Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mára ez jutott tőlem, nektek:
"Gonoszság és jóság különös testvérek, gyakorta felcserélik egymás gúnyáját, hogy megtréfálják az amúgy is elvakultakat." Horváth György
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Legutóbbi témák
» Szószék, ami mindenkié
Szószék, ami mindenkié - Page 31 EmptyCsüt. Dec. 22, 2016 11:47 am by Roy, a hatalmas

» Trouble Life
Szószék, ami mindenkié - Page 31 EmptyHétf. Feb. 10, 2014 9:03 am by Vendég

» White House Villa -Dolgozószoba
Szószék, ami mindenkié - Page 31 EmptyVas. Dec. 08, 2013 3:09 pm by Remus

» Teniszpálya
Szószék, ami mindenkié - Page 31 EmptyHétf. Nov. 04, 2013 2:03 pm by Jose Tomson

» Odú
Szószék, ami mindenkié - Page 31 EmptyPént. Okt. 25, 2013 3:13 pm by Richard Carter

» Csontok Földje
Szószék, ami mindenkié - Page 31 EmptyHétf. Szept. 23, 2013 5:39 pm by Folami Monfort

» EOF - Empire of Fantasy
Szószék, ami mindenkié - Page 31 EmptyPént. Szept. 06, 2013 7:21 pm by Vendég

» John Paul Jones Street 17. - Rose White
Szószék, ami mindenkié - Page 31 EmptyKedd Júl. 30, 2013 3:45 pm by Jose Tomson

» John Paul Jones Street 11. - Noel Wyard
Szószék, ami mindenkié - Page 31 EmptyVas. Júl. 28, 2013 8:12 am by Noel Wyard

Szószék, ami mindenkié

+27
Tim Harris
Claus Kroenen
Serena Leila Trevianso
Sylvia Sawyer
Izabo
Remus
Lara Houdson
Arabella Valdez
Alexandra Demostatis
Roy, a hatalmas
Jassie Sky
Rendező
Leonard Broderick
Charis Doyle
Miranna Luna
Bill Denton Jr.
Rose White
Noel Wyard
Joanna Bellini
Tom Hyde
Jeremy Pratt
Folami Monfort
Kaya Eaglethill
Jose Tomson
Caecus Nemo
Végzet
Titoknok
31 posters

31 / 44 oldal Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 37 ... 44  Next

Go down

Szószék, ami mindenkié - Page 31 Empty Re: Szószék, ami mindenkié

Témanyitás  Serena Leila Trevianso Vas. Ápr. 14, 2013 2:56 pm

Nyüh *.* Remek. :DDD Felmegyek chatra, hátha okoskodni tudok segíteni, még ha nem is sok agyam van hozzá. Very Happy
Serena Leila Trevianso
Serena Leila Trevianso
Viharmadár
Viharmadár

Hozzászólások száma : 161

Vissza az elejére Go down

Témanyitás  Noel Wyard Vas. Ápr. 14, 2013 7:58 pm

Igen, szeretném Remust, ha lehet, elvégre karakterem azért néha igazodik is a feltételekhez. xD

Serena, igyekszem. Örülök, ha örülsz a lovagiasságomnak. Cool *Miért utál mindenki kezdőt írni? Ezt sosem értette, de sebaj, maximum hülyén hal meg. Persze ő sem kedveli, de az most nem merült fel, mint probléma.*

Vannak játékban múmiák, Meriré még létezik, bár soha nem sikerült bevonnom, mert nem jelentkezett rá senki anno. De jelentem, él és virul.

19 kérem szépen, 19, de halandóknak csak 17. Ne tessék engem itt öregíteni, így hogyan adom elő az ártatlan angyali pofikás tinit? Cool Ezt leszámítva nagyfiú vagyok már, bármerre elkószálok, ha úgy tartja kedvem.

