Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mára ez jutott tőlem, nektek:
"Gonoszság és jóság különös testvérek, gyakorta felcserélik egymás gúnyáját, hogy megtréfálják az amúgy is elvakultakat." Horváth György
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Legutóbbi témák
» Szószék, ami mindenkié
Szószék, ami mindenkié - Page 38 EmptyCsüt. Dec. 22, 2016 11:47 am by Roy, a hatalmas

» Trouble Life
Szószék, ami mindenkié - Page 38 EmptyHétf. Feb. 10, 2014 9:03 am by Vendég

» White House Villa -Dolgozószoba
Szószék, ami mindenkié - Page 38 EmptyVas. Dec. 08, 2013 3:09 pm by Remus

» Teniszpálya
Szószék, ami mindenkié - Page 38 EmptyHétf. Nov. 04, 2013 2:03 pm by Jose Tomson

» Odú
Szószék, ami mindenkié - Page 38 EmptyPént. Okt. 25, 2013 3:13 pm by Richard Carter

» Csontok Földje
Szószék, ami mindenkié - Page 38 EmptyHétf. Szept. 23, 2013 5:39 pm by Folami Monfort

» EOF - Empire of Fantasy
Szószék, ami mindenkié - Page 38 EmptyPént. Szept. 06, 2013 7:21 pm by Vendég

» John Paul Jones Street 17. - Rose White
Szószék, ami mindenkié - Page 38 EmptyKedd Júl. 30, 2013 3:45 pm by Jose Tomson

» John Paul Jones Street 11. - Noel Wyard
Szószék, ami mindenkié - Page 38 EmptyVas. Júl. 28, 2013 8:12 am by Noel Wyard

Szószék, ami mindenkié

+27
Tim Harris
Claus Kroenen
Serena Leila Trevianso
Sylvia Sawyer
Izabo
Remus
Lara Houdson
Arabella Valdez
Alexandra Demostatis
Roy, a hatalmas
Jassie Sky
Rendező
Leonard Broderick
Charis Doyle
Miranna Luna
Bill Denton Jr.
Rose White
Noel Wyard
Joanna Bellini
Tom Hyde
Jeremy Pratt
Folami Monfort
Kaya Eaglethill
Jose Tomson
Caecus Nemo
Végzet
Titoknok
31 posters

38 / 44 oldal Previous  1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44  Next

Go down

Szószék, ami mindenkié - Page 38 Empty Re: Szószék, ami mindenkié

Témanyitás  Serena Leila Trevianso Csüt. Május 02, 2013 7:12 pm

Jó-jó-jó... csak Serenán kívűl még van pár örökmozgó, nevetős karim és egyik sem megy és már te vagy aaaa... sokadik akinek ez miatt csúszok. >.< (Noel spec egy jó idelye vár és ez csak CSK.) BEzzeg az aggresszív barom karijaim, meg mennek. >.< És na... attól még érinthet kellemetlenűl. Razz

*Riaszt* xDD
Meg lesz... egyenlőre már csak a holnap van és két nap pihi... hacsak nem lesz túlóra szombaton. *gyorsan letörli a falra festett ördögött.*

EDIT: Tudom, hogy nem sűrgetsz Kicsi Vámpír. *.* És hálás is vagyok érte. *ölel* De nem szokásom ennyit csúszni. ^^ DE ha más nem elmegyek szombaton bulizni, leiszom magam... aztán haza jövök és Heppy lesz minden és írok nektek részegen. xdd
Serena Leila Trevianso
Serena Leila Trevianso
Viharmadár
Viharmadár

