Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mára ez jutott tőlem, nektek:
"Gonoszság és jóság különös testvérek, gyakorta felcserélik egymás gúnyáját, hogy megtréfálják az amúgy is elvakultakat." Horváth György
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Legutóbbi témák
» Szószék, ami mindenkié
Folami Monfort EmptyCsüt. Dec. 22, 2016 11:47 am by Roy, a hatalmas

» Trouble Life
Folami Monfort EmptyHétf. Feb. 10, 2014 9:03 am by Vendég

» White House Villa -Dolgozószoba
Folami Monfort EmptyVas. Dec. 08, 2013 3:09 pm by Remus

» Teniszpálya
Folami Monfort EmptyHétf. Nov. 04, 2013 2:03 pm by Jose Tomson

» Odú
Folami Monfort EmptyPént. Okt. 25, 2013 3:13 pm by Richard Carter

» Csontok Földje
Folami Monfort EmptyHétf. Szept. 23, 2013 5:39 pm by Folami Monfort

» EOF - Empire of Fantasy
Folami Monfort EmptyPént. Szept. 06, 2013 7:21 pm by Vendég

» John Paul Jones Street 17. - Rose White
Folami Monfort EmptyKedd Júl. 30, 2013 3:45 pm by Jose Tomson

» John Paul Jones Street 11. - Noel Wyard
Folami Monfort EmptyVas. Júl. 28, 2013 8:12 am by Noel Wyard

Folami Monfort

2 posters

Go down

Folami Monfort Empty Folami Monfort

Témanyitás  Folami Monfort Szomb. Feb. 11, 2012 5:35 pm

//Kiegészítések ferde betűkkel kiemelve!//

Név: Folami Monfort
Faj: bőreváltó
Alfaj: farkas
Rang: ordas
Nem:
Születési év: 1983.04.04 (28)
Születési hely: Dél-Afrika - Fokváros

Fizikai megjelenés: Első benyomás rólam elég fura, hiszen farkas léttemre gyakran gyógynövény illatot árasztok. Testalkatomról elmondható, hogy a természetjárástól szálkás izomzattal rendelkezem, jó az állóképességem, kitartásom, úgy emberként, mint farkasként. Sajnos azonban nem nőttem túl magasra, 150 centis emberként meggyűlik a bajom néha egy egyszerű bevásárlással is. Mennyivel jobb lenne, ha farkasként mehetnék a 210 magasságommal a polcokról lepakolni...De ugyebár ez nem lehetséges.
Mivel apám fehér bőrű, én sem vagyok az a koromfekete néger nő, s ha úgy akarom hajam is hosszabbra nő, mint az afrikai asszonyoké, bár a természetes göndörséggel nem tudok sokszor mit kezdeni. A hajam is, s szemem is mély barna, szinte fekete, s kellemesen csillogó. Átváltozva is fekete, s enyhén hullámos szőrzettel rendelkezem. Férfiak bánatára melltájékon sem vagyok nagyon eleresztve, de azért látszik, hogy nő vagyok. Általában nyakamban viselek egy csepp alakú medált, melyet bátyámtól kaptam, s nagyon sokat jelent számomra.

Különleges ismertetőjegy: Jobb vállamon egy harapásnyom.

