Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mára ez jutott tőlem, nektek:
"Gonoszság és jóság különös testvérek, gyakorta felcserélik egymás gúnyáját, hogy megtréfálják az amúgy is elvakultakat." Horváth György
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Legutóbbi témák
» Szószék, ami mindenkié
Mason Gavroche EmptyCsüt. Dec. 22, 2016 11:47 am by Roy, a hatalmas

» Trouble Life
Mason Gavroche EmptyHétf. Feb. 10, 2014 9:03 am by Vendég

» White House Villa -Dolgozószoba
Mason Gavroche EmptyVas. Dec. 08, 2013 3:09 pm by Remus

» Teniszpálya
Mason Gavroche EmptyHétf. Nov. 04, 2013 2:03 pm by Jose Tomson

» Odú
Mason Gavroche EmptyPént. Okt. 25, 2013 3:13 pm by Richard Carter

» Csontok Földje
Mason Gavroche EmptyHétf. Szept. 23, 2013 5:39 pm by Folami Monfort

» EOF - Empire of Fantasy
Mason Gavroche EmptyPént. Szept. 06, 2013 7:21 pm by Vendég

» John Paul Jones Street 17. - Rose White
Mason Gavroche EmptyKedd Júl. 30, 2013 3:45 pm by Jose Tomson

» John Paul Jones Street 11. - Noel Wyard
Mason Gavroche EmptyVas. Júl. 28, 2013 8:12 am by Noel Wyard

Mason Gavroche

2 posters

Go down

Mason Gavroche Empty Mason Gavroche

Témanyitás  Mason Gavroche Csüt. Ápr. 18, 2013 5:58 am

Név: Mason Gavroche
Faj: vámpír
Rang: tribunus
Nem: férfi
Születési év: Hát megszámolni is nehéz. 950.04.09
1063 éves.
Születési hely: Bizánc, Konstantinápoly
Fizikai megjelenés:A hajszínem fekete színben pompázik. A szemem tenger kék, mely a napon és a sötétben is gyönyörűen csillog, és bármely nőt levesz a lábáról. A szemmel nem szükséges emléket formálni, már a pillantásom is az, ha valakire ránézek. Van egy szexi félmosolyom is amivel eltudom csavarni a lányok fejét gyakran, kár, hogy én ezt nem élvezhetem már, csak emlékeimben él a nők iránti vágy, a szerelem érzése. Átlag magassággal rendelkezek kidolgozott izmos testtel.
Különleges ismertetőjegy: Egy szexi félmosoly
Mentális jellemzők:Én vagyok a nagy gonosz vámpír kit imádnak a nők és én is, viszont imádom őket...kihasználni. Nagy önbizalommal lettem megáldva, és túlságosan nagy egocentrikus viselkedéssel. Gyakran az emberek elítélnek, amiért, hogy olyan kegyetlenül tudok bánni másokkal. Szerény, magamat vicces, és néha morbidnak tartom, de senki se lehet tökéletes. Túlságosan makacs vagyok, és szeretek menni a saját fejem után, sose szerettem, mikor beleszóltak a tervembe és akadályoznak abban amit akarok. Ilyen helyzetben gyakran van az, hogy kitört nyakkal borulnak a földre. Legjobb tulajdonságaim az, hogy bármilyen kilátástalan helyzetből kitudok jönni. A körülöttem lévőkre sosem figyelek, ezért gyakran sérülnek meg testileg és érzelmileg is, de sajnos ez van. Személyem rengeteg hibával van tele, de, ahogy már mondtam senki sem tökéletes.
Vallás:ateista.
Filozófia: Zsarnok
Beavatottság: Magister
Iskolák: Démonológia
Grimoare:
A Szolgáló Megidézése"
Az egyik legártalmatlanabb idéző varázslat, mégis sok mágus szereti, aki ismeri a titkát. Egy egyszerű, fél órás rituálé és pár vércsepp feláldozása árán megidézhető a vércseppek számának megfelelő, de maximum 7 db szolgadémon, úgynevezett imp. Az impek nagyon alacsonyak, kb 70-80 centis magasságú, sovány, nagy szemű, hüllő szerű testtel bíró lények, az arcuk olyan, mint egy emberi arc elnagyolt karikatúrája. A csúnyácska kis lények egy meglepően hosszú, bojtos végű farokkal egyensúlyoznak, nemük megállapíthatatlan, ha egyáltalán van nekik, az emberi nyelveket, meglehetősen csipogó hangon, de beszélik. Az impek egy hétig maradnak a világunkban. Harcra teljesen alkalmatlanok, kíváncsiak és nagyon félénkek. Viszont az intelligenciájuk közepesnek mondható és a mágia biztosítja a hűségüket is. Az impek a démonvilág szolgái és e célra szokás leidézni őket a Földre is. Takarítás, mosás, mosogatás, stb. Egyedül főzésre ne kérjük őket, ha enni is akarunk. A legegyszerűbb idéző mágia és a legegyszerűbb megidézhető lények, mégis sokan szeretik őket.
A Barát Segítő Jobbja"
A varázslat megidézéséhez vagy a célszemély beleegyezése, vagy testének egy darabja (pl körme) kell. A rítus ideje 2 óra hossza. Ez után egy héten belül bármikor, ha a mágus rákoncentrál a célszemély megjelenik az idéző mellett, úgy ahogy az elhívás pillanatában van. Azonnal elteleportálódik. Ezen túlemenően a megidézőnek semmilyen hatalma sincs a célszemély felett és az 10 perc leteltével visszakerül pontosan oda, ahonnan érkezett.
Családi állapot: Szülők:
Apa: Marius Gavroche-meghalt egy csatában.
Anya: Rose Gavroche-belehalt a gyászba.
Foglalkozás: Tribunus.
Befolyás:Az emberek világában is van befolyásom, nem mondom, hogy uralom az alvilágot, de nagy tekintélyem van.
Én vagyok a Tribunus, én védem a consult. Én vagyok a testőrségnek a kapitánya, igen jól hallod a kapitánya ezért parancsolhatok nekik.
Talpnyalók: Guiseppe Trevor-35 éves, húga Tina.
Tina Trevor-20 éves, bátya Guiseppe.
Szexualitás: Heteroszexuális
Függőség: Vér,nikotin-utóbbi csak megszokásból.
Képességek: Élőholt test, Mimikri, Enyhén növelt erő, Harci karmok, Sebesség, Csáberő
Gyenge pontok: A vér iránti vágyam, természetesen ural, és ez egy gyenge pont. Az emberségem is nagyon útban áll, gyengévé tesz, és ezt az egyet nagyon gyűlölöm a vámpírlétben.
Vonzalom:Vér, emberek és harc.
Taszítás: Kétszínű vámpírok, hisztis emberlányok és a gyengeség.
Életcél: Megvédeni a consult.