Hozzászólások száma : 161

Vissza az elejére Go down

Témanyitás  Végzet Csüt. Május 02, 2013 7:18 pm

Sokáig nekem sem volt szokásom...és sztem ez nem is szokás kérdése...egyszerűen van, amikor nem megy....ennyi. Egy éves kihagyásom is volt, azért mert nem érdekelt az egész...Most jó, így jó...ha van kedvem, időm, írok, ha nincs, nem. Ha erőltetem, azzal csak azt érem el, hogy megint beleunok az egészbe:)
Szóval csak nyugisan te is...részeg reagokra kíváncsi vagyok Very Happy Casak előtte szólj, hogy Serenáának is adjak inni Very Happy
Végzet
Végzet
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 618

https://csontkronikak.hungarianforum.com

Témanyitás  Serena Leila Trevianso Csüt. Május 02, 2013 7:33 pm

Loool.... részeg játék, mikor a júzer és a kari is részeg. Az jóóóóó *.* De még jobb, mikor a júzer részeg, a kari nem és másnap azt sem tudja, hogy mit csinált a kari Cool avagy vissza olvasni őket xDDD Volt pár ilyen játékom... 11-től RT csak unatkoztam és előtte elmentem inni... meg haza is vittem és másnap pislogtam, hogy WTF??? Ezt ki írta, mert én tuti nem. xD DE jókat röhögtem az tuti...

De már nincs ilyen... ökör iszik magába, nekem meg már nincs kivel. Sad
Serena Leila Trevianso
Serena Leila Trevianso
Viharmadár
Viharmadár

Témanyitás  Noel Wyard Csüt. Május 02, 2013 7:39 pm

Előfordul az ilyesmi, emiatt most ne legyen lelkiismeret furdalásod. :-) Töltődj fel, és majd utána.

Azt is szívesen megnézem. :DDDDD

Á, Timet bele fogom vinni egy ilyenbe, és részegen állít haza, és majd beszél minden hülyeséget Remusnak. :xDDDD

Seri, egyszer volt olyan, és az volt a durva, full érthetően írtam, csak nem tudtam, mit. :DDD
Noel Wyard
Noel Wyard
Vámpír
Vámpír

Hozzászólások száma : 235

Témanyitás  Serena Leila Trevianso Csüt. Május 02, 2013 7:44 pm

ÉRtelmes volt nekem is... csakhogy a betűk másztak a billzetemen és nem álltak meg ugyan ott Very Happy
Serena Leila Trevianso
Serena Leila Trevianso
Viharmadár
Viharmadár

Témanyitás  Végzet Csüt. Május 02, 2013 7:45 pm

Hát az szép lehet Very Happy Én nem tudok úgy beinni, hogy ne tudjam mit írok Very Happy

Rád meg réd fér egy búfelejtő iszogatás...írsz nekünk bár mámoros posztot, másnap meg jót röhögünk...

Noel...majd ha kínaiul fog beszélni, vagy héberül, vagy mindegy milyen nyelven, de folyékonyan, megszakítás nélkül, mint az én fiam Very Happy
Végzet
Végzet
Admin
Admin

Témanyitás  Noel Wyard Csüt. Május 02, 2013 7:51 pm

Seri, az az, az a másik fele. Very Happy Kergetni kell a betűket, hogy végre megálljanak. xD

Tim sose. xDDD De azért megnézem Remus fejét, mikor nem tudja lelőni, mert folyamatosan mondja és mondja és mondja. :DDD
Noel Wyard
Noel Wyard
Vámpír
Vámpír

Témanyitás  Serena Leila Trevianso Csüt. Május 02, 2013 7:52 pm

Rám-rám Angyalom... xD De nincs kivel. xD Ha nagyon megunom, majd az frpg-s játék olalakra feldobom, hogy; "Megyek inni fiúk/lányok" aki pesti az jeletkezzen nálam egy ájszakára." xDDD

EDIT: Oké, látom ez csak nekem volt vicces. Már a humorérzékem sincs a helyén. xDD (Mondjuk nem tudom mennyi volt vicc és mennyire vagyok képes megtenni. xD)
Serena Leila Trevianso
Serena Leila Trevianso
Viharmadár
Viharmadár