Mentális jellemzők: Idegen emberekkel igyekszek jó kapcsolatot kialakítani, ha arra esélyt kapok, de valahol megmarad bennem a bizalmatlanság. Ez a bizalmatlanság csak a falkámon belül oldódik fel, ha már befogadtak, s én is elfogadtam a többieket. Nem érdekel, ha megvetően néznek rám, ha rám akarnak támadni, akár életemre törni is, bátran szembe állok a merénylővel, pedig esélyem szemtől-szemben csekély. Inkább a szavak embere vagyok, nem a közelharcoké, így vakmerőségemet akár a halál vágyának is lehetne nevezni. Egyszerűen nem félem a halált, mosolyogva nézek szembe vele, s kíváncsivá tesz milyen is lehet a túloldal. Úgy érzem ez abból fakad, hogy bűntudatom van bátyám halála miatt. Bár imádom unokaöcsémet, s ő az, akiért ölni tudnék, mégis otthon hagytam. Reménykedek abban, hogy jobb sora lesz úgy, ha nem látja aggodalmaskodó nagynénjét.
Gyermekáldás iránti vágyam is erősíti bánatomat.
Ami fontos számomra, hogy senki ne tudja engem bánt valami. Ennél fogva mindig mosolygok, életvidámnak láttatom magam.
Jelem formáló változásokon mentem keresztül, s még a fent leírtak még bennem vannak, érzem azt is, hogy erőssé formál itteni életem, az új célok, az új barátok és ellenségek. A fájó emlékek lassan elhalványulnak, s előjönnek a szépek, amiket bátyám belém nevelt. Az, hogy erős, ravasz farkas legyek, álljak ki önmagamért, s társamért , még akkor is, ha megnyílni nem tudok igazán most sem. De talán már nem vagyok annyira makacs, s igyekszek elfogadni azt, hogy számomra is segíthet valaki, hogy együtt kell dolgoznom Belával, Claussal, s másokkal. Ha jó vezető akarok lenni meg kell erősítenem a kialakult határozottságomat, de arra is törekednem kell, hogy adjak mások véleményére. A farkas énem, s az ügyvéd jellememet ötvözöm, így a ravaszságomra fektetem immáron a hangsúlyt, szavaimba olykor iróniát csempészve. Ami még jellemez az a pókerarc, mára tökéletesre fejlesztettem, s csak az tudja leolvasni érzelmeimet, akinek én meg akarom mutatni. A halállal szembeni érzésem megmaradt, most is kíváncsi vagyok arra, mi lehet a halál után.
Vallás: ateista.
Filozófia: fogadott
Beavatottság: Candidatus
Iskolák: Druidizmus
Grimoare: "Növénybegyűjtő"
5-6 perces koncentráció után irányítani tudja az apróbb állatokat (pl nyulat, mókust), melyek 300 méteres körből begyűjtenek mindenféle gyógynövényt, amire a varázsló koncentrál. Amint elegendő a növény, megszakítva a koncentrációt az állatkák mennek dolgukra. Szükség esetén eme gyógynövényekkel beborítanak egy célszemélyt is, de ezzel maximum felbosszantani lehet az ellenfelet, s pár percre elterelni a figyelmét, kárt azonban nem tesz az illetőben..
Családi állapot:
Testvérem, Robert Monfort orvosnak tanult még, miattam halt meg 26 évesen, szüleim szintén nem élnek már. Édesapám fehér bőrű, angol származású orvos, édesanyám fekete bőrű, bennszülött afrikai asszony volt.
Szoros kapcsolat fűz unokaöcsémhez, akit Jack Monfortnak hívnak, s jelenleg 15 éves. Jó kapcsolatban vagyok sógornőmmel, annak ellenére, hogy ő halandó ember. Ő 32 éves jelenleg, és szállodavezetőként intézkedik saját szállodánkban.
Foglalkozás: Ügyvéd végzettség. Szabadúszó ügyvéd vagyok jelenleg, aki a városi bíróságon is bejegyzett, kirendelhető védő. Fokvárosban egy szállodát hagytam hátra, melyet sógornőm irányít. Kéz pénz körülbelül 150.000 dollár. A városban vettem magamnak egy autót. Nem kifejezetten női kocsi, de szeretem, és mivel versenyből szuperálták ki, nem is volt drága.
Befolyás: Bőreváltó körökben már elismerést vívtam ki, bár ez kiben milyen hatást kelt. Van akiben jó, másokban rossz. Egyre nagyobb befolyással rendelkezek jogi ismeretségeim révén. Rendőrségen is ismernek már, kisebb szívességeket el tudok érni.
Szexualitás: heteroszexuális
Függőség: Olykor a pohár fenekére nézek, de nem rendszeresen, így azt hiszem nem vált még a szenvedélyemmé. Ez a szokásom az itt töltött idő alatt inkább visszafelé fordult, így nem lesz alkoholista már belőlem.
Képességek: Farkas alakban normál fegyver immunitás, megnövelt erő, megnövelt gyorsaság, regeneráció, éles érzékszervek emberként is. Okkultizmus - a farkas falkája egyik sámánja, képes a varázslatokra.
Hősi szív - a vele egy oldalon állók nehezebben vesztik el hitüket magukban és a csapat céljaiban, bátrabbak és kitartóbbak minden nehézséggel szemben.
Gyenge pontok: Ezüstérzékenység, A telihold hívása
Vonzalom: Természet, egy jó könyv, és a nyugtató zenék.
Taszítás: Szakadék szélére nem megyek, ha nem muszáj. Erős parfüm illatok. Ha valaki meg akarja mondani mit csináljak.
Életcél: Megtalálni azt az utat, ami visszavezeti unokaöccséhez, értelmet ad az életnek. Egy párkapcsolatból gyermeket vállalni. Felejteni a fájó emlékeket. A városba érkezve, falkámba lassan beilleszkedve új célt értem el, mégpedig, azt, hogy itt ordasként olyan falka egyik vezető egyénisége legyek, amire bárki büszke lehet. Célom továbbá megfelelni a falkavezér, Claus elvárásainak, a városban élő vámpír konzul és konzulett vérére is fáj a fogam.
Harci erő: 3/3/2 átalakult alakban: 7/6/0
Önéletrajz:

Drága Jack!

