Mára ez jutott tőlem, nektek:
"Gonoszság és jóság különös testvérek, gyakorta felcserélik egymás gúnyáját, hogy megtréfálják az amúgy is elvakultakat."
Horváth GyörgyBelépés
Legutóbbi témák
Szószék, ami mindenkié
+27
Tim Harris
Claus Kroenen
Serena Leila Trevianso
Sylvia Sawyer
Izabo
Remus
Lara Houdson
Arabella Valdez
Alexandra Demostatis
Roy, a hatalmas
Jassie Sky
Rendező
Leonard Broderick
Charis Doyle
Miranna Luna
Bill Denton Jr.
Rose White
Noel Wyard
Joanna Bellini
Tom Hyde
Jeremy Pratt
Folami Monfort
Kaya Eaglethill
Jose Tomson
Caecus Nemo
Végzet
Titoknok
31 posters
32 / 44 oldal
32 / 44 oldal • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 38 ... 44
Re: Szószék, ami mindenkié
Szia Mason!
Rossz helyre raktad az előtöridet, mert a Valódi Hősökhöz kell, ahová te tetted a megszűnt karakterek rész
Rossz helyre raktad az előtöridet, mert a Valódi Hősökhöz kell, ahová te tetted a megszűnt karakterek rész
Claus Kroenen- Falkavezér
- Hozzászólások száma : 71
Jó reggelt!
Azt hiszem Serenának ideje munkához látnia. Vagy legalábbis neki kezdenem, így, hogy kicsit utolértem magam.
Volna két – és remélem csak ennyi marad – kérésem hozzátok. Nem kötelező, de nagyon örülnék neki. Ő.Ő
1. Dobjatok nekem pm-ben min. 3-3 kérdést, random keresztnévvel és mellette egy korral. Ez a magazinba lesz, szóval lehet bugyuta, „komoly”, vicces kérdés… bármi. Azt szem előtt tartva, hogy az ilyenek többsége tini lány/fiú. (Szexualitás, párkapcsolat, egészségügy… ami csak eszetekbe jut.)
2. 2-2 olyan eseményt szeretnék kérni, ami megtörtént drága városunkban. Nem maga a lényeget, hanem csak nekem kéne némi kiinduló pont. Felsorolás szerű szempontok is lehetnek, amihez tartom magam. Aztán meglátjuk mi lesz. ^^
Egyenlőre ennyi… Ő.Ő Előre is köszönöm a segítséget. :****
Elvileg html barát az oldal, szeresse, de komolyabbakkal én nem próbálkoztam, lévén nem is értek hozzá max kicserélni tudom linkeket kódokban, vagy méretet állítani
Témát majd szedek neked össze este...csak noszogass, ne feledjem el. Skypen ha nem láttok is vagyok este!!!!!!ha valaki rám ír, biztos, hogy válaszolok, ha gép előtt ülök. Noel, ez neked is szól báb ügyben.
Azt hiszem Serenának ideje munkához látnia. Vagy legalábbis neki kezdenem, így, hogy kicsit utolértem magam.
Volna két – és remélem csak ennyi marad – kérésem hozzátok. Nem kötelező, de nagyon örülnék neki. Ő.Ő
1. Dobjatok nekem pm-ben min. 3-3 kérdést, random keresztnévvel és mellette egy korral. Ez a magazinba lesz, szóval lehet bugyuta, „komoly”, vicces kérdés… bármi. Azt szem előtt tartva, hogy az ilyenek többsége tini lány/fiú. (Szexualitás, párkapcsolat, egészségügy… ami csak eszetekbe jut.)
2. 2-2 olyan eseményt szeretnék kérni, ami megtörtént drága városunkban. Nem maga a lényeget, hanem csak nekem kéne némi kiinduló pont. Felsorolás szerű szempontok is lehetnek, amihez tartom magam. Aztán meglátjuk mi lesz. ^^
Egyenlőre ennyi… Ő.Ő Előre is köszönöm a segítséget. :****
Angyalom válasza kicsit furcsán:
:DElvileg html barát az oldal, szeresse, de komolyabbakkal én nem próbálkoztam, lévén nem is értek hozzá max kicserélni tudom linkeket kódokban, vagy méretet állítani
Témát majd szedek neked össze este...csak noszogass, ne feledjem el. Skypen ha nem láttok is vagyok este!!!!!!ha valaki rám ír, biztos, hogy válaszolok, ha gép előtt ülök. Noel, ez neked is szól báb ügyben.
