Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mára ez jutott tőlem, nektek:
"Gonoszság és jóság különös testvérek, gyakorta felcserélik egymás gúnyáját, hogy megtréfálják az amúgy is elvakultakat." Horváth György
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Legutóbbi témák
» Szószék, ami mindenkié
Fuss az életedért! - magánkaland José Tomson számára - KALAND LEZÁRVA EmptyCsüt. Dec. 22, 2016 11:47 am by Roy, a hatalmas

» Trouble Life
Fuss az életedért! - magánkaland José Tomson számára - KALAND LEZÁRVA EmptyHétf. Feb. 10, 2014 9:03 am by Vendég

» White House Villa -Dolgozószoba
Fuss az életedért! - magánkaland José Tomson számára - KALAND LEZÁRVA EmptyVas. Dec. 08, 2013 3:09 pm by Remus

» Teniszpálya
Fuss az életedért! - magánkaland José Tomson számára - KALAND LEZÁRVA EmptyHétf. Nov. 04, 2013 2:03 pm by Jose Tomson

» Odú
Fuss az életedért! - magánkaland José Tomson számára - KALAND LEZÁRVA EmptyPént. Okt. 25, 2013 3:13 pm by Richard Carter

» Csontok Földje
Fuss az életedért! - magánkaland José Tomson számára - KALAND LEZÁRVA EmptyHétf. Szept. 23, 2013 5:39 pm by Folami Monfort

» EOF - Empire of Fantasy
Fuss az életedért! - magánkaland José Tomson számára - KALAND LEZÁRVA EmptyPént. Szept. 06, 2013 7:21 pm by Vendég

» John Paul Jones Street 17. - Rose White
Fuss az életedért! - magánkaland José Tomson számára - KALAND LEZÁRVA EmptyKedd Júl. 30, 2013 3:45 pm by Jose Tomson

» John Paul Jones Street 11. - Noel Wyard
Fuss az életedért! - magánkaland José Tomson számára - KALAND LEZÁRVA EmptyVas. Júl. 28, 2013 8:12 am by Noel Wyard

Fuss az életedért! - magánkaland José Tomson számára - KALAND LEZÁRVA

2 posters

Go down

Fuss az életedért! - magánkaland José Tomson számára - KALAND LEZÁRVA Empty Fuss az életedért! - magánkaland José Tomson számára - KALAND LEZÁRVA

Témanyitás  Titoknok Vas. Feb. 19, 2012 6:04 pm

(Folytatás az előző oldalról)

A nagydarab pasast nem hatja meg az ajánlatod, láthatólag azzal van elfoglalva, hogy te képes voltál meglopni őt, vagyis ezzel megsérteni férfiúi önérzetét és minden egyéb hasonlót, így egy "picit" zabos. Üvöltve szid téged és az összes felmenődet, kapsz még egy-két gyomrost közben a boxerrel, amikor hirtelen...
- Tudod nagyfiú, az a srác a bandánk tagja, így csak én törölhetem fel vele a padlót - hangzik egy bájos, lágy női hang, amire a fickó azonnal elereszt. Meglepetten nézegelődsz mi a nyavalya történt, amikor meglátod Dámát. Vagyis a kését. Azt viszont éllel felfelé a benga lábai közt. A gorilla nagyot nyel:
- A kotorék elcsaklizta a pénzemet - morogja.
- Tudom. Ebből él - vigyorog szadistán a szőke nő.
A strici elköveti azt a hibát, hogy megpróbál megmozdulni. Az alvezéred azonnal felfelé és hátra rántja a kést, mire a fickó valószínűtlenül magas hangon kezd el vonyítani, majd ágyékát markolászva térdre roskad. Ujjai közül nagy mennyiségű vér spriccel. Dáma élvezettől csillogó szemekkel vágja szájon a kés markolatával, hogy megpadlózik egyből. A nő csizmája tűsarkát a strici bal szemébe vágja és élvezettel forgatni kezdi a bokáját. A faszi egy ideig rángatózva agonizál a földön, neked meg visszakívánkozik az ebéded három napra visszamenőleg. A csaj vértől vöröslő ajkakkal fordul feléd, amint lenyalogatja a kését:
- Ugye tudod, hogy te fogod letakarítani a csizmám, ha meg nem mondod mi a rossebb volt ezt? - mered rád még mindig kéjesen pihegve.
Titoknok
Titoknok
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 46