Témanyitás  Joanna Bellini Csüt. Május 02, 2013 8:20 pm

Fel a fejjel fiúk-lányok, ezen az oldalon mindenki türelmes Very Happy most már én is Smile Írtok mikor van hozzá kedvetek, azt kész, viszont kezdünk népszerűsődni, legalábbis látogatókat nézve, mert ma volt jó pár vendégünk Smile
Joanna Bellini
Joanna Bellini
Apophis Papja
Apophis Papja

Hozzászólások száma : 50

Témanyitás  Noel Wyard Csüt. Május 02, 2013 8:34 pm

Seri, írd ki. Very Happy Lesz egy jó csapat. Cool

Nekem nem a kedvemmel van a baj, hanem az agyammal. xDDD Leállt teljesen.xD

//Nem kérek olyan megjegyzéseket, hogy eddig se vót. Very Happy//
Noel Wyard
Noel Wyard
Vámpír
Vámpír

Témanyitás  Serena Leila Trevianso Csüt. Május 02, 2013 8:42 pm

xDD Csapat? Az mindig van Very Happy De abból öhm... érdekes éjszakák vannak, amikre jobb nem emlékezni. (Tapasztalat.) XDD

Noel... nem mondjuk, úgy látszik tudod magadtól is ^^ Büszke vagyok rád az önismereted miatt xP
Serena Leila Trevianso
Serena Leila Trevianso
Viharmadár
Viharmadár

Témanyitás  Noel Wyard Csüt. Május 02, 2013 9:18 pm

El kell szeparálni. Very Happy

Látod? Én gyakorlom. Cool
Noel Wyard
Noel Wyard
Vámpír
Vámpír

Témanyitás  Meriré Pént. Május 03, 2013 9:00 am

Remus, valamit nem értek, de skype-on kérdeztem.

Meriré
Meriré
Fekélypap
Fekélypap

Hozzászólások száma : 23

Témanyitás  Joanna Bellini Pént. Május 03, 2013 3:42 pm

Kicsit besűrűsödött a mai napom, így csak estefelé tudok írni, de kitartás, jövök Smile
Joanna Bellini
Joanna Bellini
Apophis Papja
Apophis Papja

Témanyitás  Noel Wyard Pént. Május 03, 2013 4:06 pm

Semmi gond, majd írsz, ha ráérsz. :-)

A teremdíszítést szerintem amúgy is letudjuk egy körben, és akkor jöhet a mesélői hsz, ami tervezve lett. :-))

Viszont felmerült egy kérdés azzal kapcsolatban, hogy halandó hogyan lehet Apophis papja? A leírás alapján ez kizárt dolog, csak múmia töltheti be a szerepet, ember nem, és azért nagyon keményen le kell tenni valamit az asztalra. Az meg valahogy furcsa, ha egy másik pap halandótól kér segítséget, és cserébe titulust ígér.
Logikailag kivitelezhetetlen a kritériumok alapján, ráadásul egy múmia sosem fog embert kérni valamire, főleg hogy semmibe sem veszi, csak a saját érdekeire használja jórészt, és ha esetleg segít is, az biztos, hogy nem ilyen ranggal.

És félreértés ne essék, nem szőrszálhasogatásról van szó, dehogy, én örülök, ha van még valaki, aki ezt a vonalat képviseli, csak akkor a leírást változtatni kell mindenképpen, vagy a halandó státuszt múmiára cserélni.

Bocs az észrevételért, csak azt hittem rosszul látok, hogy ember Apophis papjaként fut, és megnéztem vagy 3-szor, hogy most én vagyok a hülye, vagy tényleg így van?

Tehát szerintem egészítsük ki a leírást, hogy ne legyen kavar, ha valaki beesik, és esetleg már meglévő karakterek nyomán be akar vállalni egy ilyet.