A hozzászólást Serena Leila Trevianso összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Ápr. 18, 2013 12:03 pm-kor.
Serena Leila Trevianso- Viharmadár
- Hozzászólások száma : 161
Na ezt most hogy a viharba csináltam? *káromkodik* bocsánat Serena, eskü nem direkt csináltam, szerintem a szerkesztésre kattintottam válasz helyett...ennyit a kapkodásról...
Semmi baj Angyalom... Megoldottam Ha megnézed vissza került amit írtam és alatta a válaszod
Oké, akkor noszogatlak majd... úgy többsége meg van fejben, apró történetek, tavaszi divat - hisz már ez aktuális - Ezek már megvoltak az elején is, mikor vállaltam a melót, csak időm nem volt rá. o.o De minden segítségnek örülök.
És ha HTML barát... akkor mindjárt bedobok egy kész kódólásom, aztán majd törlöm... feleslegesen nem szeretek kódolni. Ha elfogadja, akkor írok egyet a magazinnak.
Oké, akkor noszogatlak majd... úgy többsége meg van fejben, apró történetek, tavaszi divat - hisz már ez aktuális - Ezek már megvoltak az elején is, mikor vállaltam a melót, csak időm nem volt rá. o.o De minden segítségnek örülök.
És ha HTML barát... akkor mindjárt bedobok egy kész kódólásom, aztán majd törlöm... feleslegesen nem szeretek kódolni. Ha elfogadja, akkor írok egyet a magazinnak.
Úgy látom ma rá van kattanva az agyam az edit gombra, mert megint oda akartam kattintani-.-
Köszönöm a javítást:) és ezer bocsánat....lehet ezért szeretek jobban bent lenni remussal, csak most az újak miatt igyekszek admin szinten működni.
Várom a noszogatást, és a próbát is.
Köszönöm a javítást:) és ezer bocsánat....lehet ezért szeretek jobban bent lenni remussal, csak most az újak miatt igyekszek admin szinten működni.
Várom a noszogatást, és a próbát is.
Angyalom…
1. Szeretnék kérni egy topikot az újság/magazin alá harmadiknak. Név: Előkészítő – Itt chaton elveszik a kérésem és oda nyugodtan lehet bombázni mindenkinek ötletekkel, bármikor, bárki, bármilyennek.
2. Serena házát a városban csak most néztem meg. Amit küldtem leírást, az Serena kuckójához tartozott a rezervátumba és Te a városi lakásához raktad be. (Pedig ide, te magad írtad meg a leírást, ami alapján az első posztomba összedobtam a ház belső terét.) Ezt ha lesz időd átdobnád a kuckójához? Félrevezető, mivel a városi ház, az nagyobb is, no meg teljesen más… nincsen üvegtető stb… (Érdekes lenne.xD)
1. Szeretnék kérni egy topikot az újság/magazin alá harmadiknak. Név: Előkészítő – Itt chaton elveszik a kérésem és oda nyugodtan lehet bombázni mindenkinek ötletekkel, bármikor, bárki, bármilyennek.
2. Serena házát a városban csak most néztem meg. Amit küldtem leírást, az Serena kuckójához tartozott a rezervátumba és Te a városi lakásához raktad be. (Pedig ide, te magad írtad meg a leírást, ami alapján az első posztomba összedobtam a ház belső terét.) Ezt ha lesz időd átdobnád a kuckójához? Félrevezető, mivel a városi ház, az nagyobb is, no meg teljesen más… nincsen üvegtető stb… (Érdekes lenne.xD)
Na...téma megnyitva ide, mivel az egy off téma. Hacsak nem akarod irodaként is szerepeltetni, és ott játszani is. Ha játéktérként szeretnéd, megnyitom neked, de off topiknak itt a helye.