Vissza az elejére Go down

Fuss az életedért! - magánkaland José Tomson számára - KALAND LEZÁRVA Empty Re: Fuss az életedért! - magánkaland José Tomson számára - KALAND LEZÁRVA

Témanyitás  Jose Tomson Vas. Feb. 19, 2012 6:58 pm

Hiába minden beszéd és győzködés, a strici semmitől sem hatódik meg, ő már eldöntötte, hogy a beleimmel díszíti a kocsma falát, mert párszor megkínálja a boxerrel a gyomromat, amitől azon a részen már úgy érzem magam, mint akit lefagyasztottak. Izzadok és öklendezek, de nincs szabadulás. Aztán egyszer csak meghallom azt a hangot, amitől fél mérföldes körzetben borsózni kezd a hátam és minimum menekülőre fognám, ha most volna erőm elfutni, de így csak kicsit kábán nézem, ahogy a baromarcú lábai között megjelenik Dáma kése és eléggé kényelmetlen helyzetbe hozza a fickót.
Mikor erre az elenged én majdnem össze esem és tántorogva próbálom visszanyerni az egyensúlyomat, miközben ez az örült csaj a strici egy óvatlan mozdulatára, a szemem előtt heréli ki, majd tapossa bele az agyát a betonba.
Hát ha most lenne a gyomromban még valami, ami eddig benne maradt, azt most biztos viszont láttam volna. Ez nem az én műfajom! Eddig is tudtam, hogy Dáma nem százas, de azt hittem amit hallottam róla, annak a nagy része szóbeszéd, de erre most megkaptam a cáfolatot. Annak ellenére, hogy megmentett, a következő szavaira, és a látványra, ahogy lenyalja a kését, hideg veríték kezd csordogálni a hátamon és a homlokomon.
- Sürgősen pénzt kellett szereznem. – nyögtem nagyot nyelve. – Marha nagy szarba keveredtem, és ha pár órán belül nem szerzek meg egy dolgot, akkor kinyír a kémelhárítás. – hadarom el az igazat, mert nincs értelme, hogy hazudjak ennek a csajnak. – Nem akarok senkit magammal rántani a bajba Dáma, ezért intézem saját magam. – veszek mély levegőt és már fel is tudok nagyjából egyenesedni.
Jose Tomson
Jose Tomson
Vérbáb
Vérbáb

Hozzászólások száma : 651

Fuss az életedért! - magánkaland José Tomson számára - KALAND LEZÁRVA Empty Re: Fuss az életedért! - magánkaland José Tomson számára - KALAND LEZÁRVA

