csak nem tartunk toborzást a neten. Viszont többen mondták, akik benéztek ide, hogy nekik túl bonyolultnak tűnt az oldal és el is mentek. Le lehetne butítani mindent, de nem tudom, ti ezt őszintén akarnátok-e. Titoknok és Dam olyan szépen kitalálták és összerakták ezt az oldalt, hogy kár lenne érte.
Sajnos én nem vagyok egy vezér típus, nem hiába nem voltam még sehol se kalandmester, se admin, egyszerűen képtelen vagyok nagy egészekben gondolkodni. Ha a többség mégis megszavazza, hogy menjen tovább az oldal új vezetőkkel és mégsem jelentkezne senki a posztra, én csak akkor vállalnám el, ha legalább még egy ember jönne mellém adminnak. Együtt talán lennének ötleteink, nem tudom még. Mit gondoltok, mi legyen a folytatás?
Caecus Nemo
Caecus Nemo
Aedilis
Aedilis

Hozzászólások száma : 215

Témanyitás  Jose Tomson Kedd Aug. 28, 2012 8:25 pm

És még hozzátenném, hogy a "kemény mag", ahogy a múltkor is lelkesen ötletelt, bármikor segítene neked, hogy ne egyedül kelljen bajlódnod az oldallal. Biztos lehet megosztani feladatokat vagy ilyesmi Smile és akkor nem a te válladra hárulna minden Smile
Jose Tomson
Jose Tomson
Vérbáb
Vérbáb

Témanyitás  Végzet Kedd Aug. 28, 2012 8:39 pm

Félreértés ne essék, én nem hibáztatok senkit. Úgy alakult, hogy egyszerűen nem tudom, hogy az ötletek, amik a fejemben kavarognak az oldallal kapcsolatban megérnek-e még egy próbát. Van-e értelme újabb napokat/heteket beleölnöm. Nyilván lenne, mert ti itt vagytok és játszotok, de kérdés, hogy újabb játékosokat hozna-e a tatarozás. Azt hiszem erre alszom egyet...
Végzet
Végzet
Admin
Admin

Témanyitás  Kaya Eaglethill Kedd Aug. 28, 2012 10:52 pm

Sziasztok!

Elkapva a beszélgetés fonalát úgy éreztem nekem is meg kell szólalnom egy picikét, nagyon halkan, csak szellemként, pont úgy, ahogy jó ideje vagyok az oldalon.
Figyeltem itt hébe-hóba, hogy hogy alakulnak az események, reménykedtem benne, hogy megoldódik minden, beindul az oldal, és még most is azt teszem. Bevallom, én is akkor idegenedtem el kicsit a játéktól, mikor oldalt váltottunk. De ennek az okát nem tudom megmondani, talán csak egy érzés. Aztán meg valahogy sehogy sem akart haladni a kapunyitogatás. Pedig már fejben megvolt egy démonasszony:P A legnagyobb probléma szerintem, mint ahogy azt eddig más oldalakon is észrevettem, a játékoshiány. Ami ellen fogalmam sincs mit lehet tenni. Lehet, hogy csak a jószerencsén múlik az egész.
Ezen kívül nagyon örülök, hogy hallottam pár szót felőled Titoknok, már hiányoztál, remélem minden rendben veled.Smile
Le a kalappal a két admin előtt, elképesztő munkát végeztetek, imádom a CSKt! Ne hagyjátok teljesen elveszni. Embarassed Dam, köszönet azért, hogy hősiesen vitted az oldalt. Nem vettem ki a részem a dolgokból, feladatokból jó ideje, amit nagyon sajnálok és elnézést a cserbenhagyásért. Crying or Very sad
De köszönöm a feledhetetlen élményeket nektek! Az adminokon kívül személy szerint még Tom Hyde és Caecus játékosoknak a két évet amit együtt játszottunk:) Irtó sokat kaptam tőletek, talán nélkületek nem is lennék az az ember ma, aki vagyok:) Na de nem akarok szentimentális lenni:D (Mint általában, de gondolom már későRazz)
Viszont én sajnos passziváltatom magam mindenhol frpg terén, ideje összeszednem az életem, megtanulnom megállni a magam lábán:) Valamikor aztán visszatérek, (addig aki akar elérhet facebookon, vagy kayánál megadott emailen) és remélem összefutunk valamelyik szerepes világban. Nagyon szeretem ezt a kis csapatot, szóval fel a fejjel és addig is tartsátok nekem életben a szerepjátékot!Wink