Szia José! :-))
Noel Wyard
Noel Wyard
Vámpír
Vámpír

Hozzászólások száma : 235

Témanyitás  Remus Vas. Ápr. 14, 2013 8:09 pm

Én szeretek kezdőket írni....szóva ha adsz helyszínt, már ha van külön igény, kezdek is neked....
Csak ne kellene egy játékot se lezárni Very Happy valamiért én azt nem szeretem...A fentebbi linkek közül te is válogathatsz, neked is szóltak:)
Remus
Remus
Consul
Consul

Hozzászólások száma : 232

Témanyitás  Serena Leila Trevianso Vas. Ápr. 14, 2013 9:15 pm

Lovagiasság? Pff... végig nézni, ahogy felöltözöm... tényleg az. xD

Serena Leila Trevianso
Serena Leila Trevianso
Viharmadár
Viharmadár

Témanyitás  Noel Wyard Hétf. Ápr. 15, 2013 4:18 pm

Nekem mindegy, Remus, de tényleg. :-))) Zárni szeretek, de egyébként azért a kezdőkkel sincs problémám... néha.

Serena, mit vártál egy kölyöktől? Cool Legalább nem füttyentettem, és nem rohantam segíteni. Lovagiasan megvártam, míg befejezed. Very Happy
Noel Wyard
Noel Wyard
Vámpír
Vámpír

Témanyitás  Remus Hétf. Ápr. 15, 2013 4:29 pm

Rendben van Noel...amúgy emlékeztetnélek, hogy itt van egy kis prück a vámpírok, és a szex, szenvedélyes érzelmek között. Ugyanis eredeti szabályaink szerint nem képesek hasonlóra, sem érzelmileg, sem tetteikben. Így az, hogy egy meztelen nőt lát, max kíváncsiságát hozza felszínre. Bocs, ha nem is volt más a posztban, nem olvastam még csak itt a beszélgetéseteket:)

Mellesleg Serenánk szereti feszegetni a vámpírok idegeit ezzel ahogy látom Very Happy de épp ezért érdekes a játék Very Happy Twisted Evil
Remus
Remus
Consul
Consul

Témanyitás  Serena Leila Trevianso Hétf. Ápr. 15, 2013 4:42 pm

Angyalom… megjegyzem, hogy madárként érkeztem a helyszínre és azért voltam meztelen. Mellesleg Serena mikor öltözött még nem érezte, hogy ott van Noel. S nem kapkodta el a dolgot tekintve, hogy egyedül volt. Menetközbe érkezett a drága… De semmi olyat nem írt, ami szabályba ütköző lenne.
És különösebben vámpírok előtt nem érdekel, mert impotensek. (Noel amúgy is meleg. ha jól emlékszem karilapról. Kétlem, hogy Én változtatnám meg… xD)
És kikérem magamnak… szándékosan csak egyetlen vámpír agyát húzom. Cool Kivételes kriptalakó, aki megmozgatja a madárkámat. Én csak Angyalomnak hívom. Nem ismered véletlen? Very Happy

Noel, jöhettél volna. Tartottam volna egy anatómia órát, hogy az mi és hogyan is kéne használni, ha megtehetnéd. Mellesleg hatszor körbe röhögtelek volna, négyszer a földig pirultam volna és talán kaptál volna egy kis villámot is. Razz
Serena Leila Trevianso
Serena Leila Trevianso
Viharmadár
Viharmadár

Témanyitás  Remus Hétf. Ápr. 15, 2013 4:48 pm

Mondtam én drága, hogy szabálytalan dolgot tettél? Very Happy De az Angyalod nagyon élvezi a különleges helyzetét Very Happy
Remus
Remus
Consul
Consul

Témanyitás  Serena Leila Trevianso Hétf. Ápr. 15, 2013 4:55 pm

A Te korodban... Tudod, mikor még olyan 16 voltál olyan pár száz évvel ezelőtt, ez etikailag szabályokba ütközött és meglincseltek volna önmutogatásért. Szóval akár mondhattad is volna Razz (Mellesleg nem, csak "megvédtem" magam, hogy a drága lánykám nem épp egy céda típus., hogy mindenkinek mutogassa magát. xD)

Remélem ez még jó sokáig így marad és nem unja meg a dolgot, ha már vele álmodtam. Rolling Eyes Terveim vannak az Angyalommal. Wink
Serena Leila Trevianso
Serena Leila Trevianso
Viharmadár
Viharmadár

Témanyitás  Remus Hétf. Ápr. 15, 2013 4:59 pm

Hmm...van benne valami...boszorkányságért meg is égettettelek volna pár száz éve...