Témanyitás  Titoknok Csüt. Feb. 23, 2012 7:51 am

Dáma végighallgatja a mondandódat, miközben a csizmája sarkát a haldokló férfi trikójába törölgeti módszeresen, míg úgy nagyjából tiszta nem lesz. Aztán feléd fordul és a válladnál fogva a falhoz penderít, de utána már simul is a testedhez, akár egy kölyökmacska, épp hogy csak nem dorombol közben. Érzed a körmei táncát az arcodon, ahogy megsimogat, miközben beszélni kezd:
- Figyelj ide kicsi Drill - leheli szinte közvetlenül a szádba. - Az hogy a banda kihúzza a segged a szarból, ha tudja, az nem egy olyan költői faszság volt, hanem a való élet, vili? Úgyhogy, ha nyakig vagya trágyában, mi azt speciel tudni szeretnénk. Na babám, akkor ahogy nézem neked az idő tényező egyre fontosabb. Ezért kapsz egy verdát, sofőrt, neki és neked is egy helyre géppityut, költőpénzt meg némi tudást - kocogtatja meg a fejét. Na igen, ha valaki, akkor Dáma sokat, nagyon sokat tudhat az utcákról, tényleg nem ártana érdeklődnöd esetleg ilyen téren, mielőtt valamibe belevágsz... ha mersz.
A csaj nagyon finoman megcsókol, még a csókja is csípős a szesztől és talán a chilitől amit fogyasztott, jobb lábát átfonja a bal combodon, épp csak nem dorombol. Arcod simogatva jelenti be:
- Még akarok veled játszadozni pici Drill, szóval maradj nekem életben, ha lehet - kuncogja erőszakos, perverz felhanggal. - Most pedig mesélj, ha tudni szeretnél valamit...
Titoknok
Titoknok
Admin
Admin

Témanyitás  Jose Tomson Pént. Feb. 24, 2012 9:06 am

Igyekeztem nem lefelé nézni miközben Dáma a csizmáját tisztogatta, de még így is eléggé kikészített a dolog. Aztán mikor a falnak lökött már fel is készültem a legrosszabbra, de ahogy hozzám dörgölőzött és simogatni kezdett, az rosszabb volt, mintha kést szorított volna a torkomhoz.
Meghallgathattam az újabb szent beszédet arról, hogy a banda miként segíti a tagjait és hogy mindig számíthatok rájuk, de hát hiába is magyaráztam volna neki, hogy ez egy egészen más tészta, jobbnak láttam befogni a szám. Végül is nem jön rosszul, ha kicsit gyorsítok a tempón és valaki védi közben a seggemet is.
Mikor a saját segítségét is felajánlja az ügyben, már komolyan kezdek aggódni, hogy vajon mit akar tőlem és mikor finoman még meg is csókol, már a hideg futkos a hátamon. A velem való eljátszadozás pedig egyáltalán nem hangzott számomra olyan szórakoztatónak, mint ahogy ő elkpzelte.
Minden esetre talán tényleg nem árt, ha elmondom neki röviden a történetet, hátha lesz valami ötlete.
- Pár nappal ezelőtt kizsebeltem egy Philip Lieber, nevű fazont a kikötőnél, aki, mint kiderült, a hadsereg ezredese és a tárcájában valamiféle titkos kódok voltak. Persze szokás szerint a zsebelés után a pénz eltettem, a tárcát a csatornába dobtam. Na, mot ezt a titkos kódot, ami valószínűleg valami névjegykártyán, vagy hasonlón van, vissza kell szereznem két napon belül, különben a város összes zsaruja és a katonai kémelhárítás is a nyakamon lesz. Aztán, ha elkaptak, nekem reszeltek. Harke főnök szerint előbb megkínoznak, aztán akármi is lesz a végeredmény engem eltesznek láb alól. – hadarom Dámának elkeseredetten. – Elkezdtem felgöngyölíteni a szálat, mert a tárcát valaki elvitte a csatornából, ezt kamerafelvétel bizonyítja. Idáig jutottam, - intettem a kocsma belseje felé, - itt Zack pár telefonnal segített és most az Arctalan Bohócok vezetőjéhez, Morhaimer-hez indultam, mert állítólag az ő emberei vitték el a tárcát. – fejezem be kicsit kimerülten. – Szóval ez a történet. Láthatod, hogy elég nagy szószban vagyok.
Jose Tomson
Jose Tomson
Vérbáb
Vérbáb