Az élet olykor olyan lépésekre kényszeríti a embert, amit nagyon nehéz szívvel tesz meg. Döntések sora elé állít bennünket, s csak később tudjuk meg, hogy a döntéseink helyesek voltak-e.
Én is ilyen helyzetbe kerültem életem során többször is, ahogy most is. Döntenem kell, hogy az elkövetkezendőkben hogyan élek tovább. Maradhatok Fokvárosban, ahol születtem, s felnőttem apáddal, tovább vihetem nemrég elhunyt nagyapád vállalkozásait, s végignézhetem hogyan cseperedsz tinédzserből felnőtt férfivá. De nem tudok tovább a szemedbe nézni, mert úgy érzem bátyám, Robert néz rám vissza. Nem tudok tovább ekkora titokkal élni. Most már nagyapáddal sem tudom megbeszélni azt, ami bánt, hiszen nincs többé.
De talán egy szót sem értettél eddig mindebből, így most szeretném világosan eléd tárni mi is az, ami lelkemet bántja, miért kell elmennem innen.
Te is észrevetted, hogy az érzékszerveid kifinomultabbak, mint a kordobéli srácoknak. Tudod, hogy ereidben egy bőreváltó vére folyik, mégpedig egy farkasé, ahogy én is, s apád is átváltoztunk ha a helyzet úgy kívánta, vagy a telihold hívása nem engedett nyugodni minket. Erről édesanyád is tud, bár ő maga halandó ember. Nem mindenbe avattuk azonban be az életvitelünkkel kapcsolatban. Nem miattam, vagy miattad, hanem mert Mary nem elég erős ahhoz, hogy megtudja az igazságot. Mindennél jobban szeret téged, vigyáznod kell rá, így nem is kell elmondani neki mi történt, s veled mi történhet!
Apád halála, amiről mindenki úgy véli baleset volt, csak részben igaz. Mindenki úgy tudja, hogy sziklát másztunk, s ő megcsúszott, és lezuhant. Ezzel szemben bátyám engem akart megmenteni, mikor egy vadászatunk közben tapasztalatlanul, 16 évesen a sziklafal szélére ugrottam, s mancsaim alatt a porladó kövön elkezdtem csúszni lefelé. Erős állkapcsával vállamba mart, hogy megtartson, de ő is velem csúszott, s együtt zuhantunk le a mélységbe. Következő emlék már az, hogy emberi alakomban fekszek a földön, s arcomra csorog bátyám forró vére, ahogy fejem fölött felnyársalódott egy faágra. Még ma is érzem nyelvemen a vér édeskés ízét, mely megborzongat. Legszörnyűbb az, hogy farkas énem pezsegni kezdett, s ha Ő nem tanított volna meg arra, hogy érzelmeimet kordában tartsam, talán nem tudom elkerülni, hogy szörnyetegként felfaljam. A fájdalom és a vér iránti gyötrelmes vágyódás megőrjített. Nagyapád talált ránk, s ő rendezett el mindent, hogy ne derüljön ki titkunk a halandók előtt, s előtted, hiszen akkor még csak 3 éves voltál.
Ezek után arra törekedtem, hogy minden szeretetemmel téged segítselek. Könyveket bújtam, hogy én is megismerjem, s próbáltam megismertetni veled is a gyógynövényeket, az afrikai állatokat, embereket. Apám megtanított az alapvető elsősegély nyújtásra, hogyan is használhatom a növényeket gyógyításra, vagy éppen méregkeverésre. Nyomolvasást gyakoroltuk, mely nekem is segítségemre volt az élet minden területén. S bár ügyvédnek tanultam, úgy vélem nagyobb tapasztalatot szereztem a természet adta lehetőségekben, mint a törvények útvesztőjében. De mit érek vele, ha nem tudok segíteni az elnyomottakon, mert a politika felülírja az elképzeléseimet?
A tudat, hogy ezt akartam tenni saját bátyámmal, s hogy engem akart megmenteni, s ez halálához vezetett, nem hagyja, hogy melletted maradjak most, hogy már minden vonásod rá emlékeztet. De tudnod kell, hogy nem hagylak magadra. Nagyapád hagyatéka a tiéd is. Míg felnőtté nem válsz, édesanyád tud hozzáférni korlátlanul. Megbízom benne, mert tudom, hogy nála jobban senki nem kezelné vagyonunkat. Fokvárosi falkavezérünk is melletted lesz, ismered őt, bármikor fordulhatsz hozzá, ha szükségét érzed. Én is figyelni fogom tanulmányaidat, fejlődésedet, s ha arra még esélyt adsz, hogy a történtek után én taníthassalak meg mindenre amit egy farkasnak tudnia kell, vissza fogok térni hozzád. Kérlek bocsáss meg nekem, s ne vess meg azért, amit teszek, s még tenni fogok.
Bár tudom, hogy a menekülés nem megoldás, mégis bízom abban, hogy a szerencse városa, Stormhaven meghozza számomra a megnyugvást, s talán a régen várt szerelem is megtalál így 28 évesen már. Bárhová kerüljek is, Te leszel az, aki miatt vissza fogok térni, hiszen fiam helyett fiam vagy, különösen, hogy saját gyermekem ez ideig nem lehetett, s az orvosok szerint nem is igazán van rá esélyem..
William Goldman soraival zárom levelemet:
"Az élet nem igazságos, "...". Gyermekeinknek azt mondjuk, de ez szörnyű hiba. Nem csupán hazugság, de kegyetlen hazugság. Az élet nem igazságos, soha nem is volt az, és soha nem is lesz."