Másik...lakásodat én ugyan nem tettem sehová...ami fent van, az egy alap, minden lakás ilyen abban a sorban, csak te ezt nem vetted figyelembe, csak én nem szóltam érte
Másik...lakásodat én ugyan nem tettem sehová...ami fent van, az egy alap, minden lakás ilyen abban a sorban, csak te ezt nem vetted figyelembe, csak én nem szóltam érte
Nem-nem, nekem így jó. ^^ Köszönöm.
Ööö... félre értettél...
Josh Paul Jones strett házai;
"Egy régebbi építésű családi ház, amelyhez garázs is tartozik. Konyha, nappali, 3 lakószoba, fürdőszoba, mellékhelyiség, konyha és a padlástér valamint a pincerész tartozik hozzá."
Az összesnél ez az alap... Serena háza is ilyen volt, mert ugyan ezt raktad be, a képeket ehhez válogattam.
A Mayami rezervátumban a házai;
"Egy egyszerű faház, melyhez földút vezet az autópályától." Ez az alap... és innentől van az, hogy maga a ház leírása. Amit oda is írtál. Én a kuckóhoz küldtem azt a leírást, amit Serena városi házához raktál be.
Ööö... félre értettél...
Josh Paul Jones strett házai;
"Egy régebbi építésű családi ház, amelyhez garázs is tartozik. Konyha, nappali, 3 lakószoba, fürdőszoba, mellékhelyiség, konyha és a padlástér valamint a pincerész tartozik hozzá."
Az összesnél ez az alap... Serena háza is ilyen volt, mert ugyan ezt raktad be, a képeket ehhez válogattam.
A Mayami rezervátumban a házai;
"Egy egyszerű faház, melyhez földút vezet az autópályától." Ez az alap... és innentől van az, hogy maga a ház leírása. Amit oda is írtál. Én a kuckóhoz küldtem azt a leírást, amit Serena városi házához raktál be.
""Egy faház, melyhez földút vezet az autópályától. Egy 2 szoba, amerikai konyhás, fürdős ház. Azonban a veranda ki van szélesítve és az oldal falai, illetve a teteje is üvegből van. De csak ezen a részen, illetve a padlás. A padlás rész az, mely a lakója legkedveltebb helye. Az üvegtető, oldalfal nem újdonság erre és a célja is egyértelmű. "
Asszem még lesz velem bajod nehéz a felfogásom, ez köztudott....ahogy gondolkodok, az rémlik, h küldtél nekem leírást, egy rövidebbet, amit valszeg tényleg rossz helyre tettem be....
Na most, a kérdés...betegyem-e fentre a te leírásodat, vagy csak töröljem onnan az enyémet:)
Na most, a kérdés...betegyem-e fentre a te leírásodat, vagy csak töröljem onnan az enyémet:)
Ugyan... mindent meglehet beszélni MEg nekem nem gond, Én tudom milyenek a házaim, csak félrevezeti a többieket.
Igen, küldtem egy rövidet, amit az imént idéztem... Azt az admini leíráshoz küldtem. Mert ügye oda csak egy rövid, pármondatosat szoktak berakni, és az első posztban meg a teljes leírást. Így tettem én is. Azért van mind a két házamnál egy-egy post a képekkel.
A rezervátumi kuckómhoz;
A városihoz;
És így akkor minden a helyére kerül, ahogy eredetileg lett szánva és ugyan olyan mint a többi, ha berakod őket. Előre is köszi. :*
EDIT: MEgijedtem az új bannerünktl... o.o De jó
Igen, küldtem egy rövidet, amit az imént idéztem... Azt az admini leíráshoz küldtem. Mert ügye oda csak egy rövid, pármondatosat szoktak berakni, és az első posztban meg a teljes leírást. Így tettem én is. Azért van mind a két házamnál egy-egy post a képekkel.