Témanyitás  Titoknok Vas. Feb. 26, 2012 6:53 pm

Dáma figyelmesen, de továbbra is a falhoz szorítva hallgat végig téged. Amikor végzel elvigyorodik:
- Oké mesemondó, ez tetszett - kuncogja továbbra is beteg felhanggal. - Imádom a hülye sztorikat, úgyhogy most kivételesen megtarthatod magadnak a tényleges indokot... egy ideig - pöccinti meg az orrodat játékosan, aztán az éles körmeivel vigyázva, de egyben fenyegetéssel telten simogatja az arcod meg a nyakad: - ...idővel úgyis csacsogni fogsz nekem kutyuskám. Most viszont...
Nagyot füttyent:
- Hé Tarott! Elkíséred az új csajomat - biccent feléd. - Te vezetsz, mert te tudsz is. Kaptok két géppityut, meg vidd az egyik verdát vagy a mocid, vagy ilyesmi, majd Grimm testvér elmondja. Nesze - fordul feléd és a kezedbe nyom egy vaskosabb pénzköteget, ránézésre van vagy ezer dolcsi, meg két zacsi kokot. Óvatosan ujjheggyel megkóstolod, ez kokain. - A másikban heroin van. A pénzzel néhol kitörölheted a seggemet, de ez univerzális valuta a gettóban babám. Mégpedig igen értékes fajta. Na szedd magad. És ugye tudod? Még terveim vannak veled, szóval vigyázz magadra kicsi bogár...
Ezzel ringó csípővel belibeg a krimoba. Tarott, egy alacsony, de boxolókat idéző alkatú, vaskos srác pilóta napszemüvegben és lenyalt hajjal lép hozzád:
- Na csá'! - villant feléd egy vigyort. - Moci vagy a Ford? - érdeklődik a járgány felől. - Csak pattanj be, vagy fel, azt már repestünk is. Csak nyugi, visszahozlak Dámának - biztat, ami közepes mérvű lelkesedéssel tölt el.
Titoknok
Titoknok
Admin
Admin

Témanyitás  Jose Tomson Hétf. Feb. 27, 2012 1:07 pm

Olyan szépen előadtam a történetet, ahogy csak bírtam Dáma kutakodó szemeitől kísérve, de úgy látszik ez nem hatotta meg és ráadásul egy szavamat sem hitte el, amit bizonyított hátborzongató kuncogása és az azt követő szavai.
Veszélyes körme közben egyfolytában az arcomat és nyakamat cirógatták, ami így a falhoz paszírozva nem volt túl bizalomgerjesztő.
Mindenesetre végül is nem forszírozza tovább a dolgot, amit nagy sóhajjal veszek tudomásul, mert nem tudom mivel is tudtam volna meggyőzni, hogy az igazat hadováltam, ha csak nem cipelem el Harkéhoz, hogy attól hallgassa meg.
Füttyentésére viszont megjelenik Tarott és ő lesz kijelölve kísérőmnek és sofőrömnek a továbbiakban. Mikor Dáma a kezembe nyomja a köteg zsozsót, meg a kábszert, csak nézek ki a fejemből megdöbbenve, de rögtön meg is kapom hozzá a magyarázatot, majd utamra bocsát, amit nagy megkönnyebbüléssel veszek tudomásul.
Tarott nyomban előttem terem és már érdeklődik is mit választok, hiszen jóformán szabad kezet adott Aduász tejhatalmú helyettese.
- Hoy! – biccentettem én is felé, miközben begyűrtem a lét, meg a kokót a zsebembe. – Legyen a moci. – választottam, mert ha gáz van azzal könnyebb menekülni. – Kösz, nagyon rendes tőled. – eresztek meg egy kényszerű mosolyt lelkes felajánlására Dámával kapcsolatban. Azzal mögé ülök és már indulunk is az Arctalan Bohócok törzshelye felé, hogy talán újabb és sikeresebb üzletet köthessek és végre meglegyen már az a nyamvadt tárca, de legalább is a tartalma.
Jose Tomson
Jose Tomson
Vérbáb
Vérbáb

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.