(nem is lánykádra gondoltam Very Happy hanem rád Very Happy mint aki direkt szívja a vámpírok vérét...paradoxon Very Happy de csak viccelek, nehogy komolyan vegyél Very Happy)

Húha...félnem kellene a terveidtől?Very Happy azért megtisztelő, h "velem" álmodtál Very Happy
Remus
Remus
Consul
Consul

Témanyitás  Serena Leila Trevianso Hétf. Ápr. 15, 2013 5:09 pm

Tudtam, hogy szeretsz, de hogy ennyire. x'D

Hááát ööö... így már más. S így egyet kell értenem és csak megersíteni tudom. Mocsok júzer vagyok és mindenki vérét szívom. Szeretem szívatni a férfi népséget. Very Happy A legjobb, mikor egy olyan karival teszem, akinek közben gőze sincs arról, hogy ezzel mit okoz a férfiakba. José tudna mesélni. :') Aurora ilyen karim, a végén már én sajnáltam Pault. Very Happy

Ööö... nem hiszem. Mindenhez kétember kell én hiába tervezek, ha Remus nem áll kötélnek. Razz Egyébként röhej, de akár hányszor játszunk Remusszal álmodok. O.o Szerintem Ő testesíti meg azt a személyt aki amolyan hmmm... akikről a lányok álmodnak még tiniként. xDDD (Az ilyen mondataimnál megörülök, hogy a férjem nem játszik az oldalon, meg sehol máshol. xDD)
Serena Leila Trevianso
Serena Leila Trevianso
Viharmadár
Viharmadár

Témanyitás  Noel Wyard Hétf. Ápr. 15, 2013 5:14 pm

Remus írta:Rendben van Noel...amúgy emlékeztetnélek, hogy itt van egy kis prück a vámpírok, és a szex, szenvedélyes érzelmek között. Ugyanis eredeti szabályaink szerint nem képesek hasonlóra, sem érzelmileg, sem tetteikben. Így az, hogy egy meztelen nőt lát, max kíváncsiságát hozza felszínre. Bocs, ha nem is volt más a posztban, nem olvastam még csak itt a beszélgetéseteket:)

Mellesleg Serenánk szereti feszegetni a vámpírok idegeit ezzel ahogy látom Very Happy de épp ezért érdekes a játék Very Happy Twisted Evil

Ó, tudom én jól, erre emlékszem. Semmi nem történt, csupán Noel végignézte, ahogy Serena felveszi a bikinit. xD
De emellett Noel még mindig a fiúkat kedvelné, nem éppen a női nemet, tehát szegény Serena hiába próbálná a kölykömet ezzel húzni. Cool
Noel Wyard
Noel Wyard
Vámpír
Vámpír

Témanyitás  Serena Leila Trevianso Hétf. Ápr. 15, 2013 5:35 pm

Noel, ne akard ennyire kényszeresen leleplezni Serenát. Smile Ha láthattad volna madárként, nem szállt volna le. Magasból is tökéletesen látta azt a partszakaszt ahol megtette. Wink

Bugris, életvidám csaj és rohadt közvetlen de nem felelőtlen és nem kockáztatná a fajának kiderülését. Az csak maradjon egy legenda. ^^ Ha láthattad volna leszállni, akkor nem szállt volna le, csak még magasabbra repül. Very Happy
Serena Leila Trevianso
Serena Leila Trevianso
Viharmadár
Viharmadár

Témanyitás  Noel Wyard Hétf. Ápr. 15, 2013 6:02 pm

Nem is látta, csak egy ugrást. A legenda az legenda marad. Cool
Noel Wyard
Noel Wyard
Vámpír
Vámpír

Témanyitás  Serena Leila Trevianso Hétf. Ápr. 15, 2013 7:49 pm

Noel, nagyon bejőn ez a napszemcsis sámli neked Very Happy

REMUUUUUS... Én sötét angyalom... Írom Noel reagját és eszembe jutottál. nem is értem miért Rolling Eyes De a lényeg, hogy ha sor kerül a vámpírbálra... hadd legyek a kísérőd. Ő.Ő *NAgyon szépen néz és megígéri, hogy jól viselkedik és nem hoz szégyent a férfi fejére.* Azt kihagyom, hogy szép leszek... ez alap és úgy sem hatna meg senkit. Very Happy
Serena Leila Trevianso
Serena Leila Trevianso
Viharmadár
Viharmadár