A rezervátumi kuckómhoz;
Egy faház, melyhez földút vezet az autópályától. Egy 2 szoba, amerikai konyhás, fürdős ház. Azonban a veranda ki van szélesítve és az oldal falai, illetve a teteje is üvegből van. De csak ezen a részen, illetve a padlás. A padlás rész az, mely a lakója legkedveltebb helye. Az üvegtető, oldalfal nem újdonság erre és a célja is egyértelmű.
A városihoz;
"Egy régebbi építésű családi ház, amelyhez garázs is tartozik. Konyha, nappali, 3 lakószoba, fürdőszoba, mellékhelyiség, konyha és a padlástér valamint a pincerész tartozik hozzá.
És így akkor minden a helyére kerül, ahogy eredetileg lett szánva és ugyan olyan mint a többi, ha berakod őket. Előre is köszi. :*
EDIT: MEgijedtem az új bannerünktl... o.o De jó
na most már asszem minden a helyére került...bármi baj van még, kiabálj!
Régi új ez, de most aktuális...és nem nekem köszönhető. Damtól megkaptam a régi képeket:)
Régi új ez, de most aktuális...és nem nekem köszönhető. Damtól megkaptam a régi képeket:)
Igen, minden szupi *.* Köszönöm. ^^ Ó hát ha feltűnik valami, úgy is szólok. Kiabálni nem szeretek.
Nekem új...
Nekem új...
Noel Wyard- Vámpír
- Hozzászólások száma : 235
Még csak próbálgatom, de nincs mit.
Noel Wyard- Vámpír
woooow :DDDD
Serena...az ördög engem már elvitt, nem csak bejegyzett a naplójába köszönöööm
Micsoda csalódás... azt hittem, hogy Te vagy az ördög maga És szivesen Te jutottál eszembe róla xD
De már Én is a listán vagyok... megrontottam Noelt. xD Csak félek elküldeni a postom és kotlok felette mint tyúkanyó o.o
De már Én is a listán vagyok... megrontottam Noelt. xD Csak félek elküldeni a postom és kotlok felette mint tyúkanyó o.o
Noelt nem lehet megrontani, ettől nem tartok. xD
Timhez majd kérek szépen instrukciót, hogyan írjam át, hogy jó legyen. Paolot ki kell szednem az ET-ből.
Timhez majd kérek szépen instrukciót, hogyan írjam át, hogy jó legyen. Paolot ki kell szednem az ET-ből.
Noel Wyard- Vámpír
Maga az ördög? Még nem de hajtok a posztért...
Megrontottad? :O kitenni a piros 18+ figyelmeztetést!!
Megrontottad? :O kitenni a piros 18+ figyelmeztetést!!
Dehogy rontotta. +18 azért, mert megmutatja, milyen egy csók? xD
Noel Wyard- Vámpír
Még nem... mondom nem küldtem el a postom. xD
És a +18-hoz messze van... és azt különben is máshova tartogatom. ^.^
És a +18-hoz messze van... és azt különben is máshova tartogatom. ^.^
Na ugye, hogy ugye?
Noel Wyard- Vámpír
Hát Angyalom... ismerve Téged, előbb vagy utóbb de látni fogod, hogy mi az, amire már azt mondom, hogy plusz 18. xD És ha mázlim van, akkor a +16-os is bejátszik, ha nincs akkor azzal indítok. xD Báááár... Serenát ismerve... nem biztos, hogy mázli.
32 / 44 oldal • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 38 ... 44
32 / 44 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Csüt. Dec. 22, 2016 11:47 am by Roy, a hatalmas
» Trouble Life
Hétf. Feb. 10, 2014 9:03 am by Vendég
» White House Villa -Dolgozószoba
Vas. Dec. 08, 2013 3:09 pm by Remus
» Teniszpálya
Hétf. Nov. 04, 2013 2:03 pm by Jose Tomson
» Odú
Pént. Okt. 25, 2013 3:13 pm by Richard Carter
» Csontok Földje
Hétf. Szept. 23, 2013 5:39 pm by Folami Monfort
» EOF - Empire of Fantasy