Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mára ez jutott tőlem, nektek:
"Gonoszság és jóság különös testvérek, gyakorta felcserélik egymás gúnyáját, hogy megtréfálják az amúgy is elvakultakat." Horváth György
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Legutóbbi témák
» Szószék, ami mindenkié
Rock terem EmptyCsüt. Dec. 22, 2016 11:47 am by Roy, a hatalmas

» Trouble Life
Rock terem EmptyHétf. Feb. 10, 2014 9:03 am by Vendég

» White House Villa -Dolgozószoba
Rock terem EmptyVas. Dec. 08, 2013 3:09 pm by Remus

» Teniszpálya
Rock terem EmptyHétf. Nov. 04, 2013 2:03 pm by Jose Tomson

» Odú
Rock terem EmptyPént. Okt. 25, 2013 3:13 pm by Richard Carter

» Csontok Földje
Rock terem EmptyHétf. Szept. 23, 2013 5:39 pm by Folami Monfort

» EOF - Empire of Fantasy
Rock terem EmptyPént. Szept. 06, 2013 7:21 pm by Vendég

» John Paul Jones Street 17. - Rose White
Rock terem EmptyKedd Júl. 30, 2013 3:45 pm by Jose Tomson

» John Paul Jones Street 11. - Noel Wyard
Rock terem EmptyVas. Júl. 28, 2013 8:12 am by Noel Wyard

Rock terem

3 posters

Go down

Rock terem Empty Rock terem

Témanyitás  Végzet Vas. Feb. 05, 2012 3:15 pm

A keményebb zene kedvelői is megtalálják itt a helyüket. Minden hétvégén bemutatkozhat egy-egy új banda és ha szerencséjük van valaki felfigyel rájuk…
Végzet
Végzet
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 618

https://csontkronikak.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Rock terem Empty Re: Rock terem

Témanyitás  Jose Tomson Szer. Május 02, 2012 8:55 am

Nagyon örülök, hogy a jó sorsom összehozott Neil-lel, mert már most is sokat profitáltam a találkozásunkból, hiszen nem egy elveszett srác, és vannak nagyon jó ötletei.
- Igen, erre jó mondás, hogy”alkalom szüli a tolvajt”. – nevetem el magam. – Majd meglátjuk, hogy milyen babér terem ott nekem, de ez most csak másodrangú dolog, hiszen az én termésem már meg volt és nem is rosszul. De én sosem szalasztok el egy alkalmat sem. – vigyorodom el magam, mert eddig még mindig így volt.
Mikor megemlíti, hogy, ha baj lenne kirángat a lekvárból, akkor már egészen vidáman tekingetek rá.
- Hát ezt jó tudni! Tudod én eddig mindig egyedül dolgoztam, mert a tapasztalatom azt mutatta, hogy senkiben nem bízhatom meg, csak saját magamban, de lehet, hogy módosítanom kell az álláspontomat, mert már eddig sem volt rossz, hogy rád hallgattam.
A discó említésére bólintok, hiszen ismerős a hely, méghozzá elég kellemes emlékek fűznek hozzá, ha eszembe jut Susan. Na jó, azóta kicsit más a helyzet vele kapcsolatban, de még mindig izgat az a nő. Van benne valami rejtélyes, valami titokzatos, ami vonz hozzá.
- Az egy jó hely! – teszem hozzá szóban is. – És általában nagy a tömeg, nem nehéz szert tenni egy két szuvenírre, habár a biztonságiak is eléggé a helyzet magaslatán vannak, nem árt vigyázni.
Ezek után már egyenesen a discó-hoz vettük az irányt és leperkálva a borsos belépőt, már élvezhettük is a hely varázsát.
- Na látod! Most is van felhozatal bőven. – igyekszem túlordítani a zenét és mutatok a felhevült fiatalok seregére a parketten és az asztaloknál.
Jose Tomson
Jose Tomson
Vérbáb
Vérbáb