Em
Kaya Eaglethill
Kaya Eaglethill
Halandó
Halandó

Hozzászólások száma : 19

Témanyitás  Remus Szer. Aug. 29, 2012 4:40 pm

Sajna most nem tudok sokat hozzászólni, olvasni se tudtam rendesen, mert nem otthon vagyok, de amint lesz netem aktivizálom magam.
Lényeg, hogy nem szeretném, hogy ha ez az oldal elveszne, így ha azon áll, vagy bukik a helyzet, hogy kel egy admin, én bevállalom, ha kapok segítséget (!!!), támogatást, de csak ha Dam és Titoknok végleg feladja, mert én azt szeretném, ha maradna minden a régiben.

Puszilok mindenkit, hiányoztok Sad I love you
Remus
Remus
Consul
Consul

Hozzászólások száma : 232

Témanyitás  Végzet Szer. Aug. 29, 2012 5:08 pm

Nagylevegő. Szóval…
Minekután nincs szívem – olvasva a soraitokat – lelépni és hátat fordítani az oldalnak de legfőképp nektek, hosszú rágódás és hánykolódás után úgy döntöttem, hogy mint admin maradok a Csontkrónikákon és megpróbálkozom még életet lehelni bele. Megpróbálkozom megvalósítani azokat a terveket, amikről elutazásom előtt beszéltem és meglátjuk mi sül ki belőle, aztán igyekszem pár bannercserét is beiktatni.
Nem tudom előreláthatólag mennyi időt fog ez igénybe venni, (melóban is nehéz napok várnak) de egyelőre a játékokat, amikben részt veszek befagyasztanám, szóval elnézést mindenkitől előre is.

Köszönet a „kemény magnak”! Wink
Végzet
Végzet
Admin
Admin

Témanyitás  Titoknok Csüt. Aug. 30, 2012 4:40 pm

Skacok! Ha félreérthető lettem volna: nem haragszom senkire, sőt! Én nagyon sok pozitív élményt köszönhetek sokatoknak, szerettem és szeretek is veletek játszani. Egyszerűen csak azt hiszem kimerültem. Mármint energiám van, csak nem igazán érzem, hogy értelme lenne az oldalba ölni most. Fejlesztést tekintve.
De az admini teendőket (amiből nem sok van Very Happy ) továbbra is ellátom magam is. Ha nem vagyok éppen fenn a fél banda ismeri a skype címem, rám fog szólni úgyis valaki, ha elősztorit fogadjak el, vagy ilyesmi. De amúgy nem tudom. Igazán nem, hogy mi lesz a jövőm az oldalon, ha egyáltalán lesz. Ez a jövő zenéje Smile

Akik maradtatok és toljátok, értetek érdemes dolgozni, ebben biztos vagyok Smile De a fejlesztésnek nincs igazán ideje, hisz ennyiőtöknek bőven "belakható" így is a terep. Rám meg igazából a tekintetben van szükség Smile
Titoknok
Titoknok
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 46