Témanyitás  Remus Kedd Ápr. 16, 2013 7:03 am

Serena írta:Tudtam, hogy szeretsz, de hogy ennyire. x'D

Hááát ööö... így már más. S így egyet kell értenem és csak megersíteni tudom. Mocsok júzer vagyok és mindenki vérét szívom. Szeretem szívatni a férfi népséget. Very Happy A legjobb, mikor egy olyan karival teszem, akinek közben gőze sincs arról, hogy ezzel mit okoz a férfiakba. José tudna mesélni. :') Aurora ilyen karim, a végén már én sajnáltam Pault. Very Happy

Ööö... nem hiszem. Mindenhez kétember kell én hiába tervezek, ha Remus nem áll kötélnek. Razz Egyébként röhej, de akár hányszor játszunk Remusszal álmodok. O.o Szerintem Ő testesíti meg azt a személyt aki amolyan hmmm... akikről a lányok álmodnak még tiniként. xDDD (Az ilyen mondataimnál megörülök, hogy a férjem nem játszik az oldalon, meg sehol máshol. xDD)

Serena drága....te egy csoda vagy Very Happy Igen, kettőn áll a vásár...
Bár nem igazán értem miért lenne Remus a tini lányok álma Very Happy Csak kicsit erőszakos...Very Happy

Noel írta:Ó, tudom én jól, erre emlékszem. Semmi nem történt, csupán Noel végignézte, ahogy Serena felveszi a bikinit. xD
De emellett Noel még mindig a fiúkat kedvelné, nem éppen a női nemet, tehát szegény Serena hiába próbálná a kölykömet ezzel húzni.

Okééé....Very Happy Ma valahol kezdek neked...

Jelzem, hogy napi két reagot vállalok be biztosra, mikor kinek:) Felváltva.

Vámpírbál...Ha mindenkinek megfelel, a közel jövőben sort kerítenénk rá. Karakterek, akiket várok:
Noel, Serena, José, Rose, Caecus, és Remus.
Haq netán valaki még beesik, szívesen látjuk. De szigorúan csak vámpír, vagy vérbáb. Serena külön engedéllyel vehet részt.

Caecus irányítása kérdéses még. Tulaja ugyebár lemondott róla, bár azóta nem is jelentkezett. Noel? Ha nem vállalod, akkor én három karakterrel leszek bent, plusz mesélő, szóval türelmet kérek, s így előtte le kellene zavarjunk pár játékot, hogy ha nem akarom, hogy a bál beálljon.
Remus
Remus
Consul
Consul

Témanyitás  Remus Kedd Ápr. 16, 2013 9:46 am

Noel, kezdés ment, bár kicsit zizire sikerült, bocsi Very Happy
Remus
Remus
Consul
Consul

Témanyitás  Noel Wyard Kedd Ápr. 16, 2013 4:50 pm

Serena, naná. Az egyik védjegyem lassan. Cool

A vámpírbál nekem megfelel, illetve fogalmazásgátlót félretéve, oké, alig várom. :-)

Caecust vállalom, csak kérek szépen hozzá egy útbaigazítást, hogy tudjam, éppen hogyan áll éppen, mi történt vele az elmúlt időszakban. Azaz: kapcsolati rendszer és hasonlók, bár azért nézelődök ezerrel.

Visszatérve a vérbáb témára: Anno valaki keresett egyet, én kidolgoztam a karaktert, elküldtem neki, de mint kiderült, az illető azóta sem volt fent. Tehát ha valakinek ilyesmire támad ingerenciája, szóljon, mert az megvan talonban. :-)

A kérdés pedig, ami felvetődött bennem: Lehetséges-é, hogy vámpírok esetében megjelenjen a látszólagos kor is oldalt a kép alatt, hogy mindenki tudja, ne kelljen esetleg keresgélni?
Noel Wyard
Noel Wyard
Vámpír
Vámpír

Témanyitás  Serena Leila Trevianso Kedd Ápr. 16, 2013 4:55 pm

Angyalom, ha valaha utolérem magam és már a fürdénél hosszabb távot is megtudok tenni anélkül, hogy fulladásos rohamom lenne eskü írok neked egy szösszenetet Remusról. Hogy Én mint júzer és így részben Serena is miként látja.

Serenám el lesz ragadtattva a báltól. Csak ic közöld vele. Very Happy (Nem volt még Bálon, szóval (egy ideig) tuti imádni fog érte. xDD)

Noel, a bábocskáról kérhetek némi alap infót? (Nem, kor, jellem.)

