Mára ez jutott tőlem, nektek:
"Gonoszság és jóság különös testvérek, gyakorta felcserélik egymás gúnyáját, hogy megtréfálják az amúgy is elvakultakat."
Horváth GyörgyBelépés
Legutóbbi témák
Szószék, ami mindenkié
+27
Tim Harris
Claus Kroenen
Serena Leila Trevianso
Sylvia Sawyer
Izabo
Remus
Lara Houdson
Arabella Valdez
Alexandra Demostatis
Roy, a hatalmas
Jassie Sky
Rendező
Leonard Broderick
Charis Doyle
Miranna Luna
Bill Denton Jr.
Rose White
Noel Wyard
Joanna Bellini
Tom Hyde
Jeremy Pratt
Folami Monfort
Kaya Eaglethill
Jose Tomson
Caecus Nemo
Végzet
Titoknok
31 posters
12 / 44 oldal
12 / 44 oldal • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 28 ... 44
Re: Szószék, ami mindenkié
Azoknak akik megfejtik Rose feladványát, azok számára amolyan jutalomképpen felajánlok két szakértelempontot. Szóval majd pm-ben kérem azok listáját, akik elküldték a megfejtést.
Üdv: Dam
Üdv: Dam
juppi!!! Akkor már duplán megéri! Egyrészt a kíváncsiság, másrészt a jutalom miatt
Jose Tomson- Vérbáb
- Hozzászólások száma : 651
A számokat szeretjük!
Rose White- Vérbáb
- Hozzászólások száma : 286
II.
Kezd az elejéről, s haladj végig!
Sorsszámokat számlálni esztelenség.
Kezd az elejéről, s haladj végig!
Sorsszámokat számlálni esztelenség.
Rose White- Vérbáb
Első megfejtő José, akinek jár így a beígért pont Dam jóvoltából.
Gratulálok neki. Hogy mely karakternek íratja jóvá, azt majd egyeztetitek ti
Kíváncsi leszek ki lesz a következő Már ha valaki még agyal rajta
Gratulálok neki. Hogy mely karakternek íratja jóvá, azt majd egyeztetitek ti
Kíváncsi leszek ki lesz a következő Már ha valaki még agyal rajta
Rose White- Vérbáb
Josétól majd kérem akkor pm-ben, hogy kinek menjen a két a két szakértelempont.
Más közérdekű a kis kalandomban szereplők számára: Kérlek húzzatok bele, (mondom én ) de a lényeg, hogy szeretném júli vége felé befejezni a játékot, mivel két hétre elutazom és nem leszek egyáltalán netközelben, ebből adódóan nem fogok tudni írni.
Továbbá, ez már mindenki számára, hónap hőse játék is egy picit előbb indul és így két hetetek lesz szavazni majd lényegében, mert csak akkor hirdetek eredményt, ha visszatértem vagy valami csoda folytán netán nethez jutok. De ez még picit odébb van, azért szólok előre.
Más közérdekű a kis kalandomban szereplők számára: Kérlek húzzatok bele, (mondom én ) de a lényeg, hogy szeretném júli vége felé befejezni a játékot, mivel két hétre elutazom és nem leszek egyáltalán netközelben, ebből adódóan nem fogok tudni írni.
Továbbá, ez már mindenki számára, hónap hőse játék is egy picit előbb indul és így két hetetek lesz szavazni majd lényegében, mert csak akkor hirdetek eredményt, ha visszatértem vagy valami csoda folytán netán nethez jutok. De ez még picit odébb van, azért szólok előre.
Előrevetíteném, hogy kapják össze magukat, akik pályáznak a 2 szakértelempontra, hiszen Rose következő segítsége után már csak 1 szakértelempontot tudok felajánlani. Kellemes fejtörést!
Szavakat számláljatok!
...és akkor innen 1 pont jár a megfejtőnek.
...és akkor innen 1 pont jár a megfejtőnek.
Rose White- Vérbáb
Roy, aki olyan hatalmas! Nem akarsz írni nekem?
Jose Tomson- Vérbáb
De, természetesen. Annyi történt, hogy hétvégén az internetnek még csak az elektromágneses vonzásterébe sem kerültem. Ma pedig munka közben szerkesztgettem már a következő hozzászólásomat, míg végül nem tudtam befejezni. Így a munkagépemen van rajta, tehát holnap reggel kapsz választ tőlem. Remélem, még megbocsátható időn belül lesz akkor.
Roy, a hatalmas- Szellemlord
- Hozzászólások száma : 133
persze, csak nyugodtan
Jose Tomson- Vérbáb
Hol is dolgozol Te Roy? Ki is a főnököd? Megyek megkeresem és én leszek a besúgó
Rose White- Vérbáb
Pont tojnak rá, hogy írok-e naponta 1-2 fórumhozzászólást, ha a munkában közben elvégzem. De mindenképpen köszönöm a törődést, Rose, még meghálálom...
Roy, a hatalmas- Szellemlord
- Hozzászólások száma : 133
Ez egy remek munkahely Becsüld meg, mert kevés van belőle Hálát meg előre is köszönöm
Rose White- Vérbáb
Leonak is sikerült megfejtenie!! Aminek örülök.
Egyúttal szeretném kijelenteni, hogy holnap estig lehet elküldeni még a megfejtést, 8-ig.
Egyúttal szeretném kijelenteni, hogy holnap estig lehet elküldeni még a megfejtést, 8-ig.
Rose White- Vérbáb
A játékot lezárom. Köszönöm a részvételt.
Megfejtés: "Bőreváltó találkozó, máglyarakás, július 10. este 8 óra. Folami Monfort."
A megfejtés egyben egy felhívás is egy játékra azoknak, akiknek bőreváltó karakterük van, bár a valós nap kicsit elcsúszott, mert rosszul kalkuláltam. Várok mindenkit ide:
https://csontkronikak.hungarianforum.com/t345-maglya
Ez egy lehetőség kezdete, továbbiakban lehet az újság cikkeiben hasonló találkákat megbeszélni fajon belül, amit Dammal is egyeztettem már, kérek tőle azért megerősítést
Megfejtés: "Bőreváltó találkozó, máglyarakás, július 10. este 8 óra. Folami Monfort."
A megfejtés egyben egy felhívás is egy játékra azoknak, akiknek bőreváltó karakterük van, bár a valós nap kicsit elcsúszott, mert rosszul kalkuláltam. Várok mindenkit ide:
https://csontkronikak.hungarianforum.com/t345-maglya
Ez egy lehetőség kezdete, továbbiakban lehet az újság cikkeiben hasonló találkákat megbeszélni fajon belül, amit Dammal is egyeztettem már, kérek tőle azért megerősítést
Folami Monfort- Ordas
- Hozzászólások száma : 115
Gratula azoknak, akik elküldték a megfejtést Rosenak, nekik jóvá is írtam a szakértelempontokat. És jó játékot nekik.
Apró megjegyzés, azon nem bőreváltó karaktereknek, akik kedvet kapnak esetleg megjelenni ezen a találkán. Mivel bőreváltók területéről van szó, gondolom mondanom sem kell, hogy minden más faj szülöttje életveszélybe kerül, ha beteszi oda a lábát, tehát a karaktere életével játszik. Ha ez megtörténne esetleg, random karaktert veszek elő az eszköztáramból, a többi pedig fantáziára bízható vagy pedig a játékra...
Ami pedig Fola felvetését illeti, valóban. Tehát, ha valaki Folához hasonlóan kedvet érez, hogy hasonló módon kis trükkös, feladványos szösszenettel megörvendeztessen bennünket, akár egy közös játékra invitálás erejéig, akár csak úgy a hecc kedvéért, csak rajta.
(Előtte részleteket kérek privátban. )
Dam voltam.
Apró megjegyzés, azon nem bőreváltó karaktereknek, akik kedvet kapnak esetleg megjelenni ezen a találkán. Mivel bőreváltók területéről van szó, gondolom mondanom sem kell, hogy minden más faj szülöttje életveszélybe kerül, ha beteszi oda a lábát, tehát a karaktere életével játszik. Ha ez megtörténne esetleg, random karaktert veszek elő az eszköztáramból, a többi pedig fantáziára bízható vagy pedig a játékra...
Ami pedig Fola felvetését illeti, valóban. Tehát, ha valaki Folához hasonlóan kedvet érez, hogy hasonló módon kis trükkös, feladványos szösszenettel megörvendeztessen bennünket, akár egy közös játékra invitálás erejéig, akár csak úgy a hecc kedvéért, csak rajta.
(Előtte részleteket kérek privátban. )
Dam voltam.
Juj! Most olyan kíváncsivá tettél!
Jose Tomson- Vérbáb
No, úgy látszik picit félreérthető voltam az előbb. Szóval, aki a fent említett kis erdei kalandban részt vesz nem bőreváltó karakterrel, az tekintve a helyszínt - ami feltehetően tele van átalakult vagy csak felségterületüket védeni akaró szőrös alakokkal - az a karaktere életét teszi kockára. Ez esetben szó szerint. Úgy döntöttem, ha bárki hasonlóra készül, annak sorsát kockával fogom eldönteni. Egyes fajoknál ugyanis több végkimenetel is lehetséges, de a legvalószínűbb a karakter halála. Természetesen vannak/lehetnek kiskapuk de mielőtt arra a döntésre jutsz, hogy részt veszel a kalandban, mindenféleképp gondold meg, hogy belefér-e a karaktered számára, hogy akár nyughatatlanként folytatja életét a kaland után, hogy egy példát említsek...
Szép estét mindenkinek! Visszatértem! Mindössze 1 hónap alatt már meg is csinálták a laptopom, némi nehézségek árán, mert a kábeljét elhagyta a szerelő, így még egy újra is várnom kellett ez idő alatt. Bízom benne, hogy most már viszont működni fog a dög és megint aktívabb lehetek (egészen addig, amíg el nem megyek nyaralni ).
És látom lett egy új szellemünk, tök jó! Már a neve is kedves.
És látom lett egy új szellemünk, tök jó! Már a neve is kedves.
Caecus Nemo- Aedilis
- Hozzászólások száma : 215
Üdv Nemo!
Örvendetes hír, hogy a laptopod immár használatra kész (csókoltatjuk a szerelődet) és ennek köszönhetően újra köztünk vagy.
Örvendetes hír, hogy a laptopod immár használatra kész (csókoltatjuk a szerelődet) és ennek köszönhetően újra köztünk vagy.
Köszi Dam! Remélem nálatok is minden rendben, meg az oldal is fut rendesen! Kell még nekem majd 1-2 nap, hogy átnézzem, mik történtek itt, de igyekszem!
Caecus Nemo- Aedilis
- Hozzászólások száma : 215
Dam, akkor inkább nem kockáztatom a kedves tolvajunk bőrét, hogy arra tévedjen. Mondjuk a titánomat azért megnézném ott mit művelne
Arabella Valdez- Méregsámán
- Hozzászólások száma : 62
Jaj! És szia Caecus! Nagyon örülök, hogy újra itt fogod szívni a vérünket!
Arabella Valdez- Méregsámán
- Hozzászólások száma : 62
12 / 44 oldal • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 28 ... 44
12 / 44 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Csüt. Dec. 22, 2016 11:47 am by Roy, a hatalmas
» Trouble Life
Hétf. Feb. 10, 2014 9:03 am by Vendég
» White House Villa -Dolgozószoba
Vas. Dec. 08, 2013 3:09 pm by Remus
» Teniszpálya
Hétf. Nov. 04, 2013 2:03 pm by Jose Tomson
» Odú
Pént. Okt. 25, 2013 3:13 pm by Richard Carter
» Csontok Földje
Hétf. Szept. 23, 2013 5:39 pm by Folami Monfort
» EOF - Empire of Fantasy