Mára ez jutott tőlem, nektek:
"Gonoszság és jóság különös testvérek, gyakorta felcserélik egymás gúnyáját, hogy megtréfálják az amúgy is elvakultakat."
Horváth GyörgyBelépés
Legutóbbi témák
John Paul Jones Street 2. - Arabella Valdez
3 posters
2 / 2 oldal
2 / 2 oldal • 1, 2
Re: John Paul Jones Street 2. - Arabella Valdez
Valószínűnek tartom, hogy meglepem vele, ha saját magáról kérdezem, de talán pont ezzel tudom megtörni a jeget kettőnk között, hogy nem csak a kötelesség miatt maradjon, hanem maga is akarja a tudást. Én azt is tudom, amit ő még nem, hogy a félév az nem lesz annyit, csak annyi kell, hogy elérjem nála, ne csak a vakmerőségét és az erejét akarja minden helyzetben használni, hanem a fejét is és akkor már szabadulhat is. Claus csak ezt várja tőlem és tőle is. Richard túl értékes tagja a falkának, hogy csak úgy elkallódjon, vagy a heves vérmérséklete miatt bajba kerüljön és Claus rákényszerüljön, hogy eltávolítsa maga mellől.
Láttam, hogy szinte fellélegzett, hogy kiszabadulhat a lakásból, de meglepte a kérdésem.
- Hogy lettél farkas és hogy élted meg a dolgot? – hajtottam hátra a fejem és hagytam, hogy a hajam cibálja az ablakon bevágódó szél. – Tudod mindenki másként éli meg az átváltozást és, hogy az élete teljesen megváltozik, vagy, hogy elszakad a családjától. – magyaráztam, hogy miért is érdekel ez ennyire, hiszen én is átestem ezen.
Ha válaszol, akkor figyelmesen hallgatom, aztán ha megérkeztünk a kocsiút végéhez, kiszálltam, majd bezárva az autót a mocsár felé intettem.
- Futunk?
Láttam, hogy szinte fellélegzett, hogy kiszabadulhat a lakásból, de meglepte a kérdésem.
- Hogy lettél farkas és hogy élted meg a dolgot? – hajtottam hátra a fejem és hagytam, hogy a hajam cibálja az ablakon bevágódó szél. – Tudod mindenki másként éli meg az átváltozást és, hogy az élete teljesen megváltozik, vagy, hogy elszakad a családjától. – magyaráztam, hogy miért is érdekel ez ennyire, hiszen én is átestem ezen.
Ha válaszol, akkor figyelmesen hallgatom, aztán ha megérkeztünk a kocsiút végéhez, kiszálltam, majd bezárva az autót a mocsár felé intettem.
- Futunk?
Arabella Valdez- Méregsámán
- Hozzászólások száma : 62
2 / 2 oldal • 1, 2
Similar topics
» John Paul Jones Street 6. - John Redwolf
» John Paul Jones Street 4. - Izabella Patterson
» John Paul Jones Street 3. - Roland Connor
» John Paul Jones Street 9. - Susan Moore
» John Paul Jones Street 11. - Noel Wyard
» John Paul Jones Street 4. - Izabella Patterson
» John Paul Jones Street 3. - Roland Connor
» John Paul Jones Street 9. - Susan Moore
» John Paul Jones Street 11. - Noel Wyard
2 / 2 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Csüt. Dec. 22, 2016 11:47 am by Roy, a hatalmas
» Trouble Life
Hétf. Feb. 10, 2014 9:03 am by Vendég
» White House Villa -Dolgozószoba
Vas. Dec. 08, 2013 3:09 pm by Remus
» Teniszpálya
Hétf. Nov. 04, 2013 2:03 pm by Jose Tomson
» Odú
Pént. Okt. 25, 2013 3:13 pm by Richard Carter
» Csontok Földje
Hétf. Szept. 23, 2013 5:39 pm by Folami Monfort
» EOF - Empire of Fantasy