Örökké szerető nagynénéd:

Folami

Édes, Drága Öcsém!

Az élet talán mégis tartogat számomra még meglepetéseket, s szépségeit is megmutatja. De minden esetre kicsit jobb kedvem van, mióta ide költöztem. Sok minden történt velem, elég jól állást sikerült találnom, lakásom is tökéletesen megfelel céljaimnak, már egy kocsival is gazdagabb lettem, azt hiszem neked igazán tetszene. De mindez csak részletkérdés, ami szükséges ugyan a látszat fenntartásáért, de nem erről szól az életemet meghatározó események sora.
Mikor megérkeztem kicsit nyomozgatni, kérdezősködni kezdtem, hogy kiderítsem itt is vannak-e hozzánk hasonló lények, s mivel hallottam legendákat a mocsárvidékben eltűnő emberekről, olykor látni vélt hatalmas dögökről, úgy véltem, hogy nekem is el kell oda látogatnom, s megkeresnem a falkavezért. Claus volt az, aki nagyon jól fogadott, s beavatott az itteni eseményekbe. Valami rejtélyes okból meghaltak a vezető rangba lévő bőreváltók, nyughatatlanok, és a vámpírok is. Itt kezdődött az én szerepem, ha kicsi lépésekben is, de belefolytam az eseményekbe, s segítettem ahol tudtam, olykor elég veszélyes helyzetekbe kerülve Bella barátnőmmel, aki egy arachnoid, ahogy Greg is az, s szintén jó ismerősöm lett. Bár megoldást még nem találtunk minden rejtélyre, mégis olyan megtiszteltetésben részesültem munkám, segítségem révén, amire nem számítottam. Sem mint nő, sem mint fiatal farkas, de mivel nincsenek vezetők.... A falkavezér ordasnak kért fel!
Nem is tudom hogyan fejezzem ki azt, amit érzek, mert a fájó emlékek, a hiányod gyötör, de mégis, boldogság is bujkál lelkem legmélyén. Igyekszek tudásom legjavát adni, hogy büszke lehess rám, te is, anyád is, ahogy nagyszüleid és apád is szeretném ha azok lehetnének.
Amint a kedélyek kicsit csitulnak újra írok neked, küldök neked jegyet, mert szeretném ha meglátogatnál!

Csókol nénéd!

A hozzászólást Folami Monfort összesen 5 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Május 28, 2012 6:54 pm-kor.
Folami Monfort
Folami Monfort
Ordas
Ordas

Hozzászólások száma : 115

Vissza az elejére Go down

Folami Monfort Empty Re: Folami Monfort

Témanyitás  Végzet Szomb. Feb. 11, 2012 7:13 pm

Ismételten elfogadva. Jó játékot!

Majd még megkérnélek, hogy tedd fel az avatarod és játszhatsz is Smile (ha kell segítség a méretezésben dobj egy üzit).

A hozzászólást Damayanti összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Szept. 07, 2012 1:25 pm-kor.
Végzet
Végzet
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 618

https://csontkronikak.hungarianforum.com

Témanyitás  Végzet Hétf. Május 28, 2012 7:54 pm

Módosítások elfogadva. Üdvözlet a falka újonnan kinevezett Ordasának. Wink

Végzet
Végzet
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 618

https://csontkronikak.hungarianforum.com

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.