Hozzászólások száma : 651

Témanyitás  Noel Wyard Szer. Május 02, 2012 8:21 pm

-Na látod? Én nem leszek semmi jónak az elrontója, de az sem egy utolsó szempont, ha felmérjük a terepet. Ki tudja, ha úgy adódik, végszükség esetén megteszi majd.
Miért is ne? Fiatalok mindketten, Drill simán beleillik a környezetbe, ki sem rí közülük, és ha megszorul, ez egy biztos pont lehet. Hiába a sok biztonsági őr, a tömeg akkora, hogy ezt nem lehet átlátni, ha ügyesek. Érdekesen hatnak együtt, teljesen más világot képviselnek, és mégis képesek együtt lógni, ha úgy hozza a szükség.
-Bizonyos szempontból ez jó meglátás, viszont vannak olyan helyzetek, amikor elengedhetetlen. Azért nem árt, ha életed során van egy-kettő személy, akikhez bármikor fordulhatsz.
Neki nem kenyere az ilyesmi, így tényleg nem zavarja, ha a fiú zsebeléssel foglalkozik, hiszen mindenkinek kell egy gyors pénzkereseti forrás, ha élni akar. Megélhetési bűnöző... végeredményben Drill az, miért is haragudna rá?
-Emiatt nem aggódok, az emberek többen vannak, mint a biztonságiak, mindenre nem tudnak figyelni egyszerre. Elég egy apró lökdösődést kezdeményezni úgy, hogy ne rád gyanakodjanak, mint kiinduló pontra. Onnantól kezdve elindul a csetepaté, mert két srác mindig meg akarja "beszélni" az ilyesmit, amibe természetesen a haverok is beszállnak. Minden őr erre figyel akkor, nem másra, és máris szabad a pálya úgy, hogy az életben nem gyanakodnak rád.
Ahhoz képest, hogy soha nem volt zsebes, és nem is foglalkozik ilyesmivel, használható ötletei vannak, de igazából csak logikázik, az pedig az erőssége. Elegendő volt az, hogy csak figyelt, és nem másra, mint az emberi viselkedésekre, így pedig könnyen kiismerte őket. Simán bejutnak, kifizetik a belépőt, a kutya sem foglalkozik velük, eddig sima ügy. Körbenéz, vannak szép számmal, hangoskodók is, ami Drill malmára hajthatja a vizet.
-Azt látom. Az asztaloknál nem az újgazdag fog ülni, hanem az, aki meg akarja mutatni, hogy neki márpedig telik ilyesmire... legalábbis itt elöl. Hátrébb, a takarásban már érdekesebb a helyzet, ott zajlanak a seftelések, esetleges tárgyalások. A parkett közepén vannak a menők, az újgazdag csemeték, kívül azok, akik inkább a pultot részesítik előnyben, de köztük is akadhat olyan, akire érdemes figyelni.
Nagyjából ez a meglátása, de még mindig a környezetét pásztázza. Pár pillanattal később észrevétlenül böki meg a fiút és mutatja meg az egyik hangoskodó társaságot. Ők jó célpontok lehetnek, azonnal ugranak minden balhéra, de ennyi, semmi több, ebből kapcsolatot ő nem tud építeni, viszont Drillnek jól jöhet. A külső, távolabb eső asztalokat szemléli, onnan profitálhatna, na de nem sétálhat oda csak úgy. A fiúra pillant, várja, mit dönt, persze első az elvegyülés, ez nem kérdés.
Noel Wyard
Noel Wyard
Vámpír
Vámpír

Hozzászólások száma : 235

Témanyitás  Jose Tomson Csüt. Május 03, 2012 4:59 pm

- Nagyon ott vagy a témában. – mosolyodok el, ahogy Neil sorba veszi a hely felosztását, hogy ki milyen társadalmi réteget képvisel, és hogy ez miben látszik meg. – Vagy nagy gyakorlatod van benne, vagy fene jó emberismerő vagy. Mondjuk talán én az előbbire szavaznék, pedig a korod alapján nem nézni ki belőled az ember. – biccentek aztán elismerően.
Az én szemem is gyakorlottan siklik végig a vendégseregen, habár én egészen más szemszögből veszem szemügyre az embereket. Azt nézem, hogy ki mennyire szétszórt, figyelmetlen és bőkezű, ki hol tartja a pénzét, értékeit, hiszen én ebből élek.
Mikor a mellettem álló srác megbök és felhívja a figyelmemet egy már eléggé kirívó társaságra, akik minden arra járóba belekötöttek, és már nem sok hiányzott, hogy kitörjön a balhé.
- Talán szerencsénk lesz és valami gazdag kölyökbe kötnek bele, akkor megtehetjük, hogy alkalmazzuk a te módszeredet és a tehetősebb és befolyásosabb oldalon avatkozunk be a küzdelembe. Ha nagyobb hepaj lesz, akkor meg még közben is leeshet pár csecsebecse, ahogy elnézem, ma elég jó a felhozatal, de….- mutatok egy a pultnál iszogató párra. – azok ott szintén azért vannak itt, mint én, és nem dolgoznak egyedül. Szerintem a teremben még vannak páran, akik hozzájuk tartoznak, és lehet, ha észrevesznek, akkor nem fognak örülni nekem. – figyelmeztetem Neil-t, hiszen, ha meglátják, hogy velem van, ő sem marad ki a szórásból.

Jose Tomson
Jose Tomson
Vérbáb
Vérbáb

Hozzászólások száma : 651

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.