Témanyitás  Végzet Csüt. Aug. 30, 2012 6:29 pm

Nem tudom, lehet, hogy félreérthető vagyok, de épp azért szeretném vagy szerettem volna a fejlesztést beiktatni, hogy játékosok jöjjenek az oldalra. Gondolok itt olyanra, hogy a fajleírásnak egy rövidebb verzióját is szeretném összehozni, amolyan összefoglalásképpen, hogy a betévedő, aki csak szemezget még az oldallal, az valamennyire képbe kerüljön a dolgokkal és ezáltal el tudja dönteni, ha karaktert alkot, melyik fajt is vegye célpontba. Onnantól meg végig fogja olvasni a teljes fajleírást, ha jól gondolom.
Továbbá szeretném meghirdetni láthatóbb helyen a faji vezetők posztjait. Szintén betévedő új játékosok számára, hátha az alapján tetszik meg valakinek az oldal, a lehetőség, akármi.
Szeretnék mesélőt az oldalra és még sorolhatnám milyen ötletekkel szeretnék készülni. Jelenleg úgy látom, lehet értelme. Ha mégsem, hát legalább megpróbáltam.

Ha újabb próbálkozásom sem válna be, hát átadom a helyem annak aki igényt tart rá.

Dam voltam.
Végzet
Végzet
Admin
Admin

Témanyitás  Caecus Nemo Csüt. Aug. 30, 2012 11:36 pm

Titoknok: szerintem az oldal elég jól össze van rakva és szép is, nem kéne hozzá semmi újat hozzáadni, meg fejleszteni. Smile Csak több játékos kéne és sínen lennének már a dolgok, szerintem. Smile

Dam: ezek nagyon jó ötletek, hogy valahogy meg lehessen fogni az erre tévedő újakat. Tudok még szólni 1-2 kósza embernek, hogy nézzenek fel ide, de persze az itt maradásuk sosem garantált. Már ha 3-al többen lennénk, az is jó volna, szerintem. És akkor már tényleg volna értelme faji vezetőkön gondolkodni...
Caecus Nemo
Caecus Nemo
Aedilis
Aedilis

Hozzászólások száma : 215

Témanyitás  Roy, a hatalmas Pént. Aug. 31, 2012 6:59 am

Nekem is volt olyan élményem itt, hogy cimborám első reakciója az oldalhoz egy fajleírás kapcsán:
"- Hát én ezt végig nem olvasom! Very Happy"
Az egyszerűsítés lehet, hogy célravezető. Április 30-án regeltem be, és június 26-ra készültem el Roy sztorijával. Részben a történeten okoskodtam sokáig, de azért olvasnivaló is bőven volt, ami közben néha meg kellett állnom pihenni. Smile

A többi ötlet is tetszik. Amennyit tudok, szívesen segítek, ha szabad.
Roy, a hatalmas
Roy, a hatalmas
Szellemlord
Szellemlord

Témanyitás  Jose Tomson Szer. Szept. 05, 2012 7:47 pm

Húúú, látom szépülgetünk! Very Happy
Jose Tomson
Jose Tomson
Vérbáb
Vérbáb

Témanyitás  Végzet Szer. Szept. 05, 2012 7:51 pm

Vagy legalább is azon vagyok Smile
Végzet
Végzet
Admin
Admin

Témanyitás  Kaya Eaglethill Szer. Szept. 05, 2012 8:01 pm

Amindenit! Nagyon szuper lett az új dizájn:D:D Wow! Shocked
Kaya Eaglethill
Kaya Eaglethill
Halandó
Halandó

Hozzászólások száma : 19

Témanyitás  Végzet Szer. Szept. 05, 2012 8:03 pm

Köszönöm Smile . Elvileg ez még nem a végleges, de mára kidőltem. Mindenkinek jó éjszakát!
Végzet
Végzet
Admin
Admin

Témanyitás  Roy, a hatalmas Csüt. Szept. 06, 2012 6:28 am

Menő ez a sötét háttér. Smile Csak az alap betűszínt kéne átállítani, amivel írunk, mert olvasás közben jojózik szellemszemem. Very Happy
Roy, a hatalmas
Roy, a hatalmas
Szellemlord
Szellemlord

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

20 / 44 oldal Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 32 ... 44  Next

Vissza az elejére

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.