Noel Wyard
Noel Wyard
Vámpír
Vámpír

Témanyitás  Végzet Pént. Május 03, 2013 4:36 pm

Joanna majd megosztod velünk, hogy ez hogyan jött össze nektek anno?Smile Mert tényleg elég nagy ellentmondás.

Ha kell kiegészítem a leírást, bár az sem rossz megoldás, ha múmiaként folytatod életedet...döntsétek el mi legyen...én utóbbit támogatom.
Végzet
Végzet
Admin
Admin

Témanyitás  Joanna Bellini Pént. Május 03, 2013 5:07 pm

Benne van az emberek leírásában Smile lehet Apopis papja, harcosa Smile
Joanna Bellini
Joanna Bellini
Apophis Papja
Apophis Papja

Témanyitás  Joanna Bellini Pént. Május 03, 2013 5:08 pm

Speciális halandók:

Vérbáb: olyan ember aki saját létét egy vámpírhoz kötötte. (Kijátszása csak akkor lehetséges, ha egy valóban játszó játékos vagy NPC vámpírt nevez meg ura/úrnőjeként). A vérbábnak havi rendszerességgel innia kell néhány kortyot mestere véréből. A vámpír vére tökéletes hűség rabigájába fonja a halandót, az semmilyen esetben nem cselekedhet mesterével szemben, ilyesmire rávenni nem lehet, még mágiával sem. A vérbábok megközelítőleg 30 évvel tovább élnek mint normális, halandó társaik, valamivel fejlettebb erővel bírnak és érzékszerveik is kiélesednek.
Mindenkit kérek jól gondolja meg vérbáb indítását, mert ha mestere meghal véglegesen, az egyúttal a vérbáb létének végét is jelenti!

Aphopis harcosa: olyan ember aki egy múmiához kötötte magát. (Kijátszása csak akkor lehetséges, ha egy valóban játszó játékos vagy NPC múmiát nevez meg ura/úrnőjeként). A halandó esküt tesz a múmia előtt, melyet ha megszegne azonnal elragadja lelkét a Káosz Istene. Ők a múmiák fegyveres szolgái. Hűségük megingathatatlan, még mágiával sem vehető rá, hogy mesterét elárulja. Minden a múmiát ért fizikai sérülést magára vállalhat (rajta jelenik meg a seb) ha mestere úgy óhajtja. Aphopis harcosai gyorsabbak és erősebbek mint egy normális ember, emellett immuninsak minden elképzelhető betegségre. Szinte mindannyian kaptak egy darabot uruk/úrnőjük gyolcsából, amely sebre téve beforrasztja azt.
Ha mesterük meghal véglegesen akkor mihamarabb egy másik múmia szolgálatába kell szegődniük! Ha ez nem sikerül 1 éven és 1 napon keresztül, akkor Aphophis harcosa meghal.

Aphopis papja: olyan ember aki egy múmiához kötötte magát. (Kijátszása csak akkor lehetséges, ha egy valóban játszó játékos vagy NPC múmiát nevez meg ura/úrnőjeként). A halandó esküt tesz mestere előtt, ha megszegné, Aphopis azonnal elragadja a lelkét. Ők a káosz terjesztői, a múmiák gondolkodó szolgái a világban. Immunitást kapnak minden létező betegséggel szemben, viszont az urukra/úrnőjükre jellemző kórságnak hordozói lesznek, de annak tünetei nem jelentkeznek rajtuk. Azonban bármikor képesek azt beleplántálni másokba (játéktechnikailag mintha birtokolnák az adott betegséget varázslatként, de ez nem kerül számukra ley energiába és nem számít bele iskoláikba sem). Megingathatatlan a hűségük, még mágiával sem vehetők rá, hogy az uruk ellen törjenek, avagy őt elárulják. Aphopis papjai általában lehetőséget kapnak mesterüktől a mágia megtanulására de nem lehetnek ez esetben fogadottak.
Ha mesterük meghal véglegesen akkor a betegség amit hordoznak azonnal elkezd munkálni a szervezetükben. Mindaddig nem gyógyítható, amíg új urat/úrnőt nem találnak maguknak!
Joanna Bellini
Joanna Bellini
Apophis Papja
Apophis Papja

Témanyitás  Végzet Pént. Május 03, 2013 5:23 pm

Nos, Igen, igaza van Joannának is...ez az egész megtévesztő, hiszen egy másik rövid idézet a múmiák leírásából így szól:

"Minden múmia Apophis papja vagy papnője."