Szerepjáték minta:

Mason Gavroche

Beteges fény csillant a szememben, ahogy az utca túl oldalán megláttam a lányt. Barna haja lobogott a gyenge szélben, illatát még innen is éreztem, pedig kellő biztonságban voltam tőle. Pontosabban ő volt kellő távolságban tőlem. Hónapok óta várom az alkalmat, hogy végre megöljem Hazel-t. Minden megbánás nélkül nézem végig, ahogy törékeny testéből eltávozik az éltető ragacsos folyadék, ahogy szeméből kihuny az élet utolsó szikrája is és ott fogok állni a teste fölött, diadalittas mosollyal ajkaimon.
Lesben állok, az izmaim megfeszülnek, csak a lányra összpontosítok. Hallom a lélegzetvételét, a szíve dobbanását. Azt a lágy ütemet, amit oly régóta el akarok hallgattatni. Kész vagyok arra, hogy a nyílt utcán kapjam el a zsákmányomat és tegyem el láb alól. Már az sem érdekel, ha vadászok hada csap le rám, ha tudom, hogy Hazel halott.
Olyan vagyok, mint a fegyverben a golyó. Arra várok, hogy valaki meghúzza a ravaszt és eltalálhassam az áldozatot kioltva életét. A lehető legmegfelelőbb alkalomra várok, amikor az utca egy kicsit kiürül, mert idővel átgondoltam a tervet. Nem bukhatok le, sokkal nagyobb örömet nyújtana, ha én tovább élhetnék. Igen, erre kell törekednem…
Teszek egy lassú lépést a nyílt utca felé. Eddig egy sikátor nyálkás fala takart az emberek elől. Hazel még mindig az út túloldalán cseverészik valakivel. Fogalma sincs arról, hogy percek óta figyelem Őt és arra készülök, hogy kinyírjam.
Lábam magától indul útnak, elhagyja a sikátort és egyenesen az út felé indul, amikor egy kéz kulcsolódik a karomra és visszaránt a jótékony homályba. A sikátor melletti étterem szellőzőjéből kiáradó párától először fogalmam sincs, ki volt olyan bátor, hogy megakadályozta pontosan kidolgozott tervemet, amikor meghallom a felszálló párában az ismerős hangot elkerekedik a szemem. Az arca nézek. Ez nem lehet igaz!
-Te meg, hogy kerülsz ide?!Kérdezem tőle, nem hiszem el, hogy itt van.
-Meglep, hogy élek? Hát igen, mikor utoljára találkoztunk akkor csata dúlt és te abba a csatába, hogy is mondjam átszúrtad a torkomat a kardoddal és most, hogy vagyok életben? TITOK! Mondja vigyorogva. A falnak lököm teljes erőmből, majd a körmömet a gyomorszájába szúrom.

A hozzászólást Mason Gavroche összesen 5 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Ápr. 19, 2013 8:33 am-kor.
Mason Gavroche
Mason Gavroche
Tribunus
Tribunus

Hozzászólások száma : 10

Vissza az elejére Go down

Mason Gavroche Empty Re: Mason Gavroche

Témanyitás  Végzet Csüt. Ápr. 18, 2013 8:43 am

Na hahó...

Először is szeretnélek üdvözölni köztünk, és örülök egy új, ügyesen megírt karakternek. DE!
Látom, hogy elolvastad a szabályzatot, de azt hiszem elkerülte pár fontos részlet a figyelmedet. Először is, hogy a vámpírjaink érzelmességre, szerelemre, nők iránti vonzalomra képtelenek. Marad nekik érzelmek terén a düh, gyűlölet, kíváncsiság, hasonló, de szeretni nem szeretnek. Sem testi vágy nincs bennük. Meghalt, kihalt....

Aztán, a magistrátus tagjait kizárólag a consul nevezheti ki, ami azt jelenti, hogy vele kell egyeztetned. Magyarul admini engedélyhez kötött...ahogy a magister beavatottság sem az a szint, amit úgy meg lehet kapni, hogy nem ismerlek. De, nem zárkózom el az elől, hogy megbeszéljük...

Az előtörténettel annyi problémám van, hogy nem derül ki belőle hogyan is lettél vámpír, de ezt nem kötelező ugyebár leírni, fedheti jótékony homály...züllött egy vámpír vagy, mit azt mondjak Very Happy Bár elvileg az alkohol már nincs rád hatással, szóval ez is prücök kicsit.

Ami még lényeges, hogy ezt a témát ahogy Claus is mondta csevegőben, nem jó helyre tetted. Nem akarjuk egyből hibernálni karakteredet;)

Légy szíves olvasd el újra az alábbi két témát, és alakíts a karaktereden ehhez mérten. Vagy ha ragaszkodsz magasabb ranghoz, vedd fel velem a kapcsolatot!

https://csontkronikak.hungarianforum.com/t434-hatodik-kronika-a-vampirok

https://csontkronikak.hungarianforum.com/t438-masodik-kronika-okkultizmus-es-magia
Végzet
Végzet
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 618

https://csontkronikak.hungarianforum.com

Témanyitás  Végzet Pént. Ápr. 19, 2013 7:53 am

Drága...
Beleirkáltam a posztodba, légy kedves annak fényében javítani. Nem nagy dolgok, csak soknak tűnik, de legtöbb csak némi hiányosság.

Ami a nőket illeti! Elcsavarhatod, mint vámpír a fejüket, sőt, ha szeretnél ilyen varázslatot is összehozhatsz magadnak, mondván vonzásodba kerülnek, de ahhoz ragaszkodom, hogy nem érzel irántuk semmit!!!!!! Lényege így az lenne, hogy játszol velük, játszol az érzéseikkel, szívatod a nőket.
Végzet
Végzet
Admin
Admin

Témanyitás  Végzet Pént. Ápr. 19, 2013 8:22 am

Ezennel a karakterlapot elfogadom!
Ami annyit jelent, hogy bárhol, bárkivel kedvedre rosszalkodhatsz Very Happy

Kellemes játékot, időtöltést.
Végzet
Végzet
Admin
Admin

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.