Szerk: Megijedtem ettől a képtől, pedig én tettem be, csak azt hittem Remus-szal írok Very Happy
Serena Leila Trevianso
Serena Leila Trevianso
Viharmadár
Viharmadár

Témanyitás  Végzet Kedd Ápr. 16, 2013 5:32 pm

Noel, kapcsolatrendszerről mesélek neked, ha összefutunk skypen, ott egyszerűbb...
Korkiírást megnézem hogyan lehetséges megoldani. Bamba vagyok én az adminfelülethez, keresgélnem kell rajta x évig Very Happy
Napszemcsis mellé jó kis pattogós figurákat is össze tudtál te hozni Very Happy

Serena: Repesve várom, hogy meggyógyulj Very Happy tudod, én már régen voltam tinilány, nem tudom miről álmodnak Very Happy Bálról majd kap egy levelet, vagy a koripályán majd meghívom.
Végzet
Végzet
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 618

https://csontkronikak.hungarianforum.com

Témanyitás  Noel Wyard Kedd Ápr. 16, 2013 5:35 pm

Serena, természetesen, maximálisan holnapra előkerítem, ha itt nem találom meg az üzenetekben már. Pen drive-on megvan, ez fix, csak annyira kell alakítanom, amennyi az elvárás, hiszen ugye a "kérő" igényei szerint oldottam meg akkor a kérdést.

Köszi. :-)
Igen, tudom, de itt nem biztos, hogy mindenki ugrálna örömében, ha kiélném alkotási vágyaimat. xD
Noel Wyard
Noel Wyard
Vámpír
Vámpír

Témanyitás  Serena Leila Trevianso Kedd Ápr. 16, 2013 5:42 pm

Én is régen voltam. Rolling Eyes Na jó, azért nem volt az olyan rég. De tiniként sosem álmodoztam. xD Csak próbáltam hasonlatott találni Very Happy

A koripályán? :') Milyen romantikus... *röhög*

Noel, nem tudom milyen karikról van szó... de egyet tudok; Én - személy szerint - biztos örülnék annak az alkotási vágy kiélésének. Razz Jelenleg kevés vidám, szereburdi kari amolyan pattogós kari van aktív. Smile
A bábocskát meg előre is köszi, hogy elő túrod.
Serena Leila Trevianso
Serena Leila Trevianso
Viharmadár
Viharmadár

Témanyitás  Végzet Kedd Ápr. 16, 2013 5:45 pm

Most én értek megint félre valamit, vagy ti beszéltek el egymás mellett? Very Happy Mert én úgy vettem ki, hogy mindketten kijátszani szeretnétek a vérbábot....

Noel, egyszer tuti megérné megcsinálnod itt is, sztem tetszene másnak is, nem csak nekem Very Happy

Koripálya már eleve romantikus Razz valaki azzá tette...nem tudod ki volt? Very Happy
Végzet
Végzet
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 618

https://csontkronikak.hungarianforum.com

Témanyitás  Serena Leila Trevianso Kedd Ápr. 16, 2013 5:49 pm

Igazából mi beszéltünk el egymás mellett… de különben megoldjuk okosba. Wink Amúgy is José is meg Te is mondtad, hogy csináljak vámpírt. xD De ez már csak minden más után… egyenlőre dugig vagyok. Very Happy

De ez csak mégjobban azzá tennék. Ő.Ő És Ééééén??? Mégis honnan tudnám, hogy ki tette azzá? Rolling Eyes Razz

De nem akartok feljönni chatra, hogy ne ide "szemeteljünk"? Very Happy
Serena Leila Trevianso
Serena Leila Trevianso
Viharmadár
Viharmadár

Témanyitás  Noel Wyard Kedd Ápr. 16, 2013 7:06 pm

Ott vagyunk, Serena. :-)

Rendben, ha nincs kifogás ellene, akkor néha alkotok. Cool

Elbeszéltünk egymás mellett, az lehet akkor. Noelnek vicces lenne egy vérbáb még, én ott a karakter kereskedésben láttam, hogy valaki keres egyet, és neki alkottam meg, csak már válasz nem érkezett rá.

Holnapra előtúrom, szerencsére szabadságoltam magam. xD
Noel Wyard
Noel Wyard
Vámpír
Vámpír

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

31 / 44 oldal Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 37 ... 44  Next

Vissza az elejére

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.