Sajnálatosan itt Mikiék arra nem gondoltak, hogy egy szolgát nem úgy kellene elnevezni, mint a magasabb rangú múmiákat, mert abból kavarodás van. Ami kérdés, mit tegyünk ezzel a félrevezető helyzettel?
Végzet
Végzet
Admin
Admin

Témanyitás  Joanna Bellini Pént. Május 03, 2013 5:27 pm

hát az elnevezésen lehet változtatni, lehet Apophis felkentje, vagy hittérítője vagy hasonló Smile
Nem terveztem, hogy múmia legyek, bár nincs különösebb kifogásom ellen, csak akkor át kell írni az előtörit, ahhoz meg nincs sok kedvem Smile
Joanna Bellini
Joanna Bellini
Apophis Papja
Apophis Papja

Témanyitás  Végzet Pént. Május 03, 2013 5:44 pm

A felkentje jól hangzik....és akkor nem lesz kavarodás...őszintén megmondom, én is múmiának gondoltam karid...
A gond most már csak az, hogy én nem tudok ilyen szép ikont csinálni, ami kint van, apophis felkentjével.
Végzet
Végzet
Admin
Admin

Témanyitás  Noel Wyard Pént. Május 03, 2013 5:47 pm

Ez igaz, csak marha félrevezető a dolog, tulajdonképpen zárt közösségben ilyen jellemmel, mint a múmia rendelkezik, ez nem lenne lehetséges.

A többi fajjal a viszonyuk ellenséges...

Ezért.

Én azt mondom, a leíráson változtassunk valahogyan, hogy ebből ne legyen probléma. Szerintem az a legjobb megoldás.
Noel Wyard
Noel Wyard
Vámpír
Vámpír

Témanyitás  Végzet Pént. Május 03, 2013 6:01 pm

Az is benne van, hogy saját érdekükben fenntartják más fajokkal a kapcsolatot:) így ez rendben van szerintem...annyi, hogy ezt Joanna játékában érzékeltesse, hogy ki van használva, s nem olyan fenékig tejfel mindig az élete, vagy ha jól is érzi magát, érezheti, hogy kihasználja gazdája...
Végzet
Végzet
Admin
Admin

Témanyitás  Jose Tomson Pént. Május 03, 2013 6:41 pm

Nem nagyon volt lehetőségem Joanna-t kijátszani, így ebbe az irányba sem mentünk el. Én a szabályzat szerint alkottam meg Joanna-t, amit akkor Mikivel egyeztettem. Smile
Szerintem ugyan úgy belefér a dologba, mint egy vérbáb, de ha probléma, akkor vegyetek vissza Apophis papjainak (vagy felkentjeinek, szolgáinak, vagy ami lesz) a lehetőségeiből, nem gond. Smile

Jose Tomson
Jose Tomson
Vérbáb
Vérbáb

Hozzászólások száma : 651

Témanyitás  Végzet Pént. Május 03, 2013 6:44 pm

Majd juttasátok eszembe, hogy nézzem át rendesen ezt a témát...most játszatok tovább nyugiban. Joanna egy szolgáló, ezzel sztem tisztában is van, hiszen a szabályokat alkalmazta...ellentmondások, félreértések vannak a szolga és a múmia leírás között, amit igyekszek korrigálni....
Végzet
Végzet
Admin
Admin

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

38 / 44 oldal Previous  1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44  Next

Vissza